Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Studeni 2020. 23:02

NadimakMTB

Nikitta, da, ti baš djeluješ kao osoba koja samo drami. Imaš tu nekakvu bezveznu dijagnozicu, kao nekakav mali prišt, i dramatiziraš oko toga.(jasno je da je ovo ironija. mislim da nisam upoznala pozitivniju osobu koja usprkos svojoj teškoj situaciji i svakodnevnim bolovima ima toliko kapaciteta za podržati druge i pomoći im kad su nesigurni ili kad imaju probleme koji su u odnosu na njene stvarno zanemarivi, plus vlastitu situaciju predstavljaš čak i "lakšom" nego što stvarno jest svojim optimističnim tonom. divim ti se.)

Potpisujem riječi od MTB ❤️🥰

endometrioza

MaloTele
    17. Studeni 2020. 23:03

Nadalica

Chloe18

Nego,svi tu nesto pisete o ludim snovima ovo ono,ima li koja da je bila trudna a da nije imala neke lude i cudne snove? Ja nista ne sanjam 🙄🙄😤🙊

Ja sam cijelu trudnocu imala lude snove, od toga da sam rodila nekog zelenog aliena, pa od toga da mi ex od mm donosi svoje dijete da nam pokloni jer mi ne mozemo imati svoje, ma uglavnom ludilo 😂 imas jos vremena za lude snove ne brini doci ce 😂

Hahaha dobra neka bivsa kad nosi bebu na poklon 🙊😊 inace bas ne sanjam puno,rijetko kad osim kad me nekaj muci,bumo vidli 😜
    Kako bebin prstic? Jel okej sve sad

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nadalica
    17. Studeni 2020. 23:03

Mi smo jedna drugoj najveca podrska, eto dokaz ja rodila i ostvarila svoje snove, a opet nemam srca da odem sa foruma, evo zadnjih sat citam zaostatke dok bebe spavaju, umjesto da i ja spavam dok imam priliku, a nemam ih puno.. ma nece san na oci, samo da provjerim jel nikitta sta saznala za op, pa jel mtb bila na uzv, koliko bozma ima folikula, jel tuma dobila rezultate niftya, jel se piky javila 🤗 ma sve vas volim vise nego san 😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

manemoj
    17. Studeni 2020. 23:06

Chloe18

Nego,svi tu nesto pisete o ludim snovima ovo ono,ima li koja da je bila trudna a da nije imala neke lude i cudne snove? Ja nista ne sanjam 🙄🙄😤🙊

Ja sam sanjala lude snove pa nisam trudna 😅 test ti je jedini znak 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Teja1408
    17. Studeni 2020. 23:07

NadimakMTB

Nikitta, da, ti baš djeluješ kao osoba koja samo drami. Imaš tu nekakvu bezveznu dijagnozicu, kao nekakav mali prišt, i dramatiziraš oko toga.(jasno je da je ovo ironija. mislim da nisam upoznala pozitivniju osobu koja usprkos svojoj teškoj situaciji i svakodnevnim bolovima ima toliko kapaciteta za podržati druge i pomoći im kad su nesigurni ili kad imaju probleme koji su u odnosu na njene stvarno zanemarivi, plus vlastitu situaciju predstavljaš čak i "lakšom" nego što stvarno jest svojim optimističnim tonom. divim ti se.)

Potpisujem ovo ❤️

Nadalica
    17. Studeni 2020. 23:08

Chloe18

Nadalica

Chloe18

Ja sam cijelu trudnocu imala lude snove, od toga da sam rodila nekog zelenog aliena, pa od toga da mi ex od mm donosi svoje dijete da nam pokloni jer mi ne mozemo imati svoje, ma uglavnom ludilo 😂 imas jos vremena za lude snove ne brini doci ce 😂

Hahaha dobra neka bivsa kad nosi bebu na poklon 🙊😊 inace bas ne sanjam puno,rijetko kad osim kad me nekaj muci,bumo vidli 😜
    Kako bebin prstic? Jel okej sve sad

Svabica neka, starija od njega, ima 3 djece od 3 razlicite osobe i sada je dala jedno na posvajanje.. hormoni su cudo, koje gluposti dodju u san ne mozes vjerovati.. ma prstic je super sada, ali od vakcine imaju temp, pa me svekrva napala zasto sam ih uopste vakcinisala, da li sam ja guglala i citala da vakcinacija nije dobra za bebe, pa sam eto sama kriva stomsu bolesni su njene tacne rijeci. Jel planiras pisnuti koji test ?

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 23:10

Nadalica 
    Drago mi je da je noktić bolje. Sa svekrvom ti, vidim, i dalje nije dosadno. 

💔💔💔

Nadalica
    17. Studeni 2020. 23:12

NadimakMTB

Nadalica

A sta ces, staro pa ludo 😂 ima ona i dobrih strana samo ih ne pokazuje cesto 😂😂😂

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 23:13

Nadalica

NadimakMTB

Nadalica

A sta ces, staro pa ludo 😂 ima ona i dobrih strana samo ih ne pokazuje cesto 😂😂😂

Kažeš, jako dobro ih skriva 

💔💔💔

17. Studeni 2020. 23:14

Ljutopile🐥

Mene uopce ne dira od koga imam ili od koga nemam podrsku, imam od muža i to je to, prerasla sam te neke odnose i patnje da me netko podrzava ili ne podrzava i uopće ne zalim zasto sad mene netko ne pita kako sam. On mi je najbolji prijatelj i iskreno ovo sve mi je baš intimna stvar da dijelim to sa bilo kim. To mi je isto kao da se idem seksati i prenosim kada i kako sam se poseksala. Forum mi je super jer saznas neke potrebne stvari koje nigdje ne mozes saznati osim tu. A sada da mi se ide na kavu i prica koliko imam folikula, koliko me bolila aspiracija i da me netko zove da to prepricavam, bezveze…..
    Sorry ako sam okrutna ali tako je, isto kao sto se meni ne da slusati koje boje je kakica od necijeg djeteta ne zelim ni druge smarati brojem svojih folikula.

Mene će isto zanimat koliko ćeš imat folikula, stanica i sve ostalo i kolika će ti točno bit troznamenekasta beta.
    A to da nekoga smaramo tim pričama, a to krene tako da ljude kao zanima, tj. glume da ih zanima da ne ispadne da stalno pričamo o kakici njihove djece i koliko su mašina dječje šporke robe oprale, pa naivno pričaš. Ali ne dam se više navuć, sad kažem da nismo više u tome, dosta je bilo i adio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.