Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pmak
    01. Travanj 2021. 09:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ivevk, super, vidimo se!Tiinaa, ok sam, napisala par postova prije. I ja se baš veselim vikendu.

Pmak, jesi maznula koju dozu pritom kojim slučajem? Tražim za prijateljicu…manemoj, volim i ja finu hranu, s naglaskom na finu. MM i ja natprosječno puno jedemo vani.
    Ovo što si nabrojala ništa ne volim. Eventualno štrudle, ali probala sam te u GK i nisu mi fine.
    Vino isto nisam pretjerani ljubitelj, ali ponekad popijem čašu da me ne smatraju baš potpunim freakom.Bobo, jako dobro pamtim tvoju priču, znam da nisu samo idioti doktori zaslužni za tvoje komplekse oko jajnih stanica. A lijepo smo ti rekli da je četvrti i peti dan do njega.
    A što se donacije tiče, kad se ide već na mlade koke i kad je to tako trivijalna odluka, onda nek se ide i na mlade pastuhe, geni ionako nisu bitni.
    Vrlim te i znam da ti nije lako i da sad prolazite kroz neke teške odlukeericaa, navijamo

Nisam, na VV su me bas fino počastili s tim koktelčićem, nisam mogla ni pričati pravo dok sam čekala svoj red.. Drmusao je još dok sam bila u sali, a onda, kao čarolijom, samo ispario kad je punkcija bila gotova. Da nisam bila ćorava kao šišmiš (skinula sam leće, nisam znala mogu li ih zadržati) skužila bih ja gdje je zaliha..

Sretno svim curama danas!

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 09:29

Ivevk

Lita.1234

Hvala Cure na smirenju za punkciju. Prosla me panika, totalno sam opustena. Vise ne nekako brine da ce mi test na Covid danas doc pozitivan hah
    … ❤ Bas mi je jucer dr pricao kako je jedna cura neki dan bila pozitivna na Covid dan orije transfera i sve propalo u Rijeckoj.. 🙄🙄

Nadam se da cemo proc to nekako🙈
    Jel si ti sutra ili u subotu?

u subotu u 8 ujutro ipak. Odlucio je da ce ipak pustiti skroz do kraja da narastu. Dvoumio se al je rekao da je tako bolje.Danas u 21 stoperica 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 09:29

Lita ti si zivi dolaz da treba vjerovati ❤❤ Ja jos vjerujem u mrvice, iako sam svega svjesna. Nadam se da ce rez.doci danas, tako su rekli. 
    Ericaa sreeetno na folilulometriji ❤
    Ja jutros u prometu prvi put u zivotu filpnula zenskoj iza srednji prst. Isussek.🙈🙈 Izlazim iz dvorista na ulicu, nitko me nece pustit jer svi idu na posal seoskim ulicama i onda cekaju kolonu za izlazak na glavnu cestu i nema teorije da me pusti da autom izadjem iz dvorista. Cesto tako. I - na zalost - u prosjeku to je obicno zena. Tako sam ljuta na nas zene, jbt pa daj ne budi takva! Kaj ne kuzis da tu zivim i da ne mogu izaci nikako drugacije nego da me netko pusti u kolonu koja mi je ispred kuce 😵
    Mi bi valjda jedna drugoj prije oci iskopale neg da si pomognemo 🙈🙈🙈🙈🙈

oharascarlett14@gmail.com

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 09:32

sbjelisi 💕👣💕👣

Lita ti si zivi dolaz da treba vjerovati ❤❤ Ja jos vjerujem u mrvice, iako sam svega svjesna. Nadam se da ce rez.doci danas, tako su rekli.
    Ja jutros u prometu prvi put u zivotu filpnula zenskoj iza srednji prst. Isussek.🙈🙈 Izlazim iz dvorista na ulicu, nitko me nece pustit jer svi idu na posal seoskim ulicama i onda cekaju kolonu za izlazak na glavnu cestu i nema teorije da me pusti da autom izadjem iz dvorista. Cesto tako. I - na zalost - u prosjeku to je obicno zena. Tako sam ljuta na nas zene, jbt pa daj ne budi takva! Kaj ne kuzis da tu zivim i da ne mogu izaci nikako drugacije nego da me netko pusti u kolonu koja mi je ispred kuce 😵

🤣🤣🤣 tocno istina!!! Majkemi. Bas sam to neki dan razmisljala kako je to nekima u glavi. Pa daj nemoj bit zena zeni vuk!!! jbt...

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 09:33

sbjelisi 💕👣💕👣

Ja jutros u prometu prvi put u zivotu filpnula zenskoj iza srednji prst. 

A beba. Prvi put? Sunce majo. 
    Ja sam inače jako pristojno djevojče. U prometu sam prostakuša totalna 

💔💔💔

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 09:34

Lita.1234

Ivevk

Lita.1234

Hvala Cure na smirenju za punkciju. Prosla me panika, totalno sam opustena. Vise ne nekako brine da ce mi test na Covid danas doc pozitivan hah
    … ❤ Bas mi je jucer dr pricao kako je jedna cura neki dan bila pozitivna na Covid dan orije transfera i sve propalo u Rijeckoj.. 🙄🙄

u subotu u 8 ujutro ipak. Odlucio je da ce ipak pustiti skroz do kraja da narastu. Dvoumio se al je rekao da je tako bolje.Danas u 21 stoperica

Ajde, bar se jos malo mozes psihicki pripremit😁
    Ja cu ti sutra javit kako sam prezivila🙈🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 09:37

sbjelisi 💕👣💕👣

da , ali moram priznati da ja nisam vjerovala. Ja sam ti jedna od onih koji si u glavu stave najgori scenarij i onda moze samo bolje od toga🤣 znam da me ginekologica bas oprala i rekla da prestanem srat ahaah.. zato je volim, meni treba tako netko ❤  a sto se tice trudnoce mozes misliti kako je bilo kada apsolutno nikome nisam ni rekla da sam trudna do 12tt CAK ni muzu!!! Jer sam znala da ce sw izbezumiti i da ce mi samo naoraviti jos vecu paniku. Odlucila sam reci tek ili kad budem morala na kiretazu ili ako sve bude ok. Tako je i bilo..  ali bio je ljut kasnije. I imao je pravo, trebao je to prolazit samnom. 

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 09:39

Ivevk

Lita.1234

Ivevk

Lita.1234

Ajde, bar se jos malo mozes psihicki pripremit😁
    Ja cu ti sutra javit kako sam prezivila🙈🙈🙈🙈

Mozee ❣❣ ma biti ce sve ok. Ja cu traziti 100 mg onog Mtbicinog carobnog napitka i necu dozvoliti da me odbiju 🤣🤣

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 09:43

Lita.1234

sbjelisi 💕👣💕👣

da , ali moram priznati da ja nisam vjerovala. Ja sam ti jedna od onih koji si u glavu stave najgori scenarij i onda moze samo bolje od toga🤣 znam da me ginekologica bas oprala i rekla da prestanem srat ahaah.. zato je volim, meni treba tako netko ❤ a sto se tice trudnoce mozes misliti kako je bilo kada apsolutno nikome nisam ni rekla da sam trudna do 12tt CAK ni muzu!!! Jer sam znala da ce sw izbezumiti i da ce mi samo naoraviti jos vecu paniku. Odlucila sam reci tek ili kad budem morala na kiretazu ili ako sve bude ok. Tako je i bilo.. ali bio je ljut kasnije. I imao je pravo, trebao je to prolazit samnom.

e i jos nesto moram napisati jer mi je ostalo u glavi. Isto sam znala krvariti i ta beta sranje rasla ono jednom tjedno, i ginekologica mi je rekla ovako, dal mi vjerujes ja kazem da. I ona meni kaze svi bi ti sada dali terapije tablete i sto stvari da prisile tijelo da zadrzi plod ali ja ti ne zelim nista dati do kad srce samo ne prokuca. Nekad treba pustiti tijelo da samo odluci da li je plod dobar ili nije a ne forsirati i onda imati bolesno dijete na silu. I iskreno imalo mi je smisla to. I danas mi ima. Nisam nista pila do 8 tt i onda samo dva duphastona dnevno do 12tt

9 oplodeno 🥰🤞

skoljka
    01. Travanj 2021. 09:51

*.Women_name.*

https://ibb.co/tHSzYSw
    Pozdravlja vas 🥰❤️

Ajme, ajme, te nonice, rukice 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.