Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 18:32

Nina985

Lucyinthesky moj muž je ljetos bakterioloskom nalazu ejakulata imao e colli i streptokok. Dobio je antibiotike, pio ih je 10 dana, nakon sto je završio s antibioticima pio je čaj protiv e colli. Mješavinu čaja smo uzeli od dr.Ksenije Krajine Pokupec. Nakon nekih mjesec dana je ponovno uradio nalaz i bio je čist.

Prethodni post sam slučajno stisnula 🙄
    Nina985 hvala ti puno, sjećaš se možda koji antibiotik je pio?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

22. Studeni 2020. 18:37

Amaranta

Jeremija

evo nazvala dežurnog epidemiologa, negativna sam, šalje mi na mail. Jedna briga manje.
    Miss1502 hvala

Sretno sutra! Ako te pitaju koliko kila imaš, reci 50, da dobiješ onaj čuveni koktelčić, znamo da mu se veseliš 🤞❤️

a ne znam više nako onih priča šta pričamo pod tim

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 18:38

miss1502

Ima li smisla sad nalokat se i pravit test pa usporedivat sa jutarnjim da li svijetli/tamni ako crte uopce bude …sumnjam da je implatacijsko kad je svjeza sluzava krv…nemam pojma sta je pametno da napravim…jel moguce da mi je sve identicno ko prosli put,cak se sve poklapa sa danima 🤦🤦

Nema, nemoj se mučiti tako.
    Napravi test sutra ujutro, ili preksutra ujutro kako si planirala 

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Studeni 2020. 18:41

NadimakMTB

miss1502

Ima li smisla sad nalokat se i pravit test pa usporedivat sa jutarnjim da li svijetli/tamni ako crte uopce bude …sumnjam da je implatacijsko kad je svjeza sluzava krv…nemam pojma sta je pametno da napravim…jel moguce da mi je sve identicno ko prosli put,cak se sve poklapa sa danima 🤦🤦

Da, imas pravo! Pokusat cu ne misliti na to i ponasat se kao da to nisam vidjela, mozda stvarno nije nista ..🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

22. Studeni 2020. 18:41

miss1502

Nemoj ga sad praviti... Izdrzi do jutra...
    Rijetko da ja nekom govorim da ne pravi SAD i ODMAH🤷‍♀️🙄☺️... Ali nemoj... Vjerojatno si vec 20 puta piskila i pila puno tekucine a za to je full rano. I ujutro drzi test i do 30 sec u urinu!
    Sjena se moze pokazati i nakon 10 min... Dakle sve ono sto u uputstvima testa NE VRIJEDI za ovako rano testiranje... 

22. Studeni 2020. 18:42

miss1502

NadimakMTB

miss1502

Da, imas pravo! Pokusat cu ne misliti na to i ponasat se kao da to nisam vidjela, mozda stvarno nije nista ..🙏

a još je rano za M, može lako bit implatacija

Nina985
    22. Studeni 2020. 18:43

Lucyinthesky

Nina985

Lucyinthesky moj muž je ljetos bakterioloskom nalazu ejakulata imao e colli i streptokok. Dobio je antibiotike, pio ih je 10 dana, nakon sto je završio s antibioticima pio je čaj protiv e colli. Mješavinu čaja smo uzeli od dr.Ksenije Krajine Pokupec. Nakon nekih mjesec dana je ponovno uradio nalaz i bio je čist.

Prethodni post sam slučajno stisnula 🙄
    Nina985 hvala ti puno, sjećaš se možda koji antibiotik je pio?

Doktorica mu je dala Klavocin bid

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Lucyinthesky
    22. Studeni 2020. 18:48

Nina985 hvala ti 👍
    Miss1502 pokušaj to zanemarit i izdržat do utorka kako si planirala 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Studeni 2020. 18:52

Hvala cure! Pricala sam sad s muzem,mozda sutra ujutro napravimo, mozda se strpimo do utorka, vidjeti cemo oce li bit još krvi ..nadam se da je implatacija i da nije nista strasno...uzasno sam se prepala...ne bi volila prozivit opet isto. Ali sta Bog da, strpit cemo se,necu sad nista radit! Idem se zabavit s necim ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MaloTele
    22. Studeni 2020. 18:58

Miss u utorak piskimo 😊 ali ako ces se ti bolje osjecat ako sutra radis testo samo daj 🤞 nemoj se mucit sa razbijanjem glave, sta bude bude ,nadamo se da nije nista i da Ce testic bit pozitivan,ja vjerujem u nase testove 🤞🤞🤞🤞🤞🤞☺️

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.