Malo sam u zaostatku danas
Marinela87 da , trajalo je 10 dana obilno i onda je samo odjednom stalo, nadam se da će ova druga biti normalna i da si ti nasla lek koji ti pomaze
Meto e onda moja teorija definitivno "ne pije vodu"
Al svejedno, sto kaze MTB, on je kriv 😜
Nikitta eto ja tako pravim masakr svakih 15-ak dana, sutra je taj dan, grickalice, nožići, turpije, alkohol...
Da, dugi prsti na rukama su divni, sa 20 sam uradila neke reklame za ruke, al od 🏋️♀️ i 💇♀️ vise nisu tanani i nežni. Cajevac mi za nozne nije pomogao.
Sad se setih, imam prijateljicu hercegovku prelepi dzin, 187cm...nosi cipele 38,39 i ima kratke prste 🤦♀️jealous
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
moj nalaz na covid još nije došao. Na e-građani neće bit vidljiv prije utorka. Sad se već brinem da sutra ne pokaže pozitivno, u 7 dana dva puta stojim satima u redu sa zaraženima
Lucyinthesky, onda dobro - ma bitno da se nas dvije kuzimo 😊
Nikitta, hvala ti ali nisam fakat skuzila 😘mozda nasa MTB ipak ima pravo s ovim o podsvijesti...🥴
manemoj, vidim u potpisu da ti se endo ne zadebljava dovoljno. Ja sam isto imala problema s tim, pa sam pila caj od lista maline (imas u bio&bio) i sok od cikle, i pred FET se dovoljno zadebljao. I samo da znas, FET je zaista macji kasalj, ja sam prosla 4 i zbilja te ne treba biti strah. Inace, oni su uspjesniji od svjezeg transfera i od srca ti zelim da tvoj prvi bude uspjesan! 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Jeremija zašto misliš da ti se na egradjani neće vidjeti prije utorka? Ja sam radila test u petak ujutro i u nedjelju ujutro mi je bio na portal zdravlja.
LucyLou hvala ti, i ja se nadam da će nam biti uspješan. Pila sam sad ciklu i jela ananas i to je pomoglo ali cikla mi je već 🤢 pred zadnje dane sam imala osjećaj da ću povraćati kad sam ju pila. Ali šta ćeš.. šta sve trebamo izdrzati.. tako je, kako je 🤷
Znate kako su prije roditelji govorili ja sam te rodila ja ću te i ubiti 🙈😂.. e ja ću mom sigurno govoriti ja sam te platila.. 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
manemoj, i ja sam jednom bila u petak jutro i bio vidljiv u nedjelju, ali tada nije bilo neke gužve. Prošlu subotu sam isto bila i u ponedjeljak još nije bio vidljiv na portalu, pa sam se na kraju vozila u ginekologa da mi oni isprintaju da ga imam za prvi uzv. ali sutra mi ginekolog radi popodne. Još prošlu subotu gužva za testiranje nije bila ni približno velika kao jučer
manemoj, i ja sam jednom bila u petak jutro i bio vidljiv u nedjelju, ali tada nije bilo neke gužve. Prošlu subotu sam isto bila i u ponedjeljak još nije bio vidljiv na portalu, pa sam se na kraju vozila u ginekologa da mi oni isprintaju da ga imam za prvi uzv. ali sutra mi ginekolog radi popodne. Još prošlu subotu gužva za testiranje nije bila ni približno velika kao jučer
Ajoj, držim fige da bude.. kolegica se jučer testirala i danas joj stigao test a baš je gužva bila. Tko zna o čemu to ovisi.
Ali mislim da je netko pisao da onda sestre zovu i provjeravaju.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Probaj zvati onaj broj epidemiolog splitsko dalmatinska zupanija sto se vrti po tvu, da ti je hitno za sutra.
Vjerujem da sestre mogu nazvat, ali ako sam pozitivna radije bi da saznam danas nego sutra
MTB,Nikkita iz vasih usta u Bozje usi! Leda mi je dalje i danas ubijaju, meni se to inace ne desava prije M nego me samo boli trbuh ,ali ko zna sta je sad ovo..moze biti M, moze biti T...nadam se ovom drugom
Women Name tek trebam dobiti za 6 dana ,pa ne znam sta bi mislila . Bad me bole leđa neopisivo puno po cijele dane ..
Chloe/ malotele nemoj me iznevjeriti u utorak, treba mi moralna podrska , nadam se da skupa piškimo! A to sta nemas neke simptome nema nikakve veze, svi smo individualno, a i to kratko rezanje u trbuhu sam ja prosli put osjetila itekako i bila je ocito implatacija, ovaj put tako nesto nisam osjetila...
Danas sam bila na misi i pomolila se za svih nas, posebno za Bozmu i da stanice budu dobre kvalitete ovaj put i da bude uspjesno!!! ❤️🥰❤️🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ruska1986, bolje zvuči Prasence. A i ti nemaš zašto mijenjati, ti si već trudna.
LucyLou, ta "zabuna" baš nije bruka, nego poruka svemira da takve stvari trebaš govoriti i sebi. Meni je to baš bilo super.
manemoj, po statistikama je FET stvarno značajno uspješniji od ETa. A čopor će navijati za tebe.
Jeremija, da si pozitivna, mislim da bi ti već javili. Tima javljaju prvima. Meni je muž dobio mail isti dan iza 20 navečer.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji