Gledam vas cure sa Firula, sve imate pre dobar broj stanica, ali rijetko tko ili čak nitko nema smrzlića, zbog čega je tako?
Ne znam,ali od ovih 13 se stvarno nadam da ce bit bar 1 smrzlic….imamo primjer i nase sanjich koja ima 3 smrzlica u kbc split..pa nije bas da nema niko nista…nadan se dobrim vijestima sutra , a i da me ovo prestane bolit…
Ja se slazem, svejedno smatram da je 3 premal broj naspram svega.. ne znam zasto .. nazalost ja s biologicom nisam pricala niti sam naisla na ikakvu volju za ista objasniti… 30og idem u ambulantu kod dr XY i pitat cu ga sve.. jer realno moje razocaranje ne prolazi kroz ovih par dana… i dalje smatram da je nesto pogresno u svemu, ili losa stimulacija , prerana/prekasna aspiracija , loše stanice, nedostupnost jajnika .. Jer realno imala sam oko 20 stanica na uzv, aspirirano 14, oplodjeno 8, 3 zamrnuze.. po meni-. lose
Imam i jednu poznanicu koja je vec 3 puta isla baš kod tog vaseg doktora, nalazi savrseni kod oboje, isto dobije ok broj stanica i nikad nije imala smrzliće. A gledam ove cure po zg, evo i lucija je primjer, imaju smrzilca bar za 2,3 puta. Ja razmatram opcije pa su mi to sve nekakve informacije za odluku.
Da, u pravu si. Ja sa svojim AMH niti ne očekujem nešto za zamrznuti, ali Sanjich ima 29 godina i savršene nalaze i sigurno su joj stanice dobre pa se 3 embrija stvarno čini premalo. Ali imamo tu i Rušku i Auroru, ne mogu se sad sjetit gdje su one bile, ali isto od hrpe stanica ništa nije ostalo za zamrznut.Ono što je meni dole čudno je to zašto smo sve dole na Bemfoli, evo koliko nas tu ima iz KBC i sve smo na Bemfoli, a sve sa različitim dijagnozama.
To za lijekove sam i ja primjetila, svi imaju svoj neki đir i idu tim putem pa ako upali, upali. Nekome iz prve uspije a netko mora mijenjati 5 vrsta lijekova dok ne dođe do cilja.
A tu čak i ako ne upali opet šibaju iste ljekove. Odavno tu po forumu nisam vidjela da itko osim njih daje Bemfolu. Ne znam čak ni koliko smisla ima vrtit više od 2 postupka sa istom terapijom, na kojoj stalno dobivaš loše stanice i nadat se drugačijem ishodu
Aura i da se ne iznenadiš, meni je bilo mučno malo iza… Tipo kao od vožnje…nisam povratila ali mi je pasalo zaista mirovanje, bez naglih pokreta i šetanja, nešto slano za pojest, tipo kreker, muž je kuhao juhu za ručak tako da mi je i to dobro došlo ali do popodne sam bila ko novai par dana sam nosila dnevne uloške jer kao nešto curi, ta tekućina valjda izlazi, tako mi je sestra rekla.
e baš to, ko od vožnje. meni je to bilo od tog koktelčića i par puta kad sam se htjela dić, op nazad hehe nisu me na kraju pustili samu doma nego sam morala imati pratnju
ja nisam dobila koktel ali mi je od tog kontrasta bilo mučno. Isto sam morala pol sata najmanje ležat
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ruška sad ovako upadam, vidim da piješ Decortin, znaš li za što se točno on koristi?
Rekli su mi da tijelo ne odbaci plod,zbog imuniteta.prvi puta ga pijem,jer sam na ovom stimulativnom prvi puta bila u poliklinici škvorc i vidim da oni svima daju decortin nakon punkcije
Dal su ti rekli do kad se uzima? Meni su samo rekli od 8.tt smanjiti na jednu dnevno ali nisu rekli do kad uzimati tu 1 na dan
Nisu mi rekli,ja prvo moram zatrudnjeti 😀,pitaj ih na sljedećem pregledu ako ceš voditi trudnoću tamo.ili uvijek mozeš nazvati na telefon
Ja sam u Skvorcu meni su isto rekli na prvom pregledu smanjiti dozu na 1 tbl tjedan dana i onda prekinuti s decortin om
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bozma Da slažem se, bas sada trenutno prijateljica mi je u cita u postupku letrozol plus pergoveris. Zato sam pitala kakav je taj lijek. A nije stara, ima 32 godine. Realno, najjednostavnije bi mi bilo pokušati u splitu jer sam se zazeljela biti doma. A Sanjich sto se tice vrkute, ima od toga i godina kad sam s muzem bila u travara u mostaru, on zbog svojih zelučanih problema i usput sam pitala za te "zenske" cajeve i rekao mi je da je vrkuta zeznuta jer utjece na hormone, zna zbuniti tijelo i poremetiti hormone koji su inace ok, znam da se nesto mora piti u određenom dijelu ciklusa, uglavnom zeznuta je piti bez nadzora.
Cure da vam javim transfer je odlično prošo... vratili su mi 1🤗😍😙😙samo da bude uspješno
Azospermia
LemonŽao mi je, baš tuznih priča ima tu, nekad je čak i lakše znati da ustvari nisi sam u takvim nevoljama i da jos ima ljudi sa slicnim pricama, i da žive i bore se, i to me ponekad drži da ne odustanem. Nekako mi je glavno pitanje u tome svemu ako i nije nesto ok sa genima nas kao roditelja,da li odustati???Iako ima 50 posto šanse da sve može biti ok, i da dijete nece naslijediti baš taj nevaljali gen?
Boriti se dok ima snage u nama, i nadati se da će se na uzv vidjeti ako nije dobro. Sve dok mozemo proci jos jedan inducirani porod ne treba odustajati iako to ostavlja traga
A uvijek nam ostaje donacija stanica kao opcija 😁
Da, ostavlja trag, strah, ne znam ni sama što sve ne, ali sve više čitajuć ovaj forum shvaćam da se na nista ne može utjecati, znaci isto se moze dogoditi i sa doniranim embrijima, kakve sam ja sreće…… 🤣🤣
A zašto ste vi u startu isli na pgd?
Zato ja jos ne odustajem od svojih stanica, jer isto si mislim da ce se to dogoditi i sa doniranim.
Nakon prvog prekida trudnoće u 17 tjednu koja se isto nije dobro razvijala radili smo kariogram i saznali da ja imam translokaciju. Jos su bile dvije kiretaze nakon toga i onda smo se odlučili za pgd.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, u utorak sam upisana za Hsg.
Je li ima netko nekakav savjet, sto bi trebala znati, pripremiti?
Hvala Vam 😘
Ja sam ga obavila bez ičega, boli, nekog više nekog manje ili ništa…. Poslije sam mirovala cijeli dan jer sam krvarila ali nisam popila niti tabletu jer se bol smirila čim je bilo gotovo. U Rijeci nisu davali ništa za bolove i sestra je rekla da ne pijem ništa prije nego da pripremim ako bude trebalo poslije…Nešto lagano, elastično za obući, uzeti uloške sa sobom za svaki slučaj, i pripremiti tablete ako budu trebale… Sretno! Ne traje dugo, to je najveća prednost
Aura i da se ne iznenadiš, meni je bilo mučno malo iza… Tipo kao od vožnje…nisam povratila ali mi je pasalo zaista mirovanje, bez naglih pokreta i šetanja, nešto slano za pojest, tipo kreker, muž je kuhao juhu za ručak tako da mi je i to dobro došlo ali do popodne sam bila ko novai par dana sam nosila dnevne uloške jer kao nešto curi, ta tekućina valjda izlazi, tako mi je sestra rekla.
Cure, u utorak sam upisana za Hsg.
Je li ima netko nekakav savjet, sto bi trebala znati, pripremiti?
Hvala Vam 😘
Vjerojatno ima različitosti od klinike do klinike.
Aura meni je bilo koma jer su u toj bolnici to tek počeli izvoditi i nisu bili pripremljeni, od prostora do doktora..Prva dva ubrizgavanja jako bolna, treće nisam ni osjetila.
A kao bonus nisu imali dobro svijetlo pa se netko dosjetio sa bljeskalicom u mobitelu malo posvijetliti meni u gospođu 🤬
Ali većini žena bude bezbolno
Meni su rekli da je hospitalizacija obavezna jedan dan, prijem u bolnicu u 8, postupak oko 13 sati, ali citala sam da neke cure same popiju tabletu za bolove i normabel prije postupka, nekako mi je za nevjerovat da tamo nista ne daju? Morala sam ovaj ciklus stavljat vaginalete na bazi joda i popit summamed, preventivno prije postupka.
Spremna sam za bol 💪
U slucaju da nalaz ne bude dobar, koji je postupak za dalje?
Moze li se isti ciklus napraviti inesminacija ili se mora raditi pauza?
Hvala vam cure na odgovorima!!💟
05.12.2022 💗
Curke kad da počnem sa uzimanjem cikle, ananasa? Sad sam u fazi m i pijem pilule.i imate li koji vitamin za preporučit? Dali je bolje u tableticama ili kao šumeće? Strah me na svoju ruku jer neznam dali ima kakvih utjecaja na daljnji razvoj događaja. Help ❤️
endometrioza
Cure da vam javim transfer je odlično prošo… vratili su mi 1🤗😍😙😙samo da bude uspješno
Super!! Sad pravac McD i nakon toga odmor i briga o sebi!
💔💔💔
Cure da vam javim transfer je odlično prošo… vratili su mi 1🤗😍😙😙samo da bude uspješno
🥰🥰🥰👏🏼👏🏼👏🏼
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji