Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.
Joj draga, ma kakva matora. Kao prvo, imaš 41 godinu i jedva par dana. Kao drugo, od 9 jajnih stanica bit će barem nekoliko blastica, a mi navijamo da ih bude što više.
💔💔💔
Cure izgleda ipak krvarim, sad bila na WC i baš čista krv na papiru. Ne boli me trbuh uopće ali MTB je rekla da je Gic rekao da ni ne treba boliti.
Zvala sam sestru, rekla da popijem odmah 4 duphastonea, vidjeti će s doktorom pa mi javiti da dolazim sutra na pregled. Rekla je da stavim uložak da mogu pratiti koliko ide.
Evo znam da ćete mi sad reći da sve može izaći na dobro ali ja ne mogu prestati plakati..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure izgleda ipak krvarim, sad bila na WC i baš čista krv na papiru. Ne boli me trbuh uopće ali MTB je rekla da je Gic rekao da ni ne treba boliti.
Zvala sam sestru, rekla da popijem odmah 4 duphastonea, vidjeti će s doktorom pa mi javiti da dolazim sutra na pregled. Rekla je da stavim uložak da mogu pratiti koliko ide.
Evo znam da ćete mi sad reći da sve može izaći na dobro ali ja ne mogu prestati plakati..
Lezi na bok, popij normabel ako misliš da bi ti mogao pomoći.
Znaš sve i sama, može biti ništa, može biti nešto. Koliko je obilno?
💔💔💔
Evo gotova sam. Dobro reagiram na lijek,ima 10 ak folikula,nadamo se dobiti 5-7 jajnih stanica. Losa vijest je da jajovod sa enterokokom bukti i najvjerojatnije ce morati van. Postoji velika sansa da ne radimo transfer ovaj mjesec nego nakon stimulacije idem na laparoskopiju. Probat ce izvadit jajovod a ako je zbog endometrioze problem onda da ne vade jajnik probat ce ga "zacepiti" da ne curi u maternicu. To je rizicno jer moze izazvati kronicne ozbiljne upale cijele zdjelice. I novi problem,buduci mi je ovo vec drugi zahvat i nezna se steta od endo,receno mi je da probamo dobiti sto vise embrija jer poslije mi ne moze nitko garantirati sto ce biti. Jako sam tuzna i prestrasena i panicno se bojim operacija. Dobila sam.sad antibiotik preventivno zbog punkcije. U subotu druga folikulometrija. Javim se poslije
Draga, ide jajovod vani, a ne jajnik, zar ne?
Ima smisla izvaditi ga, žene koje su odugovlačile s tim su kasnije rekle da im je žao što jesu.
Broj folikula ti je lijepi. Tu može biti dovoljno djece za sve tvoje planove. Samo dan po dan, vađenje jajovoda nije kompleksna operacija i oporavak nije dugačak
Vrlim te puno
I znaš da UVIJEK može pitati drugo mišljenje prije konačne odluke? Pa i treće, četvrto, sedamnaesto?
da se nadovežem, znam za slučaj - niz godina u MPO, ostao jos smo jedan postupak na teret HZZO. Odluče se prebaciti privano - Podobnik. I opet fail. Ona se odluči izvaditi taj jajovod koji "vlaži". I zadnji postupak na teret HZOO, visoke godine - dobitan. 4 mjeseca nakon poroda.. Iznenađenjeee... Beba No.2 na putu.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Baš si razmišljam zadnjih dana da me zanima koliko koji doktor u prosjeku ima pacijentica. Sumnjam da je previše. 20tak? 30tak? A nas je ovdje toliko Gićevih pacijentica, da nema šanse da se barem neke od nas nisu vidjele u klinici.
Možda sam baš nekoj od vas prošli tjedan psovala majku dok mi je nekoliko žena utrčalo ispred mene u wc, ne obazirući se na moju trudnu, skakutavu, skoro pa upišanu pojavu
A, čuj, kad sam ja išla na konzultacije, on je tamo radio tek koji tjedan i bila sam naručena kod "novog" dr ne znajući ni kojeg.
I onda se tu izblebećem i gle sad, you are welcome😂😂😂
Mislim, prvi su prvi, znamo 😎🤘
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Baš si razmišljam zadnjih dana da me zanima koliko koji doktor u prosjeku ima pacijentica. Sumnjam da je previše. 20tak? 30tak? A nas je ovdje toliko Gićevih pacijentica, da nema šanse da se barem neke od nas nisu vidjele u klinici.
Možda sam baš nekoj od vas prošli tjedan psovala majku dok mi je nekoliko žena utrčalo ispred mene u wc, ne obazirući se na moju trudnu, skakutavu, skoro pa upišanu pojavu
😅 Od sad nosimo znak raspoznavanja kad idemo u polikliniku, ko na prvi dejt! Npr. vrećica iz Mc 🍟🍟🍟 pa da se javimo jedna drugoj kad se skužimo! 🕵🏼♀️🕵🏼♀️
Mislim da je McD previše uobičajen, ipak je tamo restač pa može biti slučajno.
Možda da nosimo čvarke sa sobom, vidim da dosta MPOremećenih žena jede tu gadariju
Kaj misliš što ja grickam u čekaoni 🤪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lezi na bok, popij normabel ako misliš da bi ti mogao pomoći.
Znaš sve i sama, može biti ništa, može biti nešto. Koliko je obilno?
Evo sad sam bila na WC, uložak je skroz čist, kad se obrisem ima na papiru. Legla sam na bok, pratim cijelu proceduru. Nemam šta drugo nego čekati ali me užasno strah.
Jel tebi odmah krenulo obilno ili isto polagano?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruskapomaži!!! Mislim da si ti pisala da lijecis hemeroide? Koja je dobitna kombo?
Sad otišla na WC, vidim na gaćicama malo krvi, sva se prepala i skužim da je hemeroid 🙄🙄🙄
Bas mi je to sad trebalo
Ne znam ti dobitnu jer ju nisam otkrila 😭😭 prat guzicu u hladnoj vodi! I hemopropin sam ja koristila i bilo ok, nisu mi smetali. Ali mi je netko onda reko da ih probam pogurat unutra i da stavljam obloge od leda. I mislim da mi je to samo pogorsalo situaciju jer me sad i bole i svrbe 😟😟 tako da probaj samo prat sa hladnom vodom i mazat sa hemopropinom. Meni je jedan bas krvario! Cure na Proljetnim bebama koriste i Faktu mast, koja je puno bolja, ali su meni rekli da se to ne smije u trudnoci. A curi koja ju koristi je ginica rekla da moze i u trudnoci pa sad ne znam... Tako da, sretno nam 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A, čuj, kad sam ja išla na konzultacije, on je tamo radio tek koji tjedan i bila sam naručena kod "novog" dr ne znajući ni kojeg.
I onda se tu izblebećem i gle sad, you are welcome😂😂😂
Mislim, prvi su prvi, znamo 😎🤘
Čvarkušo naša, zahvalne smo ti.
Mislim, ne toliko da ti ga prepustim, tko ti kriv što ga nisi uspjela oboriti s nogu kao ja.
💔💔💔
Skoljka ma pijem ja svasta, magnezij, Roidakal, Andol 100, Normabel pp, stavljam Utrice i eto sad mi je dao i Cordipin. Ustajem se samo na wc i ako nije nitko prisutan, a nesto mi treba dohvatiti i sl. Ne radim apsolutno nista. Tlak mi je u podrumu od Cordipina, ali izdrzat cu… Malo me to sve potreslo jucer iako je sve u redu… Ali me strah uzasno narednih 10 tjedana… Samo da prođu sto prije.
MTB ja koristim onaj Zewa novi sensitive toaletni vlazni. Također sam osjetljiva na sve zivo. Taj mi odgovara.
____
Macak je bolje. Poceo je jesti.
Tako i nastavi 🤗 Jel dok lezis imas jastuk ispod guze da maternicom nemas pritisak na cerviks? Izdrzat ce te vas dvije i vise 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji