Ljutopile zar nije to dio gdje je fetus tj od tog nastaje fetus il? Na blastama se jasno vidi, mozda i na moruli, na trodnevnim ne vidim nista😂 Moram googlati🤷♀️🙄
Lucyinthesky nezz jel na srecu il na zalost😂 Pomijesala si me sa nekim.. mi smo po dr super zdravi, samo nikako da se primi jer eto sad imamo sjeme koje je izvadjeno biopsijom.. ja sam uvjerena da je moja maternica zastitnicki ophodjena prema svemu, neda nikom blizu🤦♀️😅 vi imate bakteriju?
Nikitta tu sam, pocela raditi i nista ne stizem. Na papiru i u glavi imam super plan, na javi se uvijek nesto dogadja, tako da zivim iz dana u dan😁 Kradem sekinu malu i onda mi je sve super, malecka podize iz pepela😍
Da i ja guglam, ali sam čula za par slucajeva da su treci dan bili kompaktirani embriji sa vidljivim polarnim tijelima. Ne mogu ni ja naći pa pitam mozda je netko to ovdje imao🤣🤣🤣 i ja se smaram sa svime🤣🤣🤣
A gledam slike svojih i ne vidim polarno tijelo, ali sjecam se da sam i ja u svojim googlanjima naisla negdje na slike sa trodnevnim sa polarnim.
Bila je neka galerija slika sa razlicitim embrijima, u razlicitim stadijima i ispod opisi pa je na nekima pisalo osmostanicni sa vidljivim polarnim tijelom. Pokusat cu to pronac
Nikita, tebe bome ova godina nece pa nece, sreca pa je nema jos puno,zato je iduca tvoja,od prvog dana odma 😊🤞😊😊 sreca u nesreći da si ipak odgodila operac, taman ces Doc k sebi nakon ovog palca 🤞
Marinela nadamse da je danas bolje, i da je iducinput dobitan da ne moras vise ovakve bolove trpiti 🤗
Miss citam tvoje 'simptomcice' i drzim fige da je utorak to to,cak i ako se necemo pratiti,nekako sad vise naginjem tome ali vidjet cemo, daleko je utorak jos 😊🤗
Ostale curke,uzivajte danas i pazite se, sunceko Ce svima da dode poslije kise 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ljutopile zar nije to dio gdje je fetus tj od tog nastaje fetus il? Na blastama se jasno vidi, mozda i na moruli, na trodnevnim ne vidim nista😂 Moram googlati🤷♀️🙄
Lucyinthesky nezz jel na srecu il na zalost😂 Pomijesala si me sa nekim.. mi smo po dr super zdravi, samo nikako da se primi jer eto sad imamo sjeme koje je izvadjeno biopsijom.. ja sam uvjerena da je moja maternica zastitnicki ophodjena prema svemu, neda nikom blizu🤦♀️😅 vi imate bakteriju?
Nikitta tu sam, pocela raditi i nista ne stizem. Na papiru i u glavi imam super plan, na javi se uvijek nesto dogadja, tako da zivim iz dana u dan😁 Kradem sekinu malu i onda mi je sve super, malecka podize iz pepela😍
Da i ja guglam, ali sam čula za par slucajeva da su treci dan bili kompaktirani embriji sa vidljivim polarnim tijelima. Ne mogu ni ja naći pa pitam mozda je netko to ovdje imao🤣🤣🤣 i ja se smaram sa svime🤣🤣🤣
A gledam slike svojih i ne vidim polarno tijelo, ali sjecam se da sam i ja u svojim googlanjima naisla negdje na slike sa trodnevnim sa polarnim.
Bila je neka galerija slika sa razlicitim embrijima, u razlicitim stadijima i ispod opisi pa je na nekima pisalo osmostanicni sa vidljivim polarnim tijelom. Pokusat cu to pronac
Pokusavam naći jel to nesto dobro ili, ako embrij treći dan izgleda kao da je četvrti, ma nebitno je nego eto, zamaram i sebe i vas 😆😆
Ajme sta ste aktivne, ne mogu ja to popratiti sve 🙊😤😤to bi godisnji trebala uzet a kako sam se taman vratila na posao neizvedivo je 😂 svim cekalicama puno srece i da vrijeme brzo prode do bete, curkama s pozitivnim testicima cestitaaaaamm, mislim da je osjecaj divan vidjeti to a kamoli ono dalje docekati 😊 nadam se da cemo svi tako uskoro 🤞🤞 meni je danas 6dnt i apsolutno nista ne osjecam, nit me sta boli,nit imam proljev 😂 a bome nis ni ne sanjam, jedino se budim znojna ujutro , a tako mi je svAki mjesec prije nego sto dobijem, a trebala bi dobit u pon iako ne vj da cu procuriti pod utricima, tako da nisam uopce optimisticna iako znam da su sanse 50-50 jos uvijek, i da simptomi ne moraju nista znacit ali nekako bi radije da barem nesto osjecam pa da se lakse nadam i cekam, jedino me jucer navecer nesto probolo u trbuhu, htjela sam se nasmijati jer je mm izvalio nesto extra smjesno i probolo me po sredini trbuha kao da mi je netko ostrim nozem napravio rez ispod pupka,nez kak da to drukčije opisem, to mi se nije nikad desilo pa eto,jedina stvar koja je 'drukcija'.. sutra je novi dan i ajmo samo naprijed 🤞😊
Ništa ti to ne znači. Ja sam imala sve "simptome" pa je test negativan. Svatko reagira drugačije. Ti ćeš vjerojatno biti jedna od onih sretnica koja će kroz trudnoću proći bez ikakvih simptoma i muka 😉
Ja baš vjerujem tu tvoju trudnoću 🥰
Hoćeš raditi test?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ajme sta ste aktivne, ne mogu ja to popratiti sve 🙊😤😤to bi godisnji trebala uzet a kako sam se taman vratila na posao neizvedivo je 😂 svim cekalicama puno srece i da vrijeme brzo prode do bete, curkama s pozitivnim testicima cestitaaaaamm, mislim da je osjecaj divan vidjeti to a kamoli ono dalje docekati 😊 nadam se da cemo svi tako uskoro 🤞🤞 meni je danas 6dnt i apsolutno nista ne osjecam, nit me sta boli,nit imam proljev 😂 a bome nis ni ne sanjam, jedino se budim znojna ujutro , a tako mi je svAki mjesec prije nego sto dobijem, a trebala bi dobit u pon iako ne vj da cu procuriti pod utricima, tako da nisam uopce optimisticna iako znam da su sanse 50-50 jos uvijek, i da simptomi ne moraju nista znacit ali nekako bi radije da barem nesto osjecam pa da se lakse nadam i cekam, jedino me jucer navecer nesto probolo u trbuhu, htjela sam se nasmijati jer je mm izvalio nesto extra smjesno i probolo me po sredini trbuha kao da mi je netko ostrim nozem napravio rez ispod pupka,nez kak da to drukčije opisem, to mi se nije nikad desilo pa eto,jedina stvar koja je 'drukcija'.. sutra je novi dan i ajmo samo naprijed 🤞😊
Ništa ti to ne znači. Ja sam imala sve "simptome" pa je test negativan. Svatko reagira drugačije. Ti ćeš vjerojatno biti jedna od onih sretnica koja će kroz trudnoću proći bez ikakvih simptoma i muka 😉
Hoćeš raditi test?
Evo promijenih i nadimak u vecoj nadi 🤗😊znam da nista ne znaci,svjesna sam toga ali manje sam optimisticna malo,iako moja seka je 3x bila trudna,prirodnim putem i osim sta joj je trbuh rastao nikakvih simptoma nije imala, tako da mozda i malo genetike ima u tome 🤞😂😂 hbatam se bas za sve xd ocu ocu, u utorak cu radit, ne radim tad pa mi je lakse nekako taj dan 😂 hvala sta vjerujes,lijepo je to cut 🥰kad ti trebss dobit da vidis za smrzlice?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Pokusavam naći jel to nesto dobro ili, ako embrij treći dan izgleda kao da je četvrti, ma nebitno je nego eto, zamaram i sebe i vas 😆😆
Ja sam u cito uvijek imala neke zaostale. Sad na zadnjem zransferu sam drugi dan imala prenapredne, kao da su dan stariji. Izgooglala sam da je bolje da su napredni nego da zaostaju. Ima dosta tih studija sa statistikama i implatacijom. Npr ni jedan dvostanicni na treci dan se nije implatirao(to sam imala u Cito prvi put) cetverostanicnih jako mali postotak, jednoznamenkasti postotak. A ovih naprednijih je stopa bila jednaka kao i osmostanicnih. Ako sam dobro upamtila i MTB su vratili napredniji embrij, treci dan je bio kao da je cetvrti i BINGO!
Nikitta, htjela sam ti rec vezano za onaj jaki ocat za zimnice, koji se nanosi stapicem na nokat... Ja isto tu i tamo muku mucim s tim gljivetinama i ja to isla radit... Jaooooooo 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ ja sam kao pazila ali je ipak otislo na kozu.. Znaci, katastrofa! Prst pocrvenio, naotekao, upalio se! Jos bila zima pa sam morala bit u zatvorenoj obuci. Ja sam mislila da cu popoizdit od boli! Pa ako budes probala, zastiti kozu maksimalno, koliko mozes..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hoćeš raditi test?
Evo promijenih i nadimak u vecoj nadi 🤗😊znam da nista ne znaci,svjesna sam toga ali manje sam optimisticna malo,iako moja seka je 3x bila trudna,prirodnim putem i osim sta joj je trbuh rastao nikakvih simptoma nije imala, tako da mozda i malo genetike ima u tome 🤞😂😂 hbatam se bas za sve xd ocu ocu, u utorak cu radit, ne radim tad pa mi je lakse nekako taj dan 😂 hvala sta vjerujes,lijepo je to cut 🥰kad ti trebss dobit da vidis za smrzlice?
Hahhaha pa kud baš malo tele 😂😂😂😂
Znaš šta, ako ispadne da ta promjena nadimka pomaže a ja od svega to nisam napravila poluditi ću 😂😂😂😂😂
U petak sam prestala s terapijom pa se nadam da će brzo doći. Trenutno me dosta boli trbuh pa si mislim da se probija 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucyinthesky, je li ova nasa fobija od nezrelih stanica ima ime? Sad si nesto promijenila i mora bit bolje i sigurna sam da hoce. Sta su ti stvarno u otpusno napisali za donaciju?
Yep, uz moj AMH i 36 godina tada. Bila sam u blagom šoku. To je bilo nako što sam tražila da mi se detaljnije objasne slučajevi u kojima dolazi do nezrelih.
A naša fobija, moramo je nazvat nekako 😁I thanks kaj vjeruješ da će bit ok, ja sam i dalje skeptik.
Meto očito sam pobrkala nešto, sorry🤦♀️🙄Da zadnji spermio je bio dosta lošiji od uobičajenih koji su uvijek astheno ili normo, tako da je nađena baterija koja se sanira tj možda već je, čekamo.Moju brisevi su ok, to im je bitni. Ostalo mi je u sjećanju da je neka curka pisala o tome, pa rekoh da vidim 🤔
Nikitta, ja sam ti to kapala onako 2-3 kapi nakob namakanja u kombinaciji jabučni ocat-soda.
LucyLou baš sam i ja bila razmišljala kako bi bilo imat ženskog ginekologa.
Skroz te podržavam u odluci da odeš saznat i ono baš ful navijam za vas 🤞
Niksa hiper na puregonu, a niš, nadam se da neće kod mene biti 😱Hvala na info anyway.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky, je li ova nasa fobija od nezrelih stanica ima ime? Sad si nesto promijenila i mora bit bolje i sigurna sam da hoce. Sta su ti stvarno u otpusno napisali za donaciju?
Yep, uz moj AMH i 36 godina tada. Bila sam u blagom šoku. To je bilo nako što sam tražila da mi se detaljnije objasne slučajevi u kojima dolazi do nezrelih.
A naša fobija, moramo je nazvat nekako 😁I thanks kaj vjeruješ da će bit ok, ja sam i dalje skeptik.
Meto očito sam pobrkala nešto, sorry🤦♀️🙄Da zadnji spermio je bio dosta lošiji od uobičajenih koji su uvijek astheno ili normo, tako da je nađena baterija koja se sanira tj možda već je, čekamo.Moju brisevi su ok, to im je bitni. Ostalo mi je u sjećanju da je neka curka pisala o tome, pa rekoh da vidim 🤔
Nikitta, ja sam ti to kapala onako 2-3 kapi nakob namakanja u kombinaciji jabučni ocat-soda.
LucyLou baš sam i ja bila razmišljala kako bi bilo imat ženskog ginekologa.
Skroz te podržavam u odluci da odeš saznat i ono baš ful navijam za vas 🤞
Niksa hiper na puregonu, a niš, nadam se da neće kod mene biti 😱Hvala na info anyway.
Omg zbog 2 stimulirana postupka u kojem su stanice nezrele reci da idete na donaciju🙄🤢...
A ne bi rekli npr da ce drugi put napraviti punkciju dan kasnije 🤷♀️..
I ja sam jednom imala prezrele stanice i biologica mi je rekla da nije bas imala s cim raditi jer je po njenom punkcija trebala biti dan ranije 🤷♀️..
Sortiraj odgovore
Najstariji