MTB daaa, to sam i ja promislila, u utorak mora bit puno dobrih vijesti,nas dvije i ako nam se Chloe jos pridruzi bit ce prava fešta, a bit ce još sigurno nekih testova, betica ,uspjesnih aspiracija i transfera! Ma taj 24.11 ce bit TOP!! 🙏🙏🙏
Jeremija hvala!! Da, ta zgaravica nije naš simptom, mi imamo svoj djir 😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Meni je tek peti transfer rezultirao trudnocom, i tocno se sjecam da sam mislila ma kad zatrudnim znat cu, osjetit cu neku promjenu, nesto.. Iako mi frendica koja je prosla mpo stalno i stalno govorila da ne moram imat simptome i da oni kasnije dodju nisam joj vjerovala🙄🤷♀️.. I onda taj peti transfer put opet nista... Sjecam se osluškujem simptome s njih nigdje🙄😂... I tad sam napravila test 6dt 2 blastice i kao da mi se ucinila neka sjena.. Tocno se sjecam koliko sam ga vrtila po ruci nisam muzu nista htjela ni rec rekoh sama sebi ma pricinjava ti se☺️...ono prva sjena u zivotu ma to test nesto krivo pokazuje😂.
Kad ponovim ja ujutro a ona lijepa crtica... A simptoma nigdje😂... Tek 10dnt sam imala kratkotrajno probadanje kao pred M no tad sam vec znala da sam trudna jer sam i izvadila betu...
Žgaravica se javlja kod nekih žena u otprilike isto vrijeme kad i mučnine i nesvjestice. A to nije u 4tt.
Žene obično ne znaju i ne prate da su trudne toliko rano kao mi, koje se počnemo testirati prije aspiracije
Inače, ja još nemam ni žgaravicu ni mučnine, ponekad blagu odbojnost prema nekoj hrani i hvataju me nesvjestice.
Kad bih znala da je sve u redu s bebom (a znat ću u utorak), bila bih jako sretna radi toliko lagane trudnoće za sad.
💔💔💔
Meni je tek peti transfer rezultirao trudnocom, i tocno se sjecam da sam mislila ma kad zatrudnim znat cu, osjetit cu neku promjenu, nesto.. Iako mi frendica koja je prosla mpo stalno i stalno govorila da ne moram imat simptome i da oni kasnije dodju nisam joj vjerovala🙄🤷♀️.. I onda taj peti transfer put opet nista… Sjecam se osluškujem simptome s njih nigdje🙄😂… I tad sam napravila test 6dt 2 blastice i kao da mi se ucinila neka sjena.. Tocno se sjecam koliko sam ga vrtila po ruci nisam muzu nista htjela ni rec rekoh sama sebi ma pricinjava ti se☺️…ono prva sjena u zivotu ma to test nesto krivo pokazuje😂.
Kad ponovim ja ujutro a ona lijepa crtica… A simptoma nigdje😂… Tek 10dnt sam imala kratkotrajno probadanje kao pred M no tad sam vec znala da sam trudna jer sam i izvadila betu…
Nakon što sam nekih 3, 4 puta bila uvjerena da sam ostala prirodno trudna jer sam imala sve simptome ikad (i mučninu, i pospanost i "onaj neki unutarnji osjećaj koji samo majka može imati jer zna da u njoj raste plod njene ljubavi"), shvatila sam da je moje tijelo tupo, da sam ja totalno nesvjesna i sebe i svega i da ne mogu vjerovati nikakvom osjećaju
Inače sam dosta racionalna i stojim čvrsto nogama na tlu, nemam osjećaj romantizirati stvari, ali tih par puta sam bila toliko emotivna i toliko su me hormoni šorali da je to jednostavno morala biti trudnoća... NOT!
💔💔💔
Meni je tek peti transfer rezultirao trudnocom, i tocno se sjecam da sam mislila ma kad zatrudnim znat cu, osjetit cu neku promjenu, nesto.. Iako mi frendica koja je prosla mpo stalno i stalno govorila da ne moram imat simptome i da oni kasnije dodju nisam joj vjerovala🙄🤷♀️.. I onda taj peti transfer put opet nista… Sjecam se osluškujem simptome s njih nigdje🙄😂… I tad sam napravila test 6dt 2 blastice i kao da mi se ucinila neka sjena.. Tocno se sjecam koliko sam ga vrtila po ruci nisam muzu nista htjela ni rec rekoh sama sebi ma pricinjava ti se☺️…ono prva sjena u zivotu ma to test nesto krivo pokazuje😂.
Kad ponovim ja ujutro a ona lijepa crtica… A simptoma nigdje😂… Tek 10dnt sam imala kratkotrajno probadanje kao pred M no tad sam vec znala da sam trudna jer sam i izvadila betu…
Nakon što sam nekih 3, 4 puta bila uvjerena da sam ostala prirodno trudna jer sam imala sve simptome ikad (i mučninu, i pospanost i "onaj neki unutarnji osjećaj koji samo majka može imati jer zna da u njoj raste plod njene ljubavi"), shvatila sam da je moje tijelo tupo, da sam ja totalno nesvjesna i sebe i svega i da ne mogu vjerovati nikakvom osjećaju
Inače sam dosta racionalna i stojim čvrsto nogama na tlu, nemam osjećaj romantizirati stvari, ali tih par puta sam bila toliko emotivna i toliko su me hormoni šorali da je to jednostavno morala biti trudnoća… NOT!
😂😂😂😂
Hej cure.. Ja nikako sve procitat.. Kad uhvatim vremena procitam par zadnjih stranica a onda dok procitam i vratim se opet na forum doceka me jos novih.. Tako da sam skroz ispala iz stosa 🤐
Miss jedva cekam tvoj test u utorak 🤞🤞👶🥳
Vidim puno novih nickova.. Forum je zivniooo nadam se da uskoro svi selimo na ljepse teme ❤️
Mtb mene mozes maknuti s liste za ET ja jednostavno nisam spremna...
Hej cure.. Ja nikako sve procitat.. Kad uhvatim vremena procitam par zadnjih stranica a onda dok procitam i vratim se opet na forum doceka me jos novih.. Tako da sam skroz ispala iz stosa 🤐
Miss jedva cekam tvoj test u utorak 🤞🤞👶🥳
Vidim puno novih nickova.. Forum je zivniooo nadam se da uskoro svi selimo na ljepse teme ❤️
Mtb mene mozes maknuti s liste za ET ja jednostavno nisam spremna…
Sanjich, super da si to odlučila. Treba slušati svoje tijelo
💔💔💔
Sanjich , daj si vremena koliko god je potrebno, znat ces kad budes spremna. Odmori se i radi stvari koje volis i koje te vesele! Doci ce vrijeme kad budes znala da si spremna ❤️❤️❤️
Hvala,i ja jedva cekam 🙏🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Al stvarno pre prvog puta nisam znala nit sam se posebno bavila oko toga sta ce dr. i na koji nacin to odraditi. Vidim, zaokruzio na papiru metod ICS, googlam vidim sta je to, par videa na YouTube i to je to. Dalje samo sledim uputstva
Razmisljala sam, ne moram ja se posebno baviti tim, on je "gulio stolicu" u Briselu
Al definitivno, moras znati sve i sugerirati i majstoru sto pravi kuhinju i zubaru i frizeru i doktoru… Zasto velika vecina samo otaljava posao, umesto da se posveti…. Cast izuzetcima
Jbt sanjam preksinoć coveka iz moje Pra proslosti, kaze " Tanja, nije ti dovoljno 200mg Q10, povecaj na 400" i tu se probudim. Fuck hocu da sanjam nesto drugo a ne Q10..
jer doktor ne zna da kaze uzmi to, to, to i kraj
Ajme kad se sjetim, 100 % si u pravu.
Kad sam I 7 mj išla prvi put na vv znači PRVI PUT, oni meni zaborave napisati terapiju klomifena i kao dođi za 5 dana... Ja došla pita doktor jeste popili terapiju, ja gledam, ne kakvu terapiju???
Pa klomifen jeste dobili recept, ja kažem NEEE, čak se i zakunem, on meni kaže nemoguće...
Aj sad reci... I na to kaže pa ako vam je sestra i zaboravila dati mogli ste se sami sjetiti 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
I onda sam išla full prirodno, jedan fulikul i bio prazan i taj mjesec mislim da sam imala živčani slom...
Sve moraš sam znati..
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Žgaravica se javlja kod nekih žena u otprilike isto vrijeme kad i mučnine i nesvjestice. A to nije u 4tt.
Žene obično ne znaju i ne prate da su trudne toliko rano kao mi, koje se počnemo testirati prije aspiracije
Inače, ja još nemam ni žgaravicu ni mučnine, ponekad blagu odbojnost prema nekoj hrani i hvataju me nesvjestice.
Kad bih znala da je sve u redu s bebom (a znat ću u utorak), bila bih jako sretna radi toliko lagane trudnoće za sad.
Mucnine krecu od 6, 7 tt 😊 prije ne... Ja sam mislila da je to ko u filmovima, odma padas u nesvjest i povracas..Ali ne, tek kasnije to krene...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji