Ima li smisla sad nalokat se i pravit test pa usporedivat sa jutarnjim da li svijetli/tamni ako crte uopce bude …sumnjam da je implatacijsko kad je svjeza sluzava krv…nemam pojma sta je pametno da napravim…jel moguce da mi je sve identicno ko prosli put,cak se sve poklapa sa danima 🤦🤦
Držim fige da je implantacijsko 🤞🤞 🙏 ujutro napravi testic bit će ti lakše da znaš na čemu si
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure,
Danas me uhvatila srackalica. Relacija mi je wc-kauc. Sutra trebam vaditi 2.betu i kao sto vidite serem se od straha. Hemeroid mi je na guzi puknuo od naprezanja. Nisam nista uzela za smirenje, ali nesto cu morati. Jel mogu popiti caj od sipka ili mente?
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Piky nekako sam se u stranicama pogubila i nisam do sad videla ovo sto si napisala kako ti je prvi VTO doktor zaboravio dati terapiju klomifena.
Strasno, al nista mi to nije prečudno... I naravno, nikad oni nisu krivi nego mi ne cujemo dobro... I ovo... Trebala si se sama setiti... wtf.. Prvi put...⁉️
Ja imala 20god i neku gin.intervenciju, bolje i da se ne sećam, posalju me kuci to je to, i ja razmisljam... Za zub dobijem antibiotik, za ovo ne. Ja uzmem sama ipak. Dosla na kontrolu, nisam bas bila ok. pita me doktor "jesi uzela mozda antibiotik? A jesi, super uzmi jos jednu kutiju i bice to ok"
JA treba da se sama setim da kupim antibiotik i jos da potrefim vrstu.⁉️ Sva sreca pa jesam, sta da nisam?
Sad sve snimam na tel. Voice recorder..., da ne bude zabune, nisam rekao il drugacije sam rekao.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Miss ma to mora biti implantacijsko. Rekla si da ti menga treba doći tek za 4 ili 6 dana.. a ovo se taman poklapa sa implantacijskim
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, meni krenulo neko smedjarenje, za sad samo na papiru. Jel sutra onda računam 1dc ili tek kad krene prava krv?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss ma to mora biti implantacijsko. Rekla si da ti menga treba doći tek za 4 ili 6 dana.. a ovo se taman poklapa sa implantacijskim
I ja bi voljela da je tako! I nadam se da ce biti tako! Bas me ovo dirnulo i ne mogu reci da sam mirna ,ali pokusavam se smiriti ..🙏🙏❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure,
Danas me uhvatila srackalica. Relacija mi je wc-kauc. Sutra trebam vaditi 2.betu i kao sto vidite serem se od straha. Hemeroid mi je na guzi puknuo od naprezanja. Nisam nista uzela za smirenje, ali nesto cu morati. Jel mogu popiti caj od sipka ili mente?
Smiješ čajeve. Inače, ovdje je par cura pisalo da im je to bio jedan od simptoma
💔💔💔
Cure, meni krenulo neko smedjarenje, za sad samo na papiru. Jel sutra onda računam 1dc ili tek kad krene prava krv?
Kažu da kad krene iza 17, da se sutra računa kao 1dc. Meni su neki rekli da računam onaj dan kad je baš prava krv. To je stvarno od doktora do doktora, ali ja danas definitivno ne bih računala kao 1dc.
💔💔💔
I ja bi voljela da je tako! I nadam se da ce biti tako! Bas me ovo dirnulo i ne mogu reci da sam mirna ,ali pokusavam se smiriti ..🙏🙏❤️
Vjerujem da je gadno, ali nalijevanje vodom sad definitivno ne bi pomoglo jer bi ta voda samo projurila kroz tebe i ne bi se stigla nakupiti beta.
A i nije ti zdravo za bebu da se tako maltretiraš, a što se nas tiče, beba je tamo i malo zajebava mamu
💔💔💔
Vjerujem da je gadno, ali nalijevanje vodom sad definitivno ne bi pomoglo jer bi ta voda samo projurila kroz tebe i ne bi se stigla nakupiti beta.
A i nije ti zdravo za bebu da se tako maltretiraš, a što se nas tiče, beba je tamo i malo zajebava mamu
I ja mislim tako!!! Odustala sam od testa sad to je sigurno..vidjeti cu ocu li sutra ili prrkosutra...
btw super ti je ova slicica odbrojavanja ispod opisa, za koji dan ces mr uciti kako da je i ja stavim ako Bog da 🙏😀
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji