Olivera zaključila sam po silnom iskustvu mnogih cura ovdje da je Bemfola najlošiji lijek, koji najviše guraju. Vjerojatno je jefitniji. Rekovele je najskuplji. Recimo. Mpovci tvrde da je sve to isto, ali nema šanse. Postoje razlike 100%.
Ne znam koliko cu nadobudno zvucati.. Nadam se da mi nece trebati druga stimulacija. Da cu uspjet u jendom od ta dva pokusaja.. Ali ako mi bude trebala bas cu otici privatno na konzultacije i vidjeti sta mi oni nude od terapije…
Sta se tice nedostatka ljekova zna li itko ista vise o tome?
Znam da su na aspiraciji sestre bas bile zabrinute u vezi toga, dolazile su zene a oni im nisu imali sta za dat.. Npr proslo im je 10dana kako se bockaju trebaju jos 3 komada a nemaju… Uzas..
Meni za transfet to nista ne treba jel tako?
Ne treba ti nista tj ono sto ti treba ti daje tvoj socijalni ginekolog... Decortin, utrogestan, ako ces ici s estrofemom i to, folacin itd to sve svog ginekologa trazis...
Ruška sad ovako upadam, vidim da piješ Decortin, znaš li za što se točno on koristi?
Rekli su mi da tijelo ne odbaci plod,zbog imuniteta.prvi puta ga pijem,jer sam na ovom stimulativnom prvi puta bila u poliklinici škvorc i vidim da oni svima daju decortin nakon punkcije
Dal su ti rekli do kad se uzima? Meni su samo rekli od 8.tt smanjiti na jednu dnevno ali nisu rekli do kad uzimati tu 1 na dan
Nisu mi rekli,ja prvo moram zatrudnjeti 😀,pitaj ih na sljedećem pregledu ako ceš voditi trudnoću tamo.ili uvijek mozeš nazvati na telefon
Ja sam u Skvorcu meni su isto rekli na prvom pregledu smanjiti dozu na 1 tbl tjedan dana i onda prekinuti s decortin om
Hvala, a za folacin? On je ja mislim do 12 tt?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nikkita da, znam , dignem se samo do wc-a i to je to..ni ne mogu vise ..uzasno me boli..ne znam sa li mogu popit neki brufen za bolove ..saljem sliku u prilogu jel ovo taj iso sport,da ne bi jos pila krivo ( pitam jer je ovaj dosta sladak)
https://ibb.co/znhVwby
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Lucija nije isto, pa evo vitamin D, nije isto uzimamo li Plivit D (200iu u 1 kapi) ili Oleovit (400iu u 1 kapi). Nije isto uzimaju li cure oralno u spreju vit D, ili piju tablete. Nije ista iskoristivost. I onda me oni hoće uvjeriti da su svi lijekovi s hormonima isti? Budalaštine. Kao da nemamo 3 razreda srednje škole završenih, to me tako iritira! Ćorić mi je rekao da su njemu sve pilule iste, ali da bi se moja mpo doktorica naljutila da čuje da mi je to rekao. Eto, on se bavi endometriozom, a ne plodnošću. I meni govori da je sastav svih kontracepcijskih pilula isti?! Nonsense. 🙈
Pa bas to! Tim riječima mi je rekao, da kupim stimulaciju koja je jeftinija da je njemu svejedno! Mislim si ja neka kupim sto je jeftinije od stimulacije a njegov cjenik u nebo visok.. Skuplji je od lucingera..kod njega je stimulirani postupak kako je rekao za mene za koju zna da cu imati vise od 8 stanica 11000kn,zatim pustaje embrija do petog dana jos 1000kn i 1000kn SVAKA SLAMKA te fet 3500.
Kod l sam sve sa smrzavanjem u 2 slamke platila 9500+200kn svaki ultrazvuk i fet mu je 2500...
Nikkita da, znam , dignem se samo do wc-a i to je to..ni ne mogu vise ..uzasno me boli..ne znam sa li mogu popit neki brufen za bolove ..saljem sliku u prilogu jel ovo taj iso sport,da ne bi jos pila krivo ( pitam jer je ovaj dosta sladak)
https://ibb.co/znhVwby
Popij si slobodno nesto protiv bolova.. Prati unos tekucine, koliko pijes toliko moras izmokrit te si prati opseg struka, mjeri si ga.. Nije to za zezat se, krevet a ustrajanje samo za wc!
Nikitta, a jbm-u, kad sam vidila da si je radila mislila sam da će do zadnje stranice ipak bit pozitivna . Tako ja jutros nadobudno idem pišnit test, obrišem se a dobila. Ciklusi su mi se puno skratili u zadnje vrijeme
Lucija nije isto, pa evo vitamin D, nije isto uzimamo li Plivit D (200iu u 1 kapi) ili Oleovit (400iu u 1 kapi). Nije isto uzimaju li cure oralno u spreju vit D, ili piju tablete. Nije ista iskoristivost. I onda me oni hoće uvjeriti da su svi lijekovi s hormonima isti? Budalaštine. Kao da nemamo 3 razreda srednje škole završenih, to me tako iritira! Ćorić mi je rekao da su njemu sve pilule iste, ali da bi se moja mpo doktorica naljutila da čuje da mi je to rekao. Eto, on se bavi endometriozom, a ne plodnošću. I meni govori da je sastav svih kontracepcijskih pilula isti?! Nonsense. 🙈
Pa bas to! Tim riječima mi je rekao, da kupim stimulaciju koja je jeftinija da je njemu svejedno! Mislim si ja neka kupim sto je jeftinije od stimulacije a njegov cjenik u nebo visok.. Skuplji je od lucingera..kod njega je stimulirani postupak kako je rekao za mene za koju zna da cu imati vise od 8 stanica 11000kn,zatim pustaje embrija do petog dana jos 1000kn i 1000kn SVAKA SLAMKA te fet 3500.
Kod l sam sve sa smrzavanjem u 2 slamke platila 9500+200kn svaki ultrazvuk i fet mu je 2500…
Krivo sam napisala kod R stimulirani 10000kn ne 11000 no opet plus pustanje embrija do 5 dana 1000kn plus svaka slamka 1000kn...kod l je sve to u tih 9500 osim ultrazvuka.
To su cijene naravno bez lijekova.
Sanjich, ja sam isto u drugoj stimulaciji bila razocarana jer sam dobila vise js a duplo manje ih je doguralo do blastice. Pitala sam doktora i on veli da je moguce da je do kvalitete js, do spermiograma, do terapije ili do dana kada je radjena aspiracija. Moj savjet ti je da se s tim sada ne zamaras jer i onako trenutno ne mozes nista promijeniti. Realno, imas sansu za tri bebe iz ovog postupka tako da fokusiraj se na to - nasa MTB ti je zivi primjer koliko pozitiva moze utjecati da upali iz prve. 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ruška sad ovako upadam, vidim da piješ Decortin, znaš li za što se točno on koristi?
Rekli su mi da tijelo ne odbaci plod,zbog imuniteta.prvi puta ga pijem,jer sam na ovom stimulativnom prvi puta bila u poliklinici škvorc i vidim da oni svima daju decortin nakon punkcije
Dal su ti rekli do kad se uzima? Meni su samo rekli od 8.tt smanjiti na jednu dnevno ali nisu rekli do kad uzimati tu 1 na dan
Nisu mi rekli,ja prvo moram zatrudnjeti 😀,pitaj ih na sljedećem pregledu ako ceš voditi trudnoću tamo.ili uvijek mozeš nazvati na telefon
Ja sam u Skvorcu meni su isto rekli na prvom pregledu smanjiti dozu na 1 tbl tjedan dana i onda prekinuti s decortin om
Hvala, a za folacin? On je ja mislim do 12 tt?
Da, folacin i aspirin do 12 tt
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰