Iris_iris ja sam nekako i dalje uvjerena da su to oni kod tebe nešto slučajno zeznuli li da šute i tome a ti si platila... Briga njih za to 🙄
.
Jesi odlučila što ćeš dalje? Jesi dobila bolnicu? Nisam u toku jer sam jučer i danas cijeli dan u stresu. Ovdje traže toliko papirologije da mi je muka. Cijeli dan hodam od jedne do druge ljekarne koja bi imala pilule koje mi trebaju, zdravstveno ne radi zbog Corone pa sve obavljaju zbrda zdola. Tek sam krenula a već sam luda. 🤦🏻♀️ Mogu misliti kako je ženama koje već neznam koji put ovo prolaze. Hvala bogu jedino što se ne moram baviti Covid testovima 😁
endometrioza
Ja imam inace nizak vitD. Prije prve IUI mi je bio 25... Endokrinologica mi je dala Oleovitove kapi i pila sam dva tjedna dnevno 20kapi, nakon toga po 4 dok ne bih potrosila bocicu. Sada sam uzela Plivit, cisto da si dignem malo prije IVF-a, jer mi je 79 i isto pijem po 20 kapi u vodi. Nemam nikakvih probavnih tegoba.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
iris_iris, ti si ovo sad kad su ti prekinuli postupak bila privatno? Ma i ja sam u ovom prvom imala sve stanice nezrele. Onda kad se tu netko razmišlja hoće privatno ili bolnica....ma isto je to sve, ima greškica i u privatnika jer u ovome 2+2 nikad nije 4. Nisu ni privatnici Bogovi, može se svugdje desit, ali da sam u bolnici 15 dana na stimuilaciji i prođem punkciju i kažu e jbg.rano je bila, sve nezrelo, znamo za drugi put, drugi put ćemo je kasnije radit...bilo bi mi isto užasno krivo, a tek privatno kad si se još zadužio za platit sve to.
(ako nije nepristojno da pitam)
Prvi put sam bila na 5 menopura, mislim da je bilo cca 18.000kn, a drugi put su bile blastice i 4 menopura, ali i malo više dana stimulacije pa je bilo malo malo manje od 20.000kn. Ovo sam računala samo injekcije, bez Utrogestana i ostalog kojeg sam luda tada kupovala. Kasije sam se prebacila u Cito, oni idu sa Letrozolom i rano čupaju jajca pa je sve skupa bilo oko 8-9000kn.
Kako su mi se odvukle ove zadnje stimulacije sa Bemfolom u bolnici i do 17-tog dana, da je to bilo privatno koštalo bi i duplo više
Ako se smijem ubaciti? 😊
Dali u tih 18 000 i 20 000 računaš sve, sa cijelim postupkom ili pričaš samo o inekcijama?
Ja sam jučer pričala sa doktorom, naravno cijena jednog pokušaja ICSI je oko 800e + oko 900e pikice +600e smrzavanje. Čisto da si usporedim cijene..
Znači ako ne uspije od prve ponovo plaćamo sve to? 🙄 Ispast će me oko 18 000 kn isto. S tim da tu u njemačkoj nema besplatno preko državne bolnice. U to je kao sa popustom tj nekom subvencijom od pokrajine inače bi me ispalo oko 4500e. Baš su im cijene bolesne. A naravno da ćemo mi sve dati da ostvarimo svoje snove ❤️❤️
Sve, postupak i injekcije. S tim da ja nemam nikad ništa za zamrznit, da sam imala bilo bi to još dosta više
Mene je doktor pitao što bih smrzava la oocite ili blastice, nisam znak odgovor jer se ne kužim. Što je bolje? Kako znam dali će mi uopće doći do blastice... Kažu da je u njihovoj praksi da vraćaju 5dnevne i da ako budem imala puno js da ćemo definitivno čekati 5,6 dana. Ja se toga baš bojim jer sm stvarno ne upućena. A naravno moram odlučiti jer cijena nije ista a on me ne može prisiliti da uzmem skuplje. Meni nije ni važno. Samo da ne ostanem bez ikakvih smrzlića. Neznam što je onda bolja solucija? 🙄
endometrioza
iris_iris, ti si ovo sad kad su ti prekinuli postupak bila privatno? Ma i ja sam u ovom prvom imala sve stanice nezrele. Onda kad se tu netko razmišlja hoće privatno ili bolnica….ma isto je to sve, ima greškica i u privatnika jer u ovome 2+2 nikad nije 4. Nisu ni privatnici Bogovi, može se svugdje desit, ali da sam u bolnici 15 dana na stimuilaciji i prođem punkciju i kažu e jbg.rano je bila, sve nezrelo, znamo za drugi put, drugi put ćemo je kasnije radit…bilo bi mi isto užasno krivo, a tek privatno kad si se još zadužio za platit sve to.
Slažem se s tobom, to je ono što sam ranije pisala, grozan je neuspjeh sam po sebi, a još kad ga skupo platiš, još je i gore 🙄
Nego, cure, zna li netko gdje se u Zg rade brzi antigenski Covid testovi i mogu li na uputnicu?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Iris_irisja sam nekako i dalje uvjerena da su to oni kod tebe nešto slučajno zeznuli li da šute i tome a ti si platila… Briga njih za to 🙄
.
Jesi odlučila što ćeš dalje? Jesi dobila bolnicu? Nisam u toku jer sam jučer i danas cijeli dan u stresu. Ovdje traže toliko papirologije da mi je muka. Cijeli dan hodam od jedne do druge ljekarne koja bi imala pilule koje mi trebaju, zdravstveno ne radi zbog Corone pa sve obavljaju zbrda zdola. Tek sam krenula a već sam luda. 🤦🏻♀️ Mogu misliti kako je ženama koje već neznam koji put ovo prolaze. Hvala bogu jedino što se ne moram baviti Covid testovima 😁
Računam sve skupa, to ja tek radim računicu ako bi išla privatno, zasad sam išla preko HZZO-a. A ne znam što se dogodilo, ali sve više sam sigurna da je do terapije jer su folikuli ipak odreagirali i ovulacija se dogodila eto možda jučer, prekjučer (22, 23DC).
Išla sam danas u bolnicu vidjeti što mogu s tim folikulima koji su se pojavili, pa smo vidjeli da je 1 ustvari pukao i da je endometrij zadebljan kao da sam ušla u 2.fazu ciklusa - znači ovulacija je bila jučer najvjerojatnije, i to baš na jajniku gdje je cista. Na tom je još jedan folikul veći, a na desnom 2 antralca. A ništa, komentar je bio kak je to baš lijepo iznenađenje da se sve probudilo zakašnjelo i možemo sljedeći ciklus pokušati nešto uhvatiti u prirodnom protokolu...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
iris_iris nisu mi nista rekli osim da je odlican broj jajnih stanica, ja sam nekako oceekivala 3 tako da me ovo bas ugodno iznenadilo
nisam htjela opcu anesteziju jer me bilo strah da se ne probudim ali bome ako cu opet morat na to cu je uzet, uzasno me boljelo na momente, mislila sam da cu umrojet, cak sam se u nekom trenutku pocela i preznojavat, ali sve u svemu nije dugo trajalo, rekli su mi sutra zvat oko 10:00 da vidimo rezultate, nadam se da cu bar jednog smrzlica dobit, ali necu se bunit cak i da bude samo jedna dobitna
vjerojatno smo se onda i vidjele, ja sam primjetila 3 zenskice tamo od petka ,jesi mozda među njima?
citavo vrijeme na forumu nema nitko sa sv.duha, a sad vidim da si i ti,i nedavno se javila jos jedna,znaci ima nas
leptirica90 odlicno, drzimo fige da bude uspjesan transfer, to si htjela samo 1 vratit, znas kak se kazes, jedna ali vrijedna jesi isla po krumpirice u McD?
aura inseminacija inace ima mali postotak uspjesnosti i ja stvarno neznam nikog kome je bila dobitna, ali to nista ne mora znaciti, ako sam ista naucila u mpo vodama pravilo je da pravila nema, sve smo razlicite i mozda ces bas ti bit ta jedna od 10 kojoj ce i inseminacija bit uspjesna, ja osobno sam ju htjela izbjeci jer smatram da nema smisla, nisam ja te srece da bas meni uspije, ali tebi evo drzim fige ako dode do toga
miss1502 kako si ti, jel ti bolje malo? ja dosla doma, popila gutljaj kave i pravac krevet, odspavala 2h, sanjala svoje jajne stanice i kad sam se probudila ko nova sam, nista me ne boli, samo osjecam pinkicu neko zatezanje dolje, ko kad mi je prvi dan m.. nadam se da te prestalo boljet toliko, kad moras zvat sutra?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
iris_iris, ti si ovo sad kad su ti prekinuli postupak bila privatno? Ma i ja sam u ovom prvom imala sve stanice nezrele. Onda kad se tu netko razmišlja hoće privatno ili bolnica….ma isto je to sve, ima greškica i u privatnika jer u ovome 2+2 nikad nije 4. Nisu ni privatnici Bogovi, može se svugdje desit, ali da sam u bolnici 15 dana na stimuilaciji i prođem punkciju i kažu e jbg.rano je bila, sve nezrelo, znamo za drugi put, drugi put ćemo je kasnije radit…bilo bi mi isto užasno krivo, a tek privatno kad si se još zadužio za platit sve to.
ne ne, nisam još išla privatno, samo se konzultiram jer razmišljam možda pokušati privatno. na moj mini amh mi je svaki pokušaj dragocjen iako imam još mogućnosti preko hzzo-a (iskoristila ustvari samo 1 jer je ovaj prekinut). sad mislim još 1 prirodni pa možda onda vidjeti što se još nudi.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
sve ostale cure, hvala na podrsci, puno je lakse kad imas nekog ko navija za tebe a nije samo muz mi isto ovaj postupak nismo nikom govorili, tako nam je lakse
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dada31, pa ja osobno bio radije zamrzavala embrije nego ocite jer mislim da se ocite lakše oplode svježe, i teže prežive odmrzavanje nego sperma, mislim da je čak jednom netko napisao i da gube na kvaliteti
Sortiraj odgovore
Najstariji