Ja jutros u prometu prvi put u zivotu filpnula zenskoj iza srednji prst.
A beba. Prvi put? Sunce majo.
Ja sam inače jako pristojno djevojče. U prometu sam prostakuša totalna
Pa ono... Nitko me nije htio pustiti ni prvi ni drugi ni deseti i onda sam se ubacila. I vidim u retrovizoru zenska mi pljesce.
Pa sam joj flipnula srefnji prst.
Jednostavno se desilo, spontano, majkemi!
oharascarlett14@gmail.com
Lita nisi rekla muzu do 12tt
Pa kako si to sakrila 😁
Pa ono… Nitko me nije htio pustiti ni prvi ni drugi ni deseti i onda sam se ubacila. I vidim u retrovizoru zenska mi pljesce.
Hihi. Je li te jako bolilo
Idući put će biti lakše.
💔💔💔
Pa ono… Nitko me nije htio pustiti ni prvi ni drugi ni deseti i onda sam se ubacila. I vidim u retrovizoru zenska mi pljesce.
Idući put će biti lakše.
Tada je bilo olaksanje.
Sad me savjest pece. 🙈🙈
Ali kako kazu.. Poslije ***anja, nema kajanja.🙈🐝
Idući put će biti lakše.
Tada je bilo olaksanje.
Sad me savjest pece. 🙈🙈
Ali kako kazu.. Poslije ***anja, nema kajanja.🙈🐝
Sunce naše savjesno
Ja to u prometu ništa ne računam.
💔💔💔
Pa kako si to sakrila 😁
Muz je radio vani preko tjedna i dolazio je samo vikendom a imali smo bebu tada od 8 mj i nije mu biko ni na kraj pameti da sam trudna .. a taj stres mu nisam htjela priustit.. ni swbi ni njemu.. ja sam prihvatila da ce biti sto bude i vec sam u glavi to otpisala i nisam uopce zamialjala i razmisljala da sam trudna, pa se nisam osjecala ni da skrivam. Tek kad mi je gin rekla evo vidis uspjela je sama, sada je sve ok , onda sam mogla priopciti sretnu vijest.. al priznajem da nebi opet mogla tako. tada su me valjda jos hormoni oucali od prve trudnoce i dojipa sam i tko zna
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Pa kako si to sakrila 😁
Muz je radio vani preko tjedna i dolazio je samo vikendom a imali smo bebu tada od 8 mj i nije mu biko ni na kraj pameti da sam trudna .. a taj stres mu nisam htjela priustit.. ni swbi ni njemu.. ja sam prihvatila da ce biti sto bude i vec sam u glavi to otpisala i nisam uopce zamialjala i razmisljala da sam trudna, pa se nisam osjecala ni da skrivam. Tek kad mi je gin rekla evo vidis uspjela je sama, sada je sve ok , onda sam mogla priopciti sretnu vijest.. al priznajem da nebi opet mogla tako. tada su me valjda jos hormoni oucali od prve trudnoce i dojipa sam i tko zna
To mora da je bilo teško prolaziti sama
💔💔💔
Curke, brzinsko pitanje za histeroskopiju - vidim da pišete da ste u bolnicama trebale ostajati preko noci i da ste bile u opcoj anesteziji, no ja sam s Gicem pricala da kad bi meni to radio bi bilo sa nekim novim histersokopom (u bolnicama su neki veliki stari bolni) tako da je to u polinklinici zahvat koji nije pod opcom i za 3 sata sam doma. Jel isao tko na takvu ne-opce-anesteziranu histeroskopiju pa da podijeli iskustvo? 🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Curke, brzinsko pitanje za histeroskopiju - vidim da pišete da ste u bolnicama trebale ostajati preko noci i da ste bile u opcoj anesteziji, no ja sam s Gicem pricala da kad bi meni to radio bi bilo sa nekim novim histersokopom (u bolnicama su neki veliki stari bolni) tako da je to u polinklinici zahvat koji nije pod opcom i za 3 sata sam doma. Jel isao tko na takvu ne-opce-anesteziranu histeroskopiju pa da podijeli iskustvo? 🤗
i ja isto kao Lucka007 u IFV pol.. zahvat 10 min i nakon pola sata doma. Bez ikakvih lijekova ne boli nista
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ajde podijeli kad budeš išla kako je bila, meni će isto raditi 21 dan ciklusa nakon neke mentruacije (tek se dogovaramo koje).
💔💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji