Dada31 mislim da ti je jedna druga cura savjetovala aplikaciju. Ja je nisam koristila, imala sam pravo na 50% subvencije i sve mi je već bilo u cijeni, nisam morala ništa dodatno slati. Moj muž je privatno osiguran i sve je riješavao sa svojim osiguranjem. Najbolje ih nazovi i pitaj na šta sve imas pravo i kako to da ostvariš…
Eh cure nećete vjerovati ali ja ne poznam nikoga ko ide na MPO (osim vas ☺️) i osjećam se ko pale sam na svijetu. Svi dobijaju djecu šakom i kapom a ja samo brojim tudje rodjendane, svoj vise i ne slavim.
Ali sada će se sve promjeniti, sutra ili u petak je transfer i ja ću dobiti svoju bebu, živu i zdravu!!!!!!! Dosta je bilo drugih, sad je došao i na mene red!!!! (ne odnosi se na vas ☺️)
nada86 nisam znala da nas uopće ima toliko odavde 😂😁😁😁 ma znam da su subvencije različite od pokrajina... Martina je u Bayern i ima 50% dok neka njezina frendica neznam gdje je rekla da je ugl nek druga pokrajina i ima još 25% na svih tih 50% a meni piše isto da imam pravo poslati račune i dobiti još 25% a neznam kako to ide. Ja sam u NRW. 😊
endometrioza
Cure citam vas i super ste, toliko pune podrske,pozitive, ali ne one lazne i dobrih vibracija,da mi je naprosto nevjerojatno da se svi borimo s tim problemom, toliko dobrog ima u vama svima da se to jednostavno mora vratiti prije ili kasnije,j vam samo zelim zahvaliti sto ste tu i sto postojite,jer bez vas bi bilo puno teze a tesko je samo po sebi.. mi nismo nikome govorili osim na poslu jer smo morali, i drago mi je da nismo, jednostavno mi se ne da tjesit njih umjesto da oni tjese mene u slučaju loseg rezultata, tako da vi ste sve sta ja imam,osim mm naravno zato hvala cure 😘😘
E da, ovo je meni jako važno. Nema lažnog navijanja, baš smo tu jedni za druge od srca. I to se osjeti
💔💔💔
Cure citam vas i super ste, toliko pune podrske,pozitive, ali ne one lazne i dobrih vibracija,da mi je naprosto nevjerojatno da se svi borimo s tim problemom, toliko dobrog ima u vama svima da se to jednostavno mora vratiti prije ili kasnije,j vam samo zelim zahvaliti sto ste tu i sto postojite,jer bez vas bi bilo puno teze a tesko je samo po sebi.. mi nismo nikome govorili osim na poslu jer smo morali, i drago mi je da nismo, jednostavno mi se ne da tjesit njih umjesto da oni tjese mene u slučaju loseg rezultata, tako da vi ste sve sta ja imam,osim mm naravno zato hvala cure 😘😘
E da, ovo je meni jako važno. Nema lažnog navijanja, baš smo tu jedni za druge od srca. I to se osjeti
Pa ja nisam ni od koga dobila dojam da kaze nesto reda radi,bilo to pozitivno ili negativno i bas se osjeti ta neka iskrenost u emocijama i to mi je bitno tako da mislim da se svi skroz razumijemo 😊🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ruska1986 ahahhaahhaha.....a kad si gladan nisi svoj 😂😂😂
Lucija007, isto tako....i ja ispocetka govorila, sve do u detalje, toliko i toliko folikula, toliki su. Pita ona mene nakon jedne aspiracije kad sam rekla da imamo 6 stanica, kolike su. Tad sam shvatila da zapravo to nikoga ne zanima i vise im ni ne pricam o tome. Kad god mogu presutim da idemo jer su vec krenula i iscudjavanja sto nam to treba u zivotu, sta ne odustanemo kad ne ide, nije ni zivot s djecom bajan, pa primjeri ljudi koji su posvojili i slicne price od kojih mi se riga. Jos me zeza onaj rodjendan na koji moram ici jer ce, kako stvari stoje, transfer past za taj vikend, a ne da mi se govorit da sam bila na transferu.
Nikitta, kao i uvijek, potpisujem sve sto si rekla.
Isla sad googlat te probiotike, jer mene jos od onih korona simptima muci proljev. Toliko muci da kad znam da negdje trebam ic ne jedem nista bar 6 sati prije. Probala sam dijetu, probiotike...ma nista ne pomaze. Bila sam uvjerena da ni ova femara nece djelovat jer sve samo izleti iz mene. A to sad vec traje poprilicno, skoro mjesec dana....a inace nisam sklona, sklonija sam zatvoru. Ali cijena ovog tvog probiotika je boli glava. Hoce li mi pomoc? Jer ovo cekanje u redovima za testiranje, uzv i slicno dok te muci probava je uzas, i ova gladovanja prije da ne bi slucajno morala na wc 🙈....jbt osusila sam se kao bakalar
Jao koliko lijepih vijesti, pratim vas i citam redovno ali ne stignem pisati, situacija sa sexom je malo bolja ali jos nije ono sto je nekad bilo, mm se trudi maximalno, a ja ko panj 😂 mtb prvi uzv i super vijesti, samo neka se tako nastavi, uredno i skolski, i nemoj previse da cackas tamo dole 😀 ja sam otkucaje cula sa 7+0 prvi puta ❤️ ostale cure radujem se za vas i podrzavam vas maximalno na vasem putu ka najvecoj sreci.. nikitta a jbmu, bas sam mislila da ces to ove godine jos da rijesis 🤗 manemoj vidim i ja tu neku sjenu sjenine sjene 🙏 Ja imam svega tri prijateljice i dovoljno mi je, nijedna ne zna kako smo ostali trudni, ne bi shvatile, a ja se ne zelim zamarati objasanjavanjem kako i sta, jednom sam se opekla pa duvam i u suho, kaze meni ta doticna "a jadna ti" i meni bilo dovoljno 😃
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nego,svi tu nesto pisete o ludim snovima ovo ono,ima li koja da je bila trudna a da nije imala neke lude i cudne snove? Ja nista ne sanjam 🙄🙄😤🙊
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Mene uopce ne dira od koga imam ili od koga nemam podrsku, imam od muža i to je to, prerasla sam te neke odnose i patnje da me netko podrzava ili ne podrzava i uopće ne zalim zasto sad mene netko ne pita kako sam. On mi je najbolji prijatelj i iskreno ovo sve mi je baš intimna stvar da dijelim to sa bilo kim. To mi je isto kao da se idem seksati i prenosim kada i kako sam se poseksala. Forum mi je super jer saznas neke potrebne stvari koje nigdje ne mozes saznati osim tu. A sada da mi se ide na kavu i prica koliko imam folikula, koliko me bolila aspiracija i da me netko zove da to prepricavam, bezveze.....
Sorry ako sam okrutna ali tako je, isto kao sto se meni ne da slusati koje boje je kakica od necijeg djeteta ne zelim ni druge smarati brojem svojih folikula.
Nikitta, da, ti baš djeluješ kao osoba koja samo drami. Imaš tu nekakvu bezveznu dijagnozicu, kao nekakav mali prišt, i dramatiziraš oko toga.
(jasno je da je ovo ironija. mislim da nisam upoznala pozitivniju osobu koja usprkos svojoj teškoj situaciji i svakodnevnim bolovima ima toliko kapaciteta za podržati druge i pomoći im kad su nesigurni ili kad imaju probleme koji su u odnosu na njene stvarno zanemarivi, plus vlastitu situaciju predstavljaš čak i "lakšom" nego što stvarno jest svojim optimističnim tonom. divim ti se.)
💔💔💔
Nego,svi tu nesto pisete o ludim snovima ovo ono,ima li koja da je bila trudna a da nije imala neke lude i cudne snove? Ja nista ne sanjam 🙄🙄😤🙊
Ja sam cijelu trudnocu imala lude snove, od toga da sam rodila nekog zelenog aliena, pa od toga da mi ex od mm donosi svoje dijete da nam pokloni jer mi ne mozemo imati svoje, ma uglavnom ludilo 😂 imas jos vremena za lude snove ne brini doci ce 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nikitta, da, ti baš djeluješ kao osoba koja samo drami. Imaš tu nekakvu bezveznu dijagnozicu, kao nekakav mali prišt, i dramatiziraš oko toga.(jasno je da je ovo ironija. mislim da nisam upoznala pozitivniju osobu koja usprkos svojoj teškoj situaciji i svakodnevnim bolovima ima toliko kapaciteta za podržati druge i pomoći im kad su nesigurni ili kad imaju probleme koji su u odnosu na njene stvarno zanemarivi, plus vlastitu situaciju predstavljaš čak i "lakšom" nego što stvarno jest svojim optimističnim tonom. divim ti se.)
Ovo si odlicno napisala,potpuno se slažem 😊 lavica kakve nema 🥰
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji