Hvala cure još jednom, divne ste 🥰
Lucylou ja bi na tvom mjestu napravila ono što osjećam da trebam i da je ispravno. Ja sam sama sebi rekla na početku ove mpo priče da ću probati napraviti sve što je u mojoj moći da dođem do trudnoće, pa ako mi se nikad i ne ostvari želja da budem mirna sama sa sobom da sam napravila sve što sam mogla ali da jednostavno nije bilo suđeno. Najvažnije mi je da na kraju svega neovisno o rezultatu ne pitam i ne razbijam glavu šta bi bilo da sam nešto mijenjala, išla dalje i sl. Isto želim i tebi, napravi sve što osjetiš da bi trebala, i želim ti od srca da dođeš do rezultata. Mi ćemo ovdje sve navijati za to 😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Primjerice ja u rijeci nisam bila zadovoljna pristupom liječenja, prošla sam jedan stimulirani bez stanice, u drugom dvije od kojih se jedna oplodila. Svaki put sam pitala dali bi trebali povećati dozu lijeka ali su mi govorili da ne bi ništa s tim dobili da sam ja očito low responder i da moguće da imam problema sa fsh receptorima pa da zato slabo reagiram. Jer svaki put bi od 8 folikula na početku ciklusa rasla 1-2 što je loše. Odlučila sam otići dalje, dr. L mi je odmah rekao da je to po njemu premala doza za moj amh koji je nizak za moje godine ali se da s njim raditi. I eto kod njega sam na 50% jačoj dozi dobila 5 stanica što je za mene bilo ajme puno! A mogla sam ostati u rijeci, trošiti postupke na slabe stimulacije i nadati se čudu
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ako netko zna što znači kad su na trodnevnom embriju vidljiva polarna tijela? Da li je to onda morula, stadij prije morule ili stadij iza morule ili tek pocetna faza kompakcije? Sad sam na tome istraživanju🤔😅
Lucyinthesky, je li ova nasa fobija od nezrelih stanica ima ime? Sad si nesto promijenila i mora bit bolje i sigurna sam da hoce. Sta su ti stvarno u otpusno napisali za donaciju?
Ja sam naivno mislila da mi je danas malo bolje ali ipak nije, sutra sa aspiracije ipak idem u dr.
Ali unatoc tome uspjela sam izvest malce u shopping i McDonaldsa 🍟🍔. Muz se raspistoljio, inace kad kazem da mi se nesto svidja vuce me vani, a sad me vukao na blagajnu 🙈 a ja se nisam htjela prepirat pa sam kupila sve 🙈. Ostaje mi jos setnjica i nadam se slobodno igraliste ako mi sracka dopusti 😂 ali ne dam da mi ovo pokvari dan.
Ljutopile zar nije to dio gdje je fetus tj od tog nastaje fetus il? Na blastama se jasno vidi, mozda i na moruli, na trodnevnim ne vidim nista😂 Moram googlati🤷♀️🙄
Lucyinthesky nezz jel na srecu il na zalost😂 Pomijesala si me sa nekim.. mi smo po dr super zdravi, samo nikako da se primi jer eto sad imamo sjeme koje je izvadjeno biopsijom.. ja sam uvjerena da je moja maternica zastitnicki ophodjena prema svemu, neda nikom blizu🤦♀️😅 vi imate bakteriju?
Nikitta tu sam, pocela raditi i nista ne stizem. Na papiru i u glavi imam super plan, na javi se uvijek nesto dogadja, tako da zivim iz dana u dan😁 Kradem sekinu malu i onda mi je sve super, malecka podize iz pepela😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ljutopile zar nije to dio gdje je fetus tj od tog nastaje fetus il? Na blastama se jasno vidi, mozda i na moruli, na trodnevnim ne vidim nista😂 Moram googlati🤷♀️🙄
Lucyinthesky nezz jel na srecu il na zalost😂 Pomijesala si me sa nekim.. mi smo po dr super zdravi, samo nikako da se primi jer eto sad imamo sjeme koje je izvadjeno biopsijom.. ja sam uvjerena da je moja maternica zastitnicki ophodjena prema svemu, neda nikom blizu🤦♀️😅 vi imate bakteriju?
Nikitta tu sam, pocela raditi i nista ne stizem. Na papiru i u glavi imam super plan, na javi se uvijek nesto dogadja, tako da zivim iz dana u dan😁 Kradem sekinu malu i onda mi je sve super, malecka podize iz pepela😍
Da i ja guglam, ali sam čula za par slucajeva da su treci dan bili kompaktirani embriji sa vidljivim polarnim tijelima. Ne mogu ni ja naći pa pitam mozda je netko to ovdje imao🤣🤣🤣 i ja se smaram sa svime🤣🤣🤣
Upravo sve pročitala, bome je bilo materijala 😁
Eto, konačno imam nešto za prijaviti.
U petak radila Covid test, nalaz mi stigao jučer na knap prije pregleda(negativan 💪), stres level na najjače.
Obavili nulti uzv, sve super, nema cisti, folikula ima da ga citiram:"bome puno".
Smislio protokol uzevši u obzir moju fobiju od nezrelih stanica, počela se pikat s Puregonom i u pon idem opet.Btw ima li netko iskustva s njim? Eto 😁
S kim se onom pratim, ako sam dobro skužila vuky, Blacky 89 🤔?
Ja sam bila na Puregonu prvi puta ali mi je odredio gin svega previse i bila u hiperstimulaciji...jucer sam pocela sa Gonalom pa se nadam da nece biti tako...
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Dobro jutro curke!😊
Niksa, dobro nam dosla. Cini mi se da smo slicne po transferima i neuspjehu. Ali doci cemo i mi do naseg cilja, nas put je samo nesto duzi😉u kojoj si bolnici/klinici?
Marinela87, meni je nakon ET-a 2 blastice i negativne bete menga bila toliko bolna da sam se od bolova previjala po podu - cak mi ni tablete nisu odmah pomogle. Ono sto je bilo najgore je da to nije bilo prvi dan nego peti dan menstruacije. Nikada ni prije ni poslije nisam imala bolove tih razmjera. Nadam se da je kod tebe proslo ono najgore i da su jutros vec puno bolje.
Lucyinthesky, bas sam se ulogirala da vidim jesi li se javila nakon 1.pregleda😊jako mi je drago cuti da krecete s bockanjem i nekako bas imam dobar osjecaj za tebe.😊I ja sam u prvoj stimulaciji bila na Puregonu i dobili smo 6 blastocista, a u drugoj na Enlovi gdje smo dobili “svega” tri. Tako da smo s doktorom razgovarali o tome da u sljedecoj opet idemo s Puregonom…
Pami, meni se ovo isto cini dosta tamno za booster i od srca ti zelim sa za dva dana crtica bude jos tamnija.🤞🏻😊
Nikitta, zao mi je cuti za komplikacije s noktom. Eto, mozda je to jedan od razloga zasto je operacija odgodjena…od srca ze nadam da ce tvojoj agoniji uskoro doci kraj - samo da prodises i uzivas u zivotu bez svakodnevnih bolova!😘
Curke, ja sam dosla pred zid, jos nismo krenuli u nikakve dodatne pretrage jer cekamo preporuku doktora pa si nesto razmisljam da odem po jos jedno misljenje. Nekako se ne mogu pomoriti s tim da nam kao nije “nista”, a ne dolazi do trudnoce. Znam da ove godine ne stignemo u postupak ali mi se cini dugo samo sjediti i cekati. Mislim da me mozda mrvicu lovi i panika zbog mojih godina i cinjenice da smo u ovome vec dvije godine, bez nekog pomaka. Ne znam sto mi je ciniti i bit cu vam zahvalna na bilo kakvom savjetu. Zvala sam Skvorca, oni ne primaju nove pacijente cak ni na konzultacije, dok Beta plus radi normalno.MTB, znam da ti hvalis dr. Bracun. Jesi li upoznala i druge doktore tamo ili ti je ona od pocetka dodijeljena?
Hvala puno...doci cemo naravno,mi to temeljito😂...na Sv.Duhu sam...
2013 3xAIH..😔
11.2020. 🙏
Niksa welcome, bez brige, u dobrim si rukama, ovdje ti je ekipa zakon 👍Želim ti puno sreće.
Pami ja nisam stručnjak za testove, ali meni ovo super izgleda 🤞🤞🤞
Nikitta ovo s prstom je skroz neverending story, ma mogu mislit kak si tužna i ljuta, pa kako ne bi bila. Za ovo sa octom i sodom tvrdim da je dugoročno ok, probala sam, ulje čajevca sam kapala čisto na nokat. Nadam se da će nešto od toga upaliti.
LucyLou hvala ti draga, sad si me baš razveselila 😊Budemo vidjeli šta će taj Puregon napraviti. Nekako je sve bilo brzinsku, lagani kaos tamo kod njih vlada čini mi se. Ne znam da li je zbog Covida strka ili inače.
A ovo da ti je već dosta kužim, slično sam se, osjećala nakon zadnjeg postupka kad sam i bez transfera ostala. Upravo onaj feeling da je zid, praznina, a šta je najgore i na dr vidim da ni on nije imao ideju što dalje.
Možda je promjena perspektive i drugo mišljenje dobra ideja. Želim ti svu sreću!
Hvala...vidim da ste odlicna ekipa pa ce sve biti lakse🙂
2013 3xAIH..😔
11.2020. 🙏
Ajme sta ste aktivne, ne mogu ja to popratiti sve 🙊😤😤to bi godisnji trebala uzet a kako sam se taman vratila na posao neizvedivo je 😂 svim cekalicama puno srece i da vrijeme brzo prode do bete, curkama s pozitivnim testicima cestitaaaaamm, mislim da je osjecaj divan vidjeti to a kamoli ono dalje docekati 😊 nadam se da cemo svi tako uskoro 🤞🤞 meni je danas 6dnt i apsolutno nista ne osjecam, nit me sta boli,nit imam proljev 😂 a bome nis ni ne sanjam, jedino se budim znojna ujutro , a tako mi je svAki mjesec prije nego sto dobijem, a trebala bi dobit u pon iako ne vj da cu procuriti pod utricima, tako da nisam uopce optimisticna iako znam da su sanse 50-50 jos uvijek, i da simptomi ne moraju nista znacit ali nekako bi radije da barem nesto osjecam pa da se lakse nadam i cekam, jedino me jucer navecer nesto probolo u trbuhu, htjela sam se nasmijati jer je mm izvalio nesto extra smjesno i probolo me po sredini trbuha kao da mi je netko ostrim nozem napravio rez ispod pupka,nez kak da to drukčije opisem, to mi se nije nikad desilo pa eto,jedina stvar koja je 'drukcija'.. sutra je novi dan i ajmo samo naprijed 🤞😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji