Jel istina da se AMH sa svakom aspircijom naglo smanjuje i svako koliko ga vi provjeravate ?
P.s. nisam vam prijavila ludi san noćas, bila sam oteta u Londonu, ali uspila sam pobjeci..valjda to spada pod dobar predznak 😂😂😂😂
Ja sam to pitala i Bozma i Nikitta su mi odgovorile da se smanji pa se nakon par mjeseci vrati odprilike kakav je i bio, ja sam skužila da ti folikuli koji su stimulirani u tom mjesecu svakako propadaju i da nije bilo stimulacije. U normalnom ciklisu stvori se samo jedan vodeci koji ovulira a ostali propadaju, a stimulacijom se svi izvuku da budu vodeći taj mjesec. Tako da stimulacija nije izvačenje folikula za npr nekoliko mjeseci nego samo izvlačenje folikula koji bi svakako taj mjesec propali. Neka me one isprave ako sam krivo objasnila. To je neko moje jednostavno objasnjenje.
Super si objasnila , kuzim sve..bitno je da se vraca kad se tijelo oporavi.. hvala cure !
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sad si razmisljam.. I nasa more2309 je isla u 5 tjednu, u 6 tjednu i isto joj rekao da dodje u 7 tjednu da vidi hoce li biti sta i od druge bebice i od tad je nema ovdje je li tako?
Tako je. Držim fige da je zaboravila na nas i da uživa u svojoj trudnoći
💔💔💔
Hocu. Svakako cu otici kod njega. Ne znam kako je to moguce uz terapiju plus sok od cikle u sokovniku pravila, pa zeljezo od casne 2 puta dnevno.
A vitamin d, mislim zbilja neshvatljivo. Mozda sam trebala vaditi opet sve u kbc.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
MTB hahahha, sta sam uopće mogla cut od tebe nego to?! 😂😂😂 Ali da, i ja mislim to...sad jos cekam vruće snove da dobijem potvrdu trudnoće 😂😂😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
LioraLiora, hvala. Gledam sad ovu svoju budalu kako gleda nogomet i pitam se kako može tako baviti se ičim, ja sam samo u svojih 2.2 mm. Blago se njihovom umu.
Btw, izaberi privatnika koji radi i u subotu, da možeš kod istog ponoviti test za 2 dana.
miss1502, pa znaš me
💔💔💔
Hocu. Svakako cu otici kod njega. Ne znam kako je to moguce uz terapiju plus sok od cikle u sokovniku pravila, pa zeljezo od casne 2 puta dnevno.
A vitamin d, mislim zbilja neshvatljivo. Mozda sam trebala vaditi opet sve u kbc.
Imas li inače problem sa crijevima ili probavom? Neuobicajene stolice, zatvore i proljev bez razloga?
Malo bih se žalila, ako smijem
Dakle, ja nikome nisam rekla za postupak, osim jednoj bliskoj prijateljici koja je prošla kroz MPO postupke.
E sad, moram priznati da sam poprilično razočarana. Iako sam sad svjesna da ja njoj nisam bila dovoljna podrška tokom njenog postupka, jer jednostavno nisam razumjela kako je to, bila sam puno veća podrška nego je ona meni sad. Doslovno ja njoj javljam svaki put kad se nešto novo dogodi, ona odgovori sa jednim smajlijem i to je to. Rekla sam joj da mi smeta da ne priča sa mnom o tome i da me sama ništa ne pita, ona kaže da ne želi smetati i onda se opet par dana ne javlja (iako sam joj rekla da mi treba podrška i da želim da me gnjavi i da mi nedostaje da pričamo o svemu). Kad se javi, to radi da bi mi slala slike svoje djece (koja su mi super, ali nije mi to odgovaralo u doba kad sam bila depresivna i sigurna da postupak nije uspio). Mislim, ja njoj javim da mi je test negativan, a ona odgovori tužnim smajlijem i sa 10 slika svog djeteta? Baš sam se razočarala, mislila sam da će ona razumjeti kako mi je
I dalje je volim, i dalje je smatram dobrom prijateljicom, i znam da i ona voli mene, ali tek sad vidim da ona jednostavno nema kapaciteta biti tu za mene.
Ne znam što bih da nemam sve vas ovdje
💔💔💔
LioraLiora, hvala. Gledam sad ovu svoju budalu kako gleda nogomet i pitam se kako može tako baviti se ičim, ja sam samo u svojih 2.2 mm. Blago se njihovom umu.
Btw, izaberi privatnika koji radi i u subotu, da možeš kod istog ponoviti test za 2 dana.
miss1502, pa znaš me
Hahaha eno i moj gleda tekmu, potjerao me u spavaću da on može leći jer nam mala kutna 🤣🤣. Kaže da još nije svjestan mojih testova, jadan svako jutro ih pogleda prije posla, stoje u kupaoni da se možemo podsjetiti, i dalje zvuči nevjerojatno i nevjerica, pogotovo s ovim bolovima što imam, izludit ću 🤐
miss1502, pa znaš me
Hahaha eno i moj gleda tekmu, potjerao me u spavaću da on može leći jer nam mala kutna 🤣🤣. Kaže da još nije svjestan mojih testova, jadan svako jutro ih pogleda prije posla, stoje u kupaoni da se možemo podsjetiti, i dalje zvuči nevjerojatno i nevjerica, pogotovo s ovim bolovima što imam, izludit ću 🤐
Mome ni beta nije nešto posebno značila, rekao je da je njemu to preapstraktno. Polako mu je počelo biti realnije sa mojim svakodnevnim jutarnjim buđenjem i raportom koji je dan
A danas je gledao sliku i mjerio 2.2mm i bio sav ganut, tako da mu je danas baš sjelo... tih pola sata.
A sad gleda tekmu, a ja još uzbuđena.
Mislim, ne znam jesu li oni svjesni da su oni svoj prinos dali i da ih se sad možemo riješiti?
💔💔💔
Malo bih se žalila, ako smijem
Dakle, ja nikome nisam rekla za postupak, osim jednoj bliskoj prijateljici koja je prošla kroz MPO postupke.
E sad, moram priznati da sam poprilično razočarana. Iako sam sad svjesna da ja njoj nisam bila dovoljna podrška tokom njenog postupka, jer jednostavno nisam razumjela kako je to, bila sam puno veća podrška nego je ona meni sad. Doslovno ja njoj javljam svaki put kad se nešto novo dogodi, ona odgovori sa jednim smajlijem i to je to. Rekla sam joj da mi smeta da ne priča sa mnom o tome i da me sama ništa ne pita, ona kaže da ne želi smetati i onda se opet par dana ne javlja (iako sam joj rekla da mi treba podrška i da želim da me gnjavi i da mi nedostaje da pričamo o svemu). Kad se javi, to radi da bi mi slala slike svoje djece (koja su mi super, ali nije mi to odgovaralo u doba kad sam bila depresivna i sigurna da postupak nije uspio). Mislim, ja njoj javim da mi je test negativan, a ona odgovori tužnim smajlijem i sa 10 slika svog djeteta? Baš sam se razočarala, mislila sam da će ona razumjeti kako mi je
I dalje je volim, i dalje je smatram dobrom prijateljicom, i znam da i ona voli mene, ali tek sad vidim da ona jednostavno nema kapaciteta biti tu za mene.
Ne znam što bih da nemam sve vas ovdje
Ja se isto tako osjecam sa svojom naj frendicom... Ona zeli jako dijete ali jednostavno nema frajera sada i ne ide. A nista me nije pitala:ni kako ide kad sam krenula u postupak niti sad da nekad nazove i pita kad ti je pregled il nest.. Ono, bas nista! I kad se cujemo, ne pita bas.. Dok je ovu drugu frendicu(koja i nije bila najsjajnija prema njoj)zvala stalo, kako je, sta ima, kad je pregled.. I bas me to u par navrata dirnulo.. Ja ju ni ne zelim davit sa nicim vezano za trudnocu jer znam da joj je tesko, ali vise interesa ja pokazem za njezinu zubobolju nego ona za moje dijete...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji