Skoljka ma pijem ja svasta, magnezij, Roidakal, Andol 100, Normabel pp, stavljam Utrice i eto sad mi je dao i Cordipin. Ustajem se samo na wc i ako nije nitko prisutan, a nesto mi treba dohvatiti i sl. Ne radim apsolutno nista. Tlak mi je u podrumu od Cordipina, ali izdrzat cu... Malo me to sve potreslo jucer iako je sve u redu... Ali me strah uzasno narednih 10 tjedana... Samo da prođu sto prije.
MTB ja koristim onaj Zewa novi sensitive toaletni vlazni. Također sam osjetljiva na sve zivo. Taj mi odgovara.
____
Macak je bolje. Poceo je jesti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Skoljka ma pijem ja svasta, magnezij, Roidakal, Andol 100, Normabel pp, stavljam Utrice i eto sad mi je dao i Cordipin. Ustajem se samo na wc i ako nije nitko prisutan, a nesto mi treba dohvatiti i sl. Ne radim apsolutno nista. Tlak mi je u podrumu od Cordipina, ali izdrzat cu… Malo me to sve potreslo jucer iako je sve u redu… Ali me strah uzasno narednih 10 tjedana… Samo da prođu sto prije.
MTB ja koristim onaj Zewa novi sensitive toaletni vlazni. Također sam osjetljiva na sve zivo. Taj mi odgovara.
____
Tiki dan po dan, tjedan po tjedan❤ samo polako ❤❤
Drago mi je da je micku bolje, kad pocnu jesti uvijek je dobar znak🥰
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Ruskapomaži!!! Mislim da si ti pisala da lijecis hemeroide? Koja je dobitna kombo?
Sad otišla na WC, vidim na gaćicama malo krvi, sva se prepala i skužim da je hemeroid 🙄🙄🙄
Bas mi je to sad trebalo
Majkemi ovo me nasmija oprosti 😍 Mislim da ce pod normalnim ovdi bit vidit bilo kakvu krv na gacicama
Skoljka ma pijem ja svasta, magnezij, Roidakal, Andol 100, Normabel pp, stavljam Utrice i eto sad mi je dao i Cordipin. Ustajem se samo na wc i ako nije nitko prisutan, a nesto mi treba dohvatiti i sl. Ne radim apsolutno nista. Tlak mi je u podrumu od Cordipina, ali izdrzat cu… Malo me to sve potreslo jucer iako je sve u redu… Ali me strah uzasno narednih 10 tjedana… Samo da prođu sto prije.
____
Hvala ti za wc papir.
Super za mačka
💔💔💔
Ruskapomaži!!! Mislim da si ti pisala da lijecis hemeroide? Koja je dobitna kombo?
Sad otišla na WC, vidim na gaćicama malo krvi, sva se prepala i skužim da je hemeroid 🙄🙄🙄
Bas mi je to sad trebalo
Majkemi ovo me nasmija oprosti 😍 Mislim da ce pod normalnim ovdi bit vidit bilo kakvu krv na gacicama
Meni je pomagala cista hladna voda i mazala se svinjskom masti ( znaci malu plosnatu kockicu zamrznula i stavljala je na hemeroid)😘😘😘
Evo gotova sam. Dobro reagiram na lijek,ima 10 ak folikula,nadamo se dobiti 5-7 jajnih stanica. Losa vijest je da jajovod sa enterokokom bukti i najvjerojatnije ce morati van. Postoji velika sansa da ne radimo transfer ovaj mjesec nego nakon stimulacije idem na laparoskopiju. Probat ce izvadit jajovod a ako je zbog endometrioze problem onda da ne vade jajnik probat ce ga "zacepiti" da ne curi u maternicu. To je rizicno jer moze izazvati kronicne ozbiljne upale cijele zdjelice. I novi problem,buduci mi je ovo vec drugi zahvat i nezna se steta od endo,receno mi je da probamo dobiti sto vise embrija jer poslije mi ne moze nitko garantirati sto ce biti. Jako sam tuzna i prestrasena i panicno se bojim operacija. Dobila sam.sad antibiotik preventivno zbog punkcije. U subotu druga folikulometrija. Javim se poslije
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tikiii, virujem da je zastrašujuće, i da dani prolaze puno sporije kad ne smiješ aposlutno ništa. Dan po dan i sve ce bit ok. Ništa teže od žlice dizat. Sve si savjete već dobila, neću se ponavljat. Želim ti puno strpljenja i dogurat ćeš ti do najmanje 30. tt. Nadan se da ce nalazi bit uredni. Kad bi uopce tribali doc?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa jeste se raspisale 😳
MTBica drago mi je da si bolje, bar tako zvučiš 😊Točno znam onaj feeling kad nakon neuspjeha znaš da krećeš dalje i da smiješ svašta nešto. Želim ti ugodan vikend i puno uživanja, bude sve došlo na svoje.
Curke koje idete na aspiraciju u Ivf,
držim vam fige da sve prođe ok i bez opće anestezije, a definitivno bi poslušala savjete cura da se ujutro još nešto popije. Ja bo voljela da sam to znala. Pouzdala sam se u ono što su mi dr i sestra rekli :"ma super vam to djeluje, nećete ni osjetit" 🙄Aha... Bome sam im rekla kasnije, a nije da baš imam milijun kila. Ok, nisam ni mršava, ali ipak.
SBjelis jako bi voljela da ti uspije, mislim na tebe i držim 🤞
Tiki super za mačka, dan po dan, oporavit će se on 💪🐱
manemoj ovo što si napisala, ma kao da sam i sama pisala i mm i ja totalni gurmani, sve volimo papati i fino kuhati 😊Ja da se ne bavim sportom, bila bi 🐽Btw respect za 12 kg, zbilja super 👍Šta si ono radila, fasting ili?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Evo gotova sam. Dobro reagiram na lijek,ima 10 ak folikula,nadamo se dobiti 5-7 jajnih stanica. Losa vijest je da jajovod sa enterokokom bukti i najvjerojatnije ce morati van. Postoji velika sansa da ne radimo transfer ovaj mjesec nego nakon stimulacije idem na laparoskopiju. Probat ce izvadit jajovod a ako je zbog endometrioze problem onda da ne vade jajnik probat ce ga "zacepiti" da ne curi u maternicu. To je rizicno jer moze izazvati kronicne ozbiljne upale cijele zdjelice. I novi problem,buduci mi je ovo vec drugi zahvat i nezna se steta od endo,receno mi je da probamo dobiti sto vise embrija jer poslije mi ne moze nitko garantirati sto ce biti. Jako sam tuzna i prestrasena i panicno se bojim operacija. Dobila sam.sad antibiotik preventivno zbog punkcije. U subotu druga folikulometrija. Javim se poslije
Draga, ide jajovod vani, a ne jajnik, zar ne?
Ima smisla izvaditi ga, žene koje su odugovlačile s tim su kasnije rekle da im je žao što jesu.
Broj folikula ti je lijepi. Tu može biti dovoljno djece za sve tvoje planove. Samo dan po dan, vađenje jajovoda nije kompleksna operacija i oporavak nije dugačak
Vrlim te puno
I znaš da UVIJEK može pitati drugo mišljenje prije konačne odluke? Pa i treće, četvrto, sedamnaesto?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji