Imamo pile, tele... Jos malo pa cemo grupu preimenovat u farma 😂
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ljutopile, moja je doktorica baš bila jako sretna zbog ovog u fazi kompaktacije, zato pretpostavljam da je to bila dobra vijest.
Za ove četverodnevne je odmah rekla jesu napredni, ali da ne zna da li će dogurati do sljedećeg dana - za jednog se nadala da hoće, za drugog je već bilo indikacija da možda neće. Ali, majka ko majka, ja sam se nadala i za njih dva i za onog trećeg, slatkog prosječnog
Znam da su oni sretni kad se stanice krenu kompaktirati. Meni su prosli put prebačena dva u pocetnoj fazi kompakcije. Nego sam cula da pricaju o tim polarnim tijelima pa me to zanimalo.
Imamo pile, tele… Jos malo pa cemo grupu preimenovat u farma 😂
Jos malo pa cu si ja s razlogom promijenit nick u SVINJA 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure jel mi može netko tko je prošao FET napisati kako to ide? Nigdje ne nalazim baš proces. Jel idem na UZV za vrijeme menstruacije kao u stimuliranom? Ili tek u nekom trenu pred ovulaciju? Jel se pikam opet s nečim? I sve ostalo što mi nije palo na pamet 🙈
Na ultrazvuk ides 2 ili 3 dan ciklusa. Tad doktor odlucuje da li ces ici u prirodni FET po ovulaciji (prati se razvoj tvog folikula, kad pukne to je dan ovulacije i uvode ti utrogestan i ako su ti embriji zamrznuti 5 dan ides na teansfer peti dan od ovulacije) ili ces piti estrofem gdje se samo prati debljina endometrija... Kad je endometrij cca 8mm odredbe da je to dan ovulacije, uvode utrogestan i isto transfer 5 dana nakon tog (ako su zamrznuli 5 dan). Pikanja nema, jedino nekad znaju u prirodnom FETU dati stopericu (mogu i ne moraju, opet zavisi kako koja je politika klinike) da budu sigurniji kad je dan ovulacije.
https://ibb.co/C1y6WkH
Našla sam, to je ustvari zadnji stadij prije blastice.
MTB, hvala ti puno i na savjetu i na informaciji o doktorima, a najvise na tvojoj beskrajnoj podrsci! 😘Nesto me bas kopka da trebam ici i kod njih na razgovor, tako da mislim da cu dogovoriti termin cim dobijem sve nalaze. A ovo za zabunu nicka, ajme meni, koja bruka! Stvarno nisam zkuzila! Eto, toliko o poremecenosti!😂
Lucyinthesky, to je bila poruka za tebe, a ne samu sebe 🤯😉
Samara, a bas! 😂😂😂
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Cure jel mi može netko tko je prošao FET napisati kako to ide? Nigdje ne nalazim baš proces. Jel idem na UZV za vrijeme menstruacije kao u stimuliranom? Ili tek u nekom trenu pred ovulaciju? Jel se pikam opet s nečim? I sve ostalo što mi nije palo na pamet 🙈
Na ultrazvuk ides 2 ili 3 dan ciklusa. Tad doktor odlucuje da li ces ici u prirodni FET po ovulaciji (prati se razvoj tvog folikula, kad pukne to je dan ovulacije i uvode ti utrogestan i ako su ti embriji zamrznuti 5 dan ides na teansfer peti dan od ovulacije) ili ces piti estrofem gdje se samo prati debljina endometrija… Kad je endometrij cca 8mm odredbe da je to dan ovulacije, uvode utrogestan i isto transfer 5 dana nakon tog (ako su zamrznuli 5 dan). Pikanja nema, jedino nekad znaju u prirodnom FETU dati stopericu (mogu i ne moraju, opet zavisi kako koja je politika klinike) da budu sigurniji kad je dan ovulacije.
E super, hvala ti puno. S obzirom na moj endometrij pretpostavljam da ću ja dobiti ovo s estrofemom. I sad sam bila na njemu. Sad mi je jasnije 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB,hvala ti puno i na savjetu i na informaciji o doktorima, a najvise na tvojoj beskrajnoj podrsci!😘Nesto me bas kopka da trebam ici i kod njih na razgovor, tako da mislim da cu dogovoriti termin cim dobijem sve nalaze. A ovo za zabunu nicka, ajme meni, koja bruka! Stvarno nisam zkuzila! Eto, toliko o poremecenosti!😂
Lucyinthesky, to je bila poruka za tebe, a ne samu sebe🤯😉
Samara, a bas!😂😂😂
Skužila sam ja to odmah, don't you worry 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Na ultrazvuk ides 2 ili 3 dan ciklusa. Tad doktor odlucuje da li ces ici u prirodni FET po ovulaciji (prati se razvoj tvog folikula, kad pukne to je dan ovulacije i uvode ti utrogestan i ako su ti embriji zamrznuti 5 dan ides na teansfer peti dan od ovulacije) ili ces piti estrofem gdje se samo prati debljina endometrija… Kad je endometrij cca 8mm odredbe da je to dan ovulacije, uvode utrogestan i isto transfer 5 dana nakon tog (ako su zamrznuli 5 dan). Pikanja nema, jedino nekad znaju u prirodnom FETU dati stopericu (mogu i ne moraju, opet zavisi kako koja je politika klinike) da budu sigurniji kad je dan ovulacije.
E super, hvala ti puno. S obzirom na moj endometrij pretpostavljam da ću ja dobiti ovo s estrofemom. I sad sam bila na njemu. Sad mi je jasnije 😊
Ma to ti je i najsigurnije.. I piece of cake naspram svega prolaziti ispocetka, vidjet ces..
Na prvi ultrazvuk zovu 2 ili 3 dan tad pocnes piti estrofem, na drugi ultrazvuk ides cca 7dana nakon tog i tad jos jedan ili dva ultrazvuka i transfer.. I to je to...
Ma to ti je i najsigurnije.. I piece of cake naspram svega prolaziti ispocetka, vidjet ces..
Na prvi ultrazvuk zovu 2 ili 3 dan tad pocnes piti estrofem, na drugi ultrazvuk ides cca 7dana nakon tog i tad jos jedan ili dva ultrazvuka i transfer.. I to je to…
Nadam se da će biti uspješnije od ovoga.. prošla bi ja i pikanja svakih sat vremena da znam da će biti dobitno 😊
Ali da.. lakše je kad imam smrzlice..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji