Ruska, divno, crtic se vidi iz aviona, tako da vjerujem da ce i beta biti veeeeelika!🤞🏻😊
MTB, ja sam s jednom frendicom u isto vrijeme prolazila prvi postupak. Kad je imala sumnje prije bete sam ju bodrila i maksimalno bila uz nju, kad je dobila pozitivnu betu sam se veselila s njom do neba, a kad sam ja dobila negativnu, nije me ni nazvala. Ali je nastavila izvjestavati me o tijeku svoje trudnoce i to po tjednima, prema aplikaciji, bez da jo je palo na pamet kako se ja osjecam i zelim li uopce znati kako se beba razvija ili taj dio sacuvati za svoju trudnocu. Ja sam dosla do zakljucka da ona nije losa osoba ali je definitivno egocentricna i misli da se cijeli svijet vrti oko nje. Tako je mozda i s tvojim frendicom. Ne pokusavam te tjesiti, samo velim da je to tako. I ja sam joj prestala ista govoriti, bilo mi preglupo, tim vise jer je ona i sama prosla MPO. Zato mi je drago sto imam sve vas tu koje znate sto prolazimo i koje ste zaista tu, u dobru i u zlu!😘
LucyLou, totalno te razumijem. I baš mi je drago da sam načela ovu temu, iako mi je malo bilo neugodno.
Ova moja je dobra osoba, ali je zaljubljena u svoju djecu (što je sigurno pozitivno), izuzetno usredotočena na njih (što je možda malo pretjerano) i nema prostora za empatiju sa drugim ljudima. Meni treba vremena da to prihvatim i da odbolujem, pogotovo zato što sam sad osjetljivija nego inače.
Ovdje stvarno jesmo u dobru i u zlu - ima nas od svuda, različitih smo vjera, nacija, uvjerenja, životnih filozofija, backgrounda, profesija, ... i opet, sve smo tu jedna za drugu i primjer smo ženskog čopora koji se rijetko gdje može naći
Osjećam se blagoslovljenom što sam dio ovog čopora
💔💔💔
Ma ovaj čopor ovdje je čudo. Toliko podrške i tako se povezati s nekim koga uopće ne poznaš... Evo ne znam.
Znači, ja sam jutros bila tužna i volila bi da sam i ja imala pozitivan test naravno.. ali sam se neovisno tako jako veselila svakoj vašoj dobroj vijesti i jedva čekala da netko napiše nešto lijepo što mu se danas dogodilo. I vi ste sve danas bile pune podrške i lijepih riječi i znam da svaki vaš žao mi je nije bio samo fraza nego da vam je iskreno žao što nam nije uspjelo.
Nekad se mogu prepoznati i pomoći si amo oni koji nose isti križ.. nekad ljudi zaborave da su taj isti križ i oni do nedavno nosili..
Ali ova skupina nije takva..
Najbolje ste cure 🥰❤️🥰❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/MP7r83n
OK sad sam mirnija… Ja se sjećam da mi je doktor Kos rekao da 2d ultrazvuk koji oni nama rade u pocetku T nije opasan, ne stvara tu frekvenciju kao 3d i 4d sto se kasnije radi no tad se ni na ultrazvuk ne ide tako cesto. Mene je isto gin stavio ono od 6 tjedna iduci tek u 10tt 🙄no ja to nisam mogla cekat tako dugo pa sam isto isla privatno. Da se razumijemo nisam ni ja za cesta prckanja no cekati 4 tjedna mi je bilo kao 4 mjeseca🙊🙉…
A meni je npr upalio i 3d, imam slikice i od 2d i 3d
Ja nemam… Imam samo neke mrljave slike izgledaju mi kao 1D🙄🙊😂
Nemam ni ja, ali me za sad ne zanimaju. Ionako mali izgleda sad kao kombinacija punoglavca i aliena. Bitnije mi je da vidim da je tamo i da se drži.A ako to znači da mogu raditi češće, neka samo rade 1D ili 0.5D.
Nije ni bitno, nisam ja to tražila. Nego doktor je takav pa ne naplaćuje ništa posebno. Znam da frendici koja je već malo više trudna upali nekad 4d da vidi hoce se bolje vidjeti. Da na cdu slikice, videa. Mislio je i na mog muža jer ne može čuti otkucaje. Hoću reći da je doktor Skvorc fkt super što se tog tiče i ne gleda sve kroz novce
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ma ovaj čopor ovdje je čudo. Toliko podrške i tako se povezati s nekim koga uopće ne poznaš… Evo ne znam.
Znači, ja sam jutros bila tužna i volila bi da sam i ja imala pozitivan test naravno.. ali sam se neovisno tako jako veselila svakoj vašoj dobroj vijesti i jedva čekala da netko napiše nešto lijepo što mu se danas dogodilo. I vi ste sve danas bile pune podrške i lijepih riječi i znam da svaki vaš žao mi je nije bio samo fraza nego da vam je iskreno žao što nam nije uspjelo.
Nekad se mogu prepoznati i pomoći si amo oni koji nose isti križ.. nekad ljudi zaborave da su taj isti križ i oni do nedavno nosili..
Ali ova skupina nije takva..
Najbolje ste cure 🥰❤️🥰❤️
Baš tako
💔💔💔
OK sad sam mirnija… Ja se sjećam da mi je doktor Kos rekao da 2d ultrazvuk koji oni nama rade u pocetku T nije opasan, ne stvara tu frekvenciju kao 3d i 4d sto se kasnije radi no tad se ni na ultrazvuk ne ide tako cesto. Mene je isto gin stavio ono od 6 tjedna iduci tek u 10tt 🙄no ja to nisam mogla cekat tako dugo pa sam isto isla privatno. Da se razumijemo nisam ni ja za cesta prckanja no cekati 4 tjedna mi je bilo kao 4 mjeseca🙊🙉…
Nemam ni ja, ali me za sad ne zanimaju. Ionako mali izgleda sad kao kombinacija punoglavca i aliena. Bitnije mi je da vidim da je tamo i da se drži.A ako to znači da mogu raditi češće, neka samo rade 1D ili 0.5D.
Nije ni bitno, nisam ja to tražila. Nego doktor je takav pa ne naplaćuje ništa posebno. Znam da frendici koja je već malo više trudna upali nekad 4d da vidi hoce se bolje vidjeti. Da na cdu slikice, videa. Mislio je i na mog muža jer ne može čuti otkucaje. Hoću reći da je doktor Skvorc fkt super što se tog tiče i ne gleda sve kroz novce
Je, lijepo od njega
Ja sam danas imala spreman mobitel da snimam ako bude srca. Baš mi je žao što MM ne može biti sa mnom.
Inače, pitanje - hoću li srce čuti ili ću vidjeti treperenje ali se zvuk neće čuti jer je prerano?
💔💔💔
MTB teske situacije u zivotu su dobar filter za prijatelje.. I za spoznavanje koliko od koga možeš očekivati. Mislim da si ti sama najbolje ovo rekla: ona jednostavno nije kapacitet za biti uz tebe onako kako tebi treba. To je kao da se očekuje od macke da roni pod vodom. Ali, to ne mora niti značit da ju treba otpisati.. Mozda samo distancirati kroz ovaj osjetljivi period.
I jasam doživjela takav udarac od svoje najstarije prijateljice, uz koju sam bila nema u čemu nisam, kad sam na ljeto obavila prvu inseminaciju, sva puna nade, dogodila mi se uzasna stvar, ostala sam bez mame. Ona je malo prije toga ostala 'slucajno' trudna. Ja sam naravno bila svjesna da nist od moje inseminacije, uz ovo s mamom, bila sam, ma, možeš zamislit u kojem stanju. Ona mi je poslala sliku svoje bebe s ultrazvuka, i napisala "evo, da te malo razveselimo". Ja sam bila izvan sebe nakon te poruke. Pogodila me na toliko nivoa!! Bila sam na rubu da ju prekrižim, al nakon par tjedana i razgovora s drugim prijateljima i uzimajući u obzir nju otprije, sam shvatila da ona jednostavno, nije kapacitet mene shvatiti! Kasnije smo pricale o tome svemu, ona mi je rekla i da nije mislila da uz to sve s mamom ja uopće razmisljam o trudnoći, tad sam dodatno shvatila da netko ko je ostao trudan slučajno, nemre shvatiti da kad ne uspijevaš godinama ostat trudan nikako, nema tog događaja a da te taj tvoj problem barem malo ne kopka u glavi. I tako.. Sad znam sta od nje očekivat..i mirnija sam.. A ona se nakon toga svega dosta trudi oko mene. Suma sumarum, u ovim mpo vodama, usamljenost i neshvacenost je često jedan od dodataka 🙄 živio ovaj forum💞💞💞
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Je, lijepo od njega
Ja sam danas imala spreman mobitel da snimam ako bude srca. Baš mi je žao što MM ne može biti sa mnom.
Inače, pitanje - hoću li srce čuti ili ću vidjeti treperenje ali se zvuk neće čuti jer je prerano?
Ja sam čula baš zvuk, treperenje se vidi onako na ultrazvuku kad gledaš bebu. Onda prebaci na nešto drugo i vidiš onako dole kao ekg nešto slično i čuješ srceko. Sad to zavisi o ultrazvuku koliko je dobar i jel ima tu mogućnost. Pitaj doktoricu, mozsa isto ima mogućnost da snimi. Meni je doktor samo stisnuo neki gumb i na kraju pregleda dao cd. 😍😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Manemoj, MTB potpisujem sve sto ste napisale, ovaj copor je prekrasan i dovoljno mi je samo citati svakodnevno da osjetim koliko je topline i podrske u svakoj od vas, i hvala na tome svim lavicama ovdje ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Dada31 mislim da ti je jedna druga cura savjetovala aplikaciju. Ja je nisam koristila, imala sam pravo na 50% subvencije i sve mi je već bilo u cijeni, nisam morala ništa dodatno slati. Moj muž je privatno osiguran i sve je riješavao sa svojim osiguranjem. Najbolje ih nazovi i pitaj na šta sve imas pravo i kako to da ostvariš...
Eh cure nećete vjerovati ali ja ne poznam nikoga ko ide na MPO (osim vas ☺️) i osjećam se ko pale sam na svijetu. Svi dobijaju djecu šakom i kapom a ja samo brojim tudje rodjendane, svoj vise i ne slavim.
Ali sada će se sve promjeniti, sutra ili u petak je transfer i ja ću dobiti svoju bebu, živu i zdravu!!!!!!! Dosta je bilo drugih, sad je došao i na mene red!!!! (ne odnosi se na vas ☺️)
Je, lijepo od njega
Ja sam čula baš zvuk, treperenje se vidi onako na ultrazvuku kad gledaš bebu. Onda prebaci na nešto drugo i vidiš onako dole kao ekg nešto slično i čuješ srceko. Sad to zavisi o ultrazvuku koliko je dobar i jel ima tu mogućnost. Pitaj doktoricu, mozsa isto ima mogućnost da snimi. Meni je doktor samo stisnuo neki gumb i na kraju pregleda dao cd. 😍😍😍
Ja sam tek zadnji put bas cula srce! Dosad sam ga samo gledala kako treperi... Ali sad sam prvi put isla na 3 il 4 D, vise ni ne znam koji 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji