Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    01. Travanj 2021. 10:57

SeniRemmus

Curke, brzinsko pitanje za histeroskopiju - vidim da pišete da ste u bolnicama trebale ostajati preko noci i da ste bile u opcoj anesteziji, no ja sam s Gicem pricala da kad bi meni to radio bi bilo sa nekim novim histersokopom (u bolnicama su neki veliki stari bolni) tako da je to u polinklinici zahvat koji nije pod opcom i za 3 sata sam doma. Jel isao tko na takvu ne-opce-anesteziranu histeroskopiju pa da podijeli iskustvo? 🤗

SeniRemmus, ja sam jutros pisala o svom iskustvu u poliklinici IVF - Vuky je bila postavila isto pitanje. Tamo se ide doma isti dan, mislim da sam ja bila na promateanju najvise sat vremena. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 10:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SeniRemmus

Curke, brzinsko pitanje za histeroskopiju - vidim da pišete da ste u bolnicama trebale ostajati preko noci i da ste bile u opcoj anesteziji, no ja sam s Gicem pricala da kad bi meni to radio bi bilo sa nekim novim histersokopom (u bolnicama su neki veliki stari bolni) tako da je to u polinklinici zahvat koji nije pod opcom i za 3 sata sam doma. Jel isao tko na takvu ne-opce-anesteziranu histeroskopiju pa da podijeli iskustvo? 🤗

Ajde podijeli kad budeš išla kako je bila, meni će isto raditi 21 dan ciklusa nakon neke mentruacije (tek se dogovaramo koje).

Ovo ni ne osjetis. Sa mlazom vode sire usce i maternicu tak oda histeroskop doslovni ni ne osjetis.. bas zanimljivo iskustvo i gledas sve na kameri ..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 10:59

Je li vam radio Gić ili?
    Ja ću u paketu napraviti NK cells, bris/biopsiju endometrija i scratching.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 11:00

E i ne treba se uzeti anestezija, je li tako? Mogu biti svjesna?

💔💔💔

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 11:00

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Je li vam radio Gić ili?

Meni Maricic.. i ja sam radila bris i scratching.. nis ne osjetis. Nk cells nisam pa ne znam ...

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 11:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

E i ne treba se uzeti anestezija, je li tako? Mogu biti svjesna?

Da nista, ne dobijes cak ni koktel 

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 11:02

taj tvoj cudotvorni🤣🤣 nis se ne osjeti doslovno. Ja garantiram haha .. a sjeti se da sam ja pickica🤣🤣

9 oplodeno 🥰🤞

• LucyLou
    01. Travanj 2021. 11:05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Je li vam radio Gić ili?

Meni dr. M, G jos tada nije bio tamo. I da, meni su sve to radili osim NK celija jer tada nisu imali tu obradu u ponudi. Ne treba ti anestezija, zbilja nije nista strasno. 😊

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 11:07

Ej cure jedno pitanje. Znaci punkcija u sub uj. A meni vec puna dva dana ide egg white iscjedak al doslovno ono po 10 cm rastezljiv. Uzas. znaci tako mi ide uvijen kad je ovulacija i to jednom. A sad curi i curim znaci svakih sat vremena mijenjam dnevni ulozak. Kaze mi dr da nema veze al dan ije bas uobicajeno ali da miuda zato jer se sprema "velika ovulacija" .. iskustva?

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 11:07

Lita.1234

taj tvoj cudotvorni🤣🤣 nis se ne osjeti doslovno. Ja garantiram haha .. a sjeti se da sam ja pickica🤣🤣

Ma da, vjerujem, nije ni meni jučer Gić dao ništa za čišćenje, nisu to fizički bolne stvari.
    Iako, ako se budem plakala, možda se ogrebem za porciju Dolantina. Sad sam mu posebno mila, možda mi da poklončić 
    Volim ja biti svjesna dok me se penetrira 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.