Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Studeni 2020. 14:48

LUCIJA007

LUCIJA007

Nikitta

Lucija nije isto, pa evo vitamin D, nije isto uzimamo li Plivit D (200iu u 1 kapi) ili Oleovit (400iu u 1 kapi). Nije isto uzimaju li cure oralno u spreju vit D, ili piju tablete. Nije ista iskoristivost. I onda me oni hoće uvjeriti da su svi lijekovi s hormonima isti? Budalaštine. Kao da nemamo 3 razreda srednje škole završenih, to me tako iritira! Ćorić mi je rekao da su njemu sve pilule iste, ali da bi se moja mpo doktorica naljutila da čuje da mi je to rekao. Eto, on se bavi endometriozom, a ne plodnošću. I meni govori da je sastav svih kontracepcijskih pilula isti?! Nonsense. 🙈

Pa bas to! Tim riječima mi je rekao, da kupim stimulaciju koja je jeftinija da je njemu svejedno! Mislim si ja neka kupim sto je jeftinije od stimulacije a njegov cjenik u nebo visok.. Skuplji je od lucingera..kod njega je stimulirani postupak kako je rekao za mene za koju zna da cu imati vise od 8 stanica 11000kn,zatim pustaje embrija do petog dana jos 1000kn i 1000kn SVAKA SLAMKA te fet 3500.
    Kod l sam sve sa smrzavanjem u 2 slamke platila 9500+200kn svaki ultrazvuk i fet mu je 2500…

Krivo sam napisala kod R stimulirani 10000kn ne 11000 no opet plus pustanje embrija do 5 dana 1000kn plus svaka slamka 1000kn…kod l je sve to u tih 9500 osim ultrazvuka.
    To su cijene naravno bez lijekova.

Iste su cijene tu kod nas u ST za gotovinu. S tim da folikulometrije ne naplaćuju posebno, sve je u tih 11.000kn. Ali šta si rekla, kad to sve platiš baš ćeš gledat uzet ljek koji je 50kn jeftiniji po ampuli . Dobro, možda bi se meni čak i isplatio gledat u 50kn s obzirom koliko mi stimulacije treba da bi išta proizvela

Matkiša 😎
    11. Studeni 2020. 14:58

Sanjich, miss1502 hvala ❣️
    Nikitta vrijednije informacije dobila od tebe nego od pola dana guglanja 🙈
    Plivit su kapi, a kako nikad nisam vadila vitamin D mislila sam da sam se ušikala s njim i da je zbog toga proljev. 
    Znači krenuti sa manjom dozom, s vodom? Nisam sigurna gdje njega da uguram od svih pripravaka 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lana3
    11. Studeni 2020. 15:14

angribird

BozmaDa slažem se, bas sada trenutno prijateljica mi je u cita u postupku letrozol plus pergoveris. Zato sam pitala kakav je taj lijek. A nije stara, ima 32 godine. Realno, najjednostavnije bi mi bilo pokušati u splitu jer sam se zazeljela biti doma. ASanjichsto se tice vrkute, ima od toga i godina kad sam s muzem bila u travara u mostaru, on zbog svojih zelučanih problema i usput sam pitala za te "zenske" cajeve i rekao mi je da je vrkuta zeznuta jer utjece na hormone, zna zbuniti tijelo i poremetiti hormone koji su inace ok, znam da se nesto mora piti u određenom dijelu ciklusa, uglavnom zeznuta je piti bez nadzora.

Ja sam je pila jer sam imala disbalans hormona i povisen testosteron. Naravno, na vlastitu odgovornost i bilo je uspješno. 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

iris_iris
    11. Studeni 2020. 15:16

Bozma koliko tebe onda ispadne jedan ciklus cca? Računam da ti isto treba jača stimulacija kao i meni... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    11. Studeni 2020. 15:26

(ako nije nepristojno da pitam )

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

11. Studeni 2020. 15:32

iris_iris

(ako nije nepristojno da pitam)

Prvi put sam bila na 5 menopura, mislim da je bilo cca 18.000kn, a drugi put su bile blastice i 4 menopura, ali i malo više dana stimulacije pa je bilo malo malo manje od 20.000kn. Ovo sam računala samo injekcije, bez Utrogestana i ostalog kojeg sam luda tada kupovala. Kasije sam se prebacila u Cito, oni idu sa Letrozolom i rano čupaju jajca pa je sve skupa bilo oko 8-9000kn.
    Kako su mi se odvukle ove zadnje stimulacije sa Bemfolom u bolnici i do 17-tog dana, da je to bilo privatno koštalo bi i duplo više

iris_iris
    11. Studeni 2020. 15:42

Bozma

iris_iris

Prvi put sam bila na 5 menopura, mislim da je bilo cca 18.000kn, a drugi put su bile blastice i 4 menopura, ali i malo više dana stimulacije pa je bilo malo malo manje od 20.000kn. Ovo sam računala samo injekcije, bez Utrogestana i ostalog kojeg sam luda tada kupovala. Kasije sam se prebacila u Cito, oni idu sa Letrozolom i rano čupaju jajca pa je sve skupa bilo oko 8-9000kn.
    Kako su mi se odvukle ove zadnje stimulacije sa Bemfolom u bolnici i do 17-tog dana, da je to bilo privatno koštalo bi i duplo više

ja sam u svojoj nekoj racunici za privatne postupke skroz zanemarila lijekove  sve ovo što sam potrošila sad u prekinutom postupku bi me izašlo cca 6500 kn, 8 dana pikanja, recimo da mi je falilo još bar 4 dana, znači dogurala bi do 20 000kn.. a pazi ovo - u ovom ciklusu je sve krenulo po krivu pa su mi prekinuli, ali se čini da sam možda ovulirala 23DC haha - zamisli to privatno!

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    11. Studeni 2020. 15:42

20 ukupno*

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Studeni 2020. 15:43

Bozma

iris_iris

Ako se smijem ubaciti? 😊
    Dali u tih 18 000 i 20 000 računaš sve, sa cijelim postupkom ili pričaš samo o inekcijama?
    Ja sam jučer pričala sa doktorom, naravno cijena jednog pokušaja ICSI je oko 800e + oko 900e pikice +600e smrzavanje. Čisto da si usporedim cijene..
    Znači ako ne uspije od prve ponovo plaćamo sve to? 🙄 Ispast će me oko 18 000 kn isto. S tim da tu u njemačkoj nema besplatno preko državne bolnice. U to je kao sa popustom tj nekom subvencijom od pokrajine inače bi me ispalo oko 4500e. Baš su im cijene bolesne. A naravno da ćemo mi sve dati da ostvarimo svoje snove ❤️❤️ 

endometrioza

11. Studeni 2020. 15:48

🌺Dada31🌺

Bozma

iris_iris

Ako se smijem ubaciti? 😊
    Dali u tih 18 000 i 20 000 računaš sve, sa cijelim postupkom ili pričaš samo o inekcijama?
    Ja sam jučer pričala sa doktorom, naravno cijena jednog pokušaja ICSI je oko 800e + oko 900e pikice +600e smrzavanje. Čisto da si usporedim cijene..
    Znači ako ne uspije od prve ponovo plaćamo sve to? 🙄 Ispast će me oko 18 000 kn isto. S tim da tu u njemačkoj nema besplatno preko državne bolnice. U to je kao sa popustom tj nekom subvencijom od pokrajine inače bi me ispalo oko 4500e. Baš su im cijene bolesne. A naravno da ćemo mi sve dati da ostvarimo svoje snove ❤️❤️

Sve, postupak i injekcije. S tim da ja nemam nikad ništa za zamrznit, da sam imala bilo bi to još dosta više

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.