Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    01. Travanj 2021. 11:29

Hvala na odgovorima, ne znam hocu li morati na histero, ali kako se endo ne zadebljava mozda cemo morati pogledati što ima unutra. Meni je u 9/2020 dr.Tikivica na Sv.Duhu rekla (nakon godinu dana vođenja obrade od nje na dan prije početka pikanja😑😑😑) da moram hitno operirati septum, ostati u bolnici 3 dana, kompletna obrada kovid i ostalo, opca anestezija blabla. Popizdila sam na tu horuk dijagnozu i isla kod Gica na drugo misljenje, on je rekao da za moju aktenuiranu maternicu uopce ne treba operacija, a i ako treba da se to moze u par sati bez opce rjesiti, ako zelim. Nisam isla tada da mi recka nepostojeci septum, ali sad razmisljamo i on i ja jer imam problema s endo pa da bacimo oko. Tnx na info! 😁😁

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 11:30

blacksheep, odi, vidi što će ti reći, pa donesi odluku. 

ericaa, ajde im reci da sam ja ovdje nestrpljiva i ako me izazovu da ću im doći tamo sa motornom pilom 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 11:32

SeniRemmus

Hvala na odgovorima, ne znam hocu li morati na histero, ali kako se endo ne zadebljava mozda cemo morati pogledati što ima unutra. Meni je u 9/2020 dr.Tikivica na Sv.Duhu rekla (nakon godinu dana vođenja obrade od nje na dan prije početka pikanja😑😑😑) da moram hitno operirati septum, ostati u bolnici 3 dana, kompletna obrada kovid i ostalo, opca anestezija blabla. Popizdila sam na tu horuk dijagnozu i isla kod Gica na drugo misljenje, on je rekao da za moju aktenuiranu maternicu uopce ne treba operacija, a i ako treba da se to moze u par sati bez opce rjesiti, ako zelim. Nisam isla tada da mi recka nepostojeci septum, ali sad razmisljamo i on i ja jer imam problema s endo pa da bacimo oko. Tnx na info! 😁😁

Awwww, vidim da te uspijeva otopiti, šarmer moj doktorski 

💔💔💔

nika0302
    01. Travanj 2021. 11:33

SeniRemmus

Curke, brzinsko pitanje za histeroskopiju - vidim da pišete da ste u bolnicama trebale ostajati preko noci i da ste bile u opcoj anesteziji, no ja sam s Gicem pricala da kad bi meni to radio bi bilo sa nekim novim histersokopom (u bolnicama su neki veliki stari bolni) tako da je to u polinklinici zahvat koji nije pod opcom i za 3 sata sam doma. Jel isao tko na takvu ne-opce-anesteziranu histeroskopiju pa da podijeli iskustvo? 🤗

Ja sam bila prije 10 dana u poliklinici Medifem pod općom anestezijom, narucena bila u 15 h, u 15:30 krenuo zahvat, u 16 sam bila budna i u 18h sam vec bila na putu prema doma 😊 samo meni nisu ništa skidali nego je samo doktor napravio endometrial scratch (navodno pomaže da se zametak bolje implatira? Tojest on je meni laički objasnio da time probude maternicu) i škaricama zarezao fundus jer je bilo kako pise u nalazu minimalno konveksan. 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• Inter
    01. Travanj 2021. 11:34

SeniRemmus

Vidis, meni je prof u Beti rekao da u Petrovoj imaju pono bolju aparaturu i da se bude puno bolje vidjelo stanje nego u Beti gdje mi je on mogao napraviti histero. I u Petrovoj nisam nocila, dosla u 8h i otisla u 15h. Duze je trajala procedura dok su me zaprimili nego sam zahvat.

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 11:38

Baš si razmišljam zadnjih dana da me zanima koliko koji doktor u prosjeku ima pacijentica. Sumnjam da je previše. 20tak? 30tak? A nas je ovdje toliko Gićevih pacijentica, da nema šanse da se barem neke od nas nisu vidjele u klinici. 
    Možda sam baš nekoj od vas prošli tjedan psovala majku dok mi je nekoliko žena utrčalo ispred mene u wc, ne obazirući se na moju trudnu, skakutavu, skoro pa upišanu pojavu 

💔💔💔

SeniRemmus
    01. Travanj 2021. 11:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus

Awwww, vidim da te uspijeva otopiti, šarmer moj doktorski

Znas da da, toliko se trudi oko ovog mog jadnog endometrija da sam s mužem dogovorila da i ako ne uspijemo sad da ćemo još jedan postuoak kod njega probati 🤞🏻 Repromed neka pričeka još mrvicu, neće nikud pobjeć valjda 😅 ali i dalje ne volim tamo nikog osim njega! 🤨😤

MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

nika0302
    01. Travanj 2021. 11:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

E i ne treba se uzeti anestezija, je li tako? Mogu biti svjesna?

Ja isto nisam željela anesteziju, isto sam ko ti, volim biti svijesna u prostoriji punoj ljudi. 🤣 ali je dr.meni rekao da je njemu bitno da ja ne trznem dok radi scratching da ne bi slucajno previše. Onda sam si mislila, ajde ako je tako bolje neka me uspavaju. I mogu ti reći da je baš bilo super. A inaće isto obožavam Beta+ droge 😁😁

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

SeniRemmus
    01. Travanj 2021. 11:42

Inter

SeniRemmus

Vidis, meni je prof u Beti rekao da u Petrovoj imaju pono bolju aparaturu i da se bude puno bolje vidjelo stanje nego u Beti gdje mi je on mogao napraviti histero. I u Petrovoj nisam nocila, dosla u 8h i otisla u 15h. Duze je trajala procedura dok su me zaprimili nego sam zahvat.

Da, izgleda da je aparatura u bolnici/poliklinici najvažnija, od toga ovisi cijela histero i sama procedura 🤔

MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

SeniRemmus
    01. Travanj 2021. 11:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Baš si razmišljam zadnjih dana da me zanima koliko koji doktor u prosjeku ima pacijentica. Sumnjam da je previše. 20tak? 30tak? A nas je ovdje toliko Gićevih pacijentica, da nema šanse da se barem neke od nas nisu vidjele u klinici.
    Možda sam baš nekoj od vas prošli tjedan psovala majku dok mi je nekoliko žena utrčalo ispred mene u wc, ne obazirući se na moju trudnu, skakutavu, skoro pa upišanu pojavu

😅 Od sad nosimo znak raspoznavanja kad idemo u polikliniku, ko na prvi dejt! Npr. vrećica iz Mc 🍟🍟🍟 pa da se javimo jedna drugoj kad se skužimo! 🕵🏼‍♀️🕵🏼‍♀️

MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.