Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 16:13

LUCIJA007

Svasta… Meni je rekla jer je vidjela kako sam bila vidljivo ljuta jer sam od hrpu stanica dobila jedva 2 trodnevna inace ni meni ne bi vjerovatno nista rekla. Tad sam bila na pocetku price i kako sam na punkciji od njih imala samo rijeci super broj(13 stanica) cak je bilo rijeci o tome da ce biti freeze all zbog uvecanih jajnika i da mi je prosao implantacijski prozor(zbilja ne znam na temelju cega su to zaključili), oni meni da dodjem treci dan no vjerojatno nece biti transfera. Ja dodjem 3 dan i tu sam skuzila da nesto ne stima jer su mi transfer napravili, tad nisam ni upola znala o nicem kao sad… Za zamrznuti nista.. Samo znam da je drugi doktor na transferu mi rekao kako je to los rezultat oplodnje i presutio je dio o fulanom implantacijskom prozoru.. Tad me vodili 3 doktora i svaki svoje…

Kad sam sada drugog dr pitala zašto najčešće dolazi do nezrelih, rekao je tajming punkcije ili kriva terapija 😎
    Ima logike, ali vidjet ćemo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    22. Studeni 2020. 16:14

miss1502

MTB,Nikkita iz vasih usta u Bozje usi! Leda mi je dalje i danas ubijaju, meni se to inace ne desava prije M nego me samo boli trbuh ,ali ko zna sta je sad ovo..moze biti M, moze biti T…nadam se ovom drugom
    Women Name tek trebam dobiti za 6 dana ,pa ne znam sta bi mislila . Bad me bole leđa neopisivo puno po cijele dane ..
    Chloe/ malotele nemoj me iznevjeriti u utorak, treba mi moralna podrska , nadam se da skupa piškimo! A to sta nemas neke simptome nema nikakve veze, svi smo individualno, a i to kratko rezanje u trbuhu sam ja prosli put osjetila itekako i bila je ocito implatacija, ovaj put tako nesto nisam osjetila…
    Danas sam bila na misi i pomolila se za svih nas, posebno za Bozmu i da stanice budu dobre kvalitete ovaj put i da bude uspjesno!!! ❤️🥰❤️🥰

Navijamo da je dobar znak 🤞🙏 kad testic možeš raditi? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 16:17

*.Women_name.*

miss1502

MTB,Nikkita iz vasih usta u Bozje usi! Leda mi je dalje i danas ubijaju, meni se to inace ne desava prije M nego me samo boli trbuh ,ali ko zna sta je sad ovo..moze biti M, moze biti T…nadam se ovom drugom
    Women Name tek trebam dobiti za 6 dana ,pa ne znam sta bi mislila . Bad me bole leđa neopisivo puno po cijele dane ..
    Chloe/ malotele nemoj me iznevjeriti u utorak, treba mi moralna podrska , nadam se da skupa piškimo! A to sta nemas neke simptome nema nikakve veze, svi smo individualno, a i to kratko rezanje u trbuhu sam ja prosli put osjetila itekako i bila je ocito implatacija, ovaj put tako nesto nisam osjetila…
    Danas sam bila na misi i pomolila se za svih nas, posebno za Bozmu i da stanice budu dobre kvalitete ovaj put i da bude uspjesno!!! ❤️🥰❤️🥰

Navijamo da je dobar znak 🤞🙏 kad testic možeš raditi?

Može već sutra, ali se zainatila da ga radi u utorak 

💔💔💔

22. Studeni 2020. 16:19

evo nazvala dežurnog epidemiologa, negativna sam, šalje mi na mail. Jedna briga manje.
    Miss1502 hvala

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Studeni 2020. 16:25

MTB,Women cak bi i ja sutra ali mi muž ne da, jos se nadam da cu ga uspit slomit, obecala sam mu da cemo 10dnt i to skupa pa mu ne zelim raditi iza leđa,takoda najvjerojatnije ipak utorak !! Sutrasnji dan ce bit kao vjecnost 
    Jeremija supeeer!!! Zadnji negativan test . Spremna si za sutra 👌👌

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 16:34

miss1502, ma zezam te. Brzo će ti to proletiti, a utorak ti je i bolji.  Hrpa fantastičnih vijesti će biti u utorak - npr. ja ću napokon vidjeti/čuti srčeko. To je sretan dan. 

Jeremija, I told you so! Baš mi drago, sad se možeš baciti na pravi dio posla. Hoćemo namamiti to malo derište!! 

💔💔💔

Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 16:36

Jeremija

evo nazvala dežurnog epidemiologa, negativna sam, šalje mi na mail. Jedna briga manje.
    Miss1502 hvala

Super 💪
    Kužim te skroz, meni bome jučer nije bilo svejedno čekat taj test, umislila sam sto i jedan simptom 🤦‍♀️

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

manemoj
    22. Studeni 2020. 16:36

Jeremija

Miss1502 hvala

Hahaha tebi ovaj put sve od ruke koliko god ti prizivala nešto na što se možeš žaliti 😉
    Zezam se naravno ali nema prepreka.. baš dobro ide. 
    Dobar je osjećaj neki 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

22. Studeni 2020. 16:41

Lucyinthesky

LUCIJA007

Svasta… Meni je rekla jer je vidjela kako sam bila vidljivo ljuta jer sam od hrpu stanica dobila jedva 2 trodnevna inace ni meni ne bi vjerovatno nista rekla. Tad sam bila na pocetku price i kako sam na punkciji od njih imala samo rijeci super broj(13 stanica) cak je bilo rijeci o tome da ce biti freeze all zbog uvecanih jajnika i da mi je prosao implantacijski prozor(zbilja ne znam na temelju cega su to zaključili), oni meni da dodjem treci dan no vjerojatno nece biti transfera. Ja dodjem 3 dan i tu sam skuzila da nesto ne stima jer su mi transfer napravili, tad nisam ni upola znala o nicem kao sad… Za zamrznuti nista.. Samo znam da je drugi doktor na transferu mi rekao kako je to los rezultat oplodnje i presutio je dio o fulanom implantacijskom prozoru.. Tad me vodili 3 doktora i svaki svoje…

Kad sam sada drugog dr pitala zašto najčešće dolazi do nezrelih, rekao je tajming punkcije ili kriva terapija 😎
    Ima logike, ali vidjet ćemo.

Zato je mene strah opet mijenjat doktora. A i ova doktorica me saslusa u kakvoj god je guzvi. Npr prvi doktor je drugi put pomakao punkciju za 1 dan, unatoc prevelikim folikulima i visokom estradiolu. Promijenila i sve iznova. Umori se vise od price o nezrelim stanicama, ja kad krenem pricat oni meni da oni znaju procjenit i po endometriju i folikulima... Ono nedavno sam razmisljala da probam malo do ZG pa u Podobnika, pa kad sam sve stavila na papir, put, apartman, otprilike ljekove bez da imam sta za zamrznut 25.000kn, bez smjestaja za dva psa koji nekome isto moramo platit. I onda se opet kockam sa nezrelim stanicama. A zamisli horora kad me ova u petak hrjela odmah na apsiraciju, bez stoperice, 9dc 😂😂 
    Miss1502 da je bio pozitivan odmah bi napastovala muza 😂 da sam pokrivena 🙈
    I ako ste se dogovorili 10dnt strpi se onda. Veselit cu se tvojoj crti kao da je moja. Sinoc na hitnoj su bile dvije friske trudnice koje su prokrvarile. Kaze cura s kojom sam malo sjedila da je imala simptome prije nego joj je kasnila M. Da je mucila zgaravica 3 dana prije i da joj je to bas bilo cudno. Tek kad joj je kasnila M napravila test i sve joj bilo jasno. To mi je jos netko rekao iz prirodne trudnoce, to sa zgaravicom. A tu se nitko od nasih trudnica nije zalio na zgaravicu
    Ljutopile sretno sutra! 

Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 16:48

Bozma da, često je njihov ego prevelik i koliko god nam bili simpa, ne žele čuti sugestiju.
    Vidjet ću da li mi je promjena dr bila dobra odluka, jednostavno sam morala to napraviti.
    Ova tvoja dr mi se čini super, kao da ste kliknule, djeluje mi da te stvarno i sasluša.

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.