Ruska pomaži!!! Mislim da si ti pisala da lijecis hemeroide? Koja je dobitna kombo?
Sad otišla na WC, vidim na gaćicama malo krvi, sva se prepala i skužim da je hemeroid 🙄🙄🙄
Bas mi je to sad trebalo
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
SeniRemmus, slažem se da je on super i da se jako trudi oko nas. Ali, bez namjere da te odgovaram, tebe su tamo ipak sjebali biolozi. A oni dolaze u paketu s njim. Na žalost, bitan nam je cijeli tim, on jedan ne može sve (iako se fakat trudi, fascinira me njegova količina brige, pažnje, posvećenosti i lakoće s kojom mu to sve dolazi).
nika0302, pa jedno su droge, drugo je anestezija. One droge bih uzela i za folikulometriju. Anesteziju i nesvjesnost radije izbjegnem, ali napravit ću i to ako je neophodno.
💔💔💔
Baš si razmišljam zadnjih dana da me zanima koliko koji doktor u prosjeku ima pacijentica. Sumnjam da je previše. 20tak? 30tak? A nas je ovdje toliko Gićevih pacijentica, da nema šanse da se barem neke od nas nisu vidjele u klinici.
Možda sam baš nekoj od vas prošli tjedan psovala majku dok mi je nekoliko žena utrčalo ispred mene u wc, ne obazirući se na moju trudnu, skakutavu, skoro pa upišanu pojavu
😅 Od sad nosimo znak raspoznavanja kad idemo u polikliniku, ko na prvi dejt! Npr. vrećica iz Mc 🍟🍟🍟 pa da se javimo jedna drugoj kad se skužimo! 🕵🏼♀️🕵🏼♀️
Mislim da je McD previše uobičajen, ipak je tamo restač pa može biti slučajno.
Možda da nosimo čvarke sa sobom, vidim da dosta MPOremećenih žena jede tu gadariju
💔💔💔
Ruskapomaži!!! Mislim da si ti pisala da lijecis hemeroide? Koja je dobitna kombo?
Sad otišla na WC, vidim na gaćicama malo krvi, sva se prepala i skužim da je hemeroid 🙄🙄🙄
Bas mi je to sad trebalo
Nisam Ruska 😅 ali meni je jako pomoglo kada sam obični toaletni papir zamjenila sa onim vlažnim toaletnim maramicama biorazgradivim. Nebo i zemlja. Sad ne mogu uopće zamisliti kako sam živjela zadnjih 29 godina😬😅 jako mi je pomoglo, stvarno preporučam!
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Ruskapomaži!!! Mislim da si ti pisala da lijecis hemeroide? Koja je dobitna kombo?
Bas mi je to sad trebalo
jesti zitarice, suha sljiva, opcenito sto vise vlakna da ti omeksa stolicu, jer tvrda stolica ti zapravo radi probleme...obvezno se prati hladnom vodom. Izbjegavati zacinjeno i suhomesnate proizvode.
vodi racuna o prehrani bas jako, i mozes regulirati stolicu, bar tako sam ja koja se mucim sa njima.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Bas mi je to sad trebalo
Nisam Ruska 😅 ali meni je jako pomoglo kada sam obični toaletni papir zamjenila sa onim vlažnim toaletnim maramicama biorazgradivim. Nebo i zemlja. Sad ne mogu uopće zamisliti kako sam živjela zadnjih 29 godina😬😅 jako mi je pomoglo, stvarno preporučam!
Koje konkretno? Ja sam više puta probala neke, ali sve je to meni preiritirajuće za moju nježnu guzu
💔💔💔
SeniRemmus, slažem se da je on super i da se jako trudi oko nas. Ali, bez namjere da te odgovaram, tebe su tamo ipak sjebali biolozi. A oni dolaze u paketu s njim. Na žalost, bitan nam je cijeli tim, on jedan ne može sve (iako se fakat trudi, fascinira me njegova količina brige, pažnje, posvećenosti i lakoće s kojom mu to sve dolazi).
nika0302, pa jedno su droge, drugo je anestezija. One droge bih uzela i za folikulometriju.Anesteziju i nesvjesnost radije izbjegnem, ali napravit ću i to ako je neophodno.
U pravu si, zato i mislimo otici kod Patrika ⭐ u jednom trenutku, ali kako se ispostavlja naš problem nije samo loš nalaz muža ili moja trombo, već po novome i neadekvatan endo. Ne znam kako bi dr. R. pristupio tome, možda temeljito kao i Gić, a možda bi bilo lako ćemo mila moja 😬 A i strah me mjenjati doktora dok se nađemo uzrok za endo ,Gić sad već mjesecima isprobava svašta nešto, ne želim nekom novom doktoru koji će ponovno mjesecima isprobavati svašta nešto jer on BOLJE zna :egotrip:😤
Tako da zasad mislimo još ostati ovdje dok ne deduciramo što je s endo i nađemo kombinaciju lijekova koja uspijeva, a onda možda kasnije otići u Repromed. To je trenutni tok misli, vidjet ćemo još razvoj situacije😊
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Bas mi je to sad trebalo
Koje konkretno? Ja sam više puta probala neke, ali sve je to meni preiritirajuće za moju nježnu guzu
Onaj za bebe, Becutan biorazgradive vlazne maramice. Meni su najbolje te 😁
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
nika0302, pa jedno su droge, drugo je anestezija. One droge bih uzela i za folikulometriju.Anesteziju i nesvjesnost radije izbjegnem, ali napravit ću i to ako je neophodno.
U pravu si, zato i mislimo otici kod Patrika ⭐ u jednom trenutku, ali kako se ispostavlja naš problem nije samo loš nalaz muža ili moja trombo, već po novome i neadekvatan endo. Ne znam kako bi dr. R. pristupio tome, možda temeljito kao i Gić, a možda bi bilo lako ćemo mila moja 😬 A i strah me mjenjati doktora dok se nađemo uzrok za endo ,Gić sad već mjesecima isprobava svašta nešto, ne želim nekom novom doktoru koji će ponovno mjesecima isprobavati svašta nešto jer on BOLJE zna :egotrip:😤
Tako da zasad mislimo još ostati ovdje dok ne deduciramo što je s endo i nađemo kombinaciju lijekova koja uspijeva, a onda možda kasnije otići u Repromed. To je trenutni tok misli, vidjet ćemo još razvoj situacije😊
Kužim.
Ionako će sad ovaj transfer upaliti pa ćeš za iduće dijete lako, tko zna gdje će do onda Gić raditi
💔💔💔
Bas mi je to sad trebalo
Onaj za bebe, Becutan biorazgradive vlazne maramice. Meni su najbolje te 😁
Hvala, stavila na popisić za nabavku.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji