https://ibb.co/MP7r83n
OK sad sam mirnija… Ja se sjećam da mi je doktor Kos rekao da 2d ultrazvuk koji oni nama rade u pocetku T nije opasan, ne stvara tu frekvenciju kao 3d i 4d sto se kasnije radi no tad se ni na ultrazvuk ne ide tako cesto. Mene je isto gin stavio ono od 6 tjedna iduci tek u 10tt 🙄no ja to nisam mogla cekat tako dugo pa sam isto isla privatno. Da se razumijemo nisam ni ja za cesta prckanja no cekati 4 tjedna mi je bilo kao 4 mjeseca🙊🙉…
A meni je npr upalio i 3d, imam slikice i od 2d i 3d
Ja nemam... Imam samo neke mrljave slike izgledaju mi kao 1D🙄🙊😂
https://ibb.co/pP7bWBk
Maja555 ako ne budeš mogla poručiti mogu ti pomoći, samo reci
OK sad sam mirnija… Ja se sjećam da mi je doktor Kos rekao da 2d ultrazvuk koji oni nama rade u pocetku T nije opasan, ne stvara tu frekvenciju kao 3d i 4d sto se kasnije radi no tad se ni na ultrazvuk ne ide tako cesto. Mene je isto gin stavio ono od 6 tjedna iduci tek u 10tt 🙄no ja to nisam mogla cekat tako dugo pa sam isto isla privatno. Da se razumijemo nisam ni ja za cesta prckanja no cekati 4 tjedna mi je bilo kao 4 mjeseca🙊🙉…
Ja nemam… Imam samo neke mrljave slike izgledaju mi kao 1D🙄🙊😂
😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska, divno, crtic se vidi iz aviona, tako da vjerujem da ce i beta biti veeeeelika! 🤞🏻😊
MTB, ja sam s jednom frendicom u isto vrijeme prolazila prvi postupak. Kad je imala sumnje prije bete sam ju bodrila i maksimalno bila uz nju, kad je dobila pozitivnu betu sam se veselila s njom do neba, a kad sam ja dobila negativnu, nije me ni nazvala. Ali je nastavila izvjestavati me o tijeku svoje trudnoce i to po tjednima, prema aplikaciji, bez da jo je palo na pamet kako se ja osjecam i zelim li uopce znati kako se beba razvija ili taj dio sacuvati za svoju trudnocu. Ja sam dosla do zakljucka da ona nije losa osoba ali je definitivno egocentricna i misli da se cijeli svijet vrti oko nje. Tako je mozda i s tvojim frendicom. Ne pokusavam te tjesiti, samo velim da je to tako. I ja sam joj prestala ista govoriti, bilo mi preglupo, tim vise jer je ona i sama prosla MPO. Zato mi je drago sto imam sve vas tu koje znate sto prolazimo i koje ste zaista tu, u dobru i u zlu! 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Malo bih se žalila, ako smijem
Dakle, ja nikome nisam rekla za postupak, osim jednoj bliskoj prijateljici koja je prošla kroz MPO postupke.MTB neznam što da ti kažem, pročitala sam više puta ovo što si napisala, kako bi moj mozak malo bolje detektirao slučaj, doslovno sam se pretvorila u Nick Prascatona i došla do sljedećeg zaključka. Možda će zvučati grubo ali…uđi duboko u vaš odnos, dobro analiziraj vaše poruke, pretvori se u detektiva i zapitaj se dali si ti njoj zbilja dobra prijateljica kao što ti nju smatraš ili ti sebe želiš prisiliti da to bude tako? Ti draga vidiš pozitivu u svemu, to se vidi po tebi da zračiš dobrotom i pozitivnom energijom…ali pazi se takvih ljudi. Ja možda griješim. Ne poznajem nju6, ne poznajem tebe, ali više poznajem tebe nego nju uopće. Kao prva stvar, tebi je ovo najveća stvar u životu, a ona nije mogla to dočekati sa oduševljenjem o napisati koju riječ ohrabnjenja, ma bilo što… Imam osjećaj da joj je svejedno. Što postiže s tih 10 slika svoje djece, a n sliku tvoje prve mrvice ne može reći ni riječ. Što bi ti onda trebala N njezinu reći. Bogu hvala s ima živu i zdravu dječicu. Ja bih na tvom mjestu stala na kočnicu i čekala da se ona prva javi da pitaš kako si. Mene bi ovo jako pogodilo, nebih mogla više na isti način pristupati takvoj osobi. Između ostalog znamo mi i šaljemo ti podrške, zagrljaje, molitve… Sve za jednu, jedna za sve… I također nikome nism rekla. Zna muž, mama, tata i seka i na tome će ostati ako Bog da d sve bude u redu i da trudnoća bude uredna 😊🙏 ne mislim nikome reći ništa bar do 12tt. Ali to sam ja… Možda griješim ali imam takav stav ❤️❤️❤️🥰
Baš tako 👍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nemam ni ja, ali me za sad ne zanimaju. Ionako mali izgleda sad kao kombinacija punoglavca i aliena. Bitnije mi je da vidim da je tamo i da se drži. A ako to znači da mogu raditi češće, neka samo rade 1D ili 0.5D.
💔💔💔
Nemam ni ja, ali me za sad ne zanimaju. Ionako mali izgleda sad kao kombinacija punoglavca i aliena. Bitnije mi je da vidim da je tamo i da se drži.A ako to znači da mogu raditi češće, neka samo rade 1D ili 0.5D.
Bas tako😂😂😂😂😂
nada86 skinula sam si onu aplikaciju Mein AOK. Jel se može preko nje slati račun za povrat sredstva. Trenutno mi treba za muža jer je radio magnetnu privatno pa ako imamo pravo zašto ne. I priložit ću i ove račune ali neznam kako se to radi. Ako šaljem poštom što sve trebam staviti unutra osim računa. Presliku bankovne kartice ili postoji neki obrazac za to koji se ispunjava i uz njega se prilože računi?:) kopije ili originali računa. Ako si upućena da mi kažeš jer ja sam tu tek godinu dana pa neznam kakav prava imam. Ja bi im poslala sve račune pa što prođe, super prošlo 😁
endometrioza
Ljutopile to za crijeve mi je rekla danas ljekarnica i preporucila mi probiotike.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Nada86 hvala ti, pogledat cu ima li sta slicno kod mene u ljekarni.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji