Odgovorim svima poslije kad pročitam zaostatke- ali dr reče nakon pregleda i detaljnijeg nalaza da mi je donacija jedina opcija i da mr nema smisla muciti stimulacijom kad su šanse jako male.
Preporučio je Barcelonu kao bolju opciju od Praga.
Smišljamo plan za dalje.
Javim sve!
💔💔💔
Za one koji traže što gledati na Netflixu, naletila sam na film Monster in law. Nisam ga prije gledala, umirem od smijeha.
💔💔💔
Pozdrav svima!
Pratim vas, čitam. Mislila sam da će ova moja mpo priča proći brzinski, ali nažalost nije tako.
Imam nekoliko pitanja/strahova/nedoumica.
Danas mi 11 dc.9- dan pikanja.
Folikuli su mi: 12,8,8,8,8
15,1, 14,2, 13, 12,12,12
Estradiol1739.0 pg/ml (6384.0 pmol/L)
LH3.6 lU/L
Endometrij 12,7
Doktor mi rekao da je malo visok estradiol. Što to znači? Da ću imati hiperstimulaciju ili? Je li netko imao ovoliki, a da nije došlo do toga? Iskreno, malo me strah. Danas i sutra smanjujem Gonal na 150. U ned uzv i vidjeti hoće biti štoperica.
I imam hrpetinu cervikalne sluzi (onako vodenastije). Nije valjda da će biti ovulacija i pored ovih hormona? Je li imao tko slično?
Hvala vam na pomoći.
Dobrodošla. Evo išla sam pogledat svoj nalaz estradiola pred punkciju, 6268 pmol/l na 5 folikula. I tada su mi sve stanice bile nezrele unatoč visokom estradiolu. Tako da ne mora uvijek značit hiperstimulaciju. Nemoj da te strah, i Sanjich su spominjali hiperstimulaciju, bilo je i još više folikula pa je koliko znam ok. Bit će to dobro i neće bit ovulacije dok si na ljekovima
Odgovorim svima poslije kad pročitam zaostatke- ali dr reče nakon pregleda i detaljnijeg nalaza da mi je donacija jedina opcija i da mr nema smisla muciti stimulacijom kad su šanse jako male.
Preporučio je Barcelonu kao bolju opciju od Praga.
Smišljamo plan za dalje.
Javim sve!
Vidiš, i meni je moja rekla Belgija ili Barcelona, da ne bi preporučila Prag ni Makedoniju. Oni u Belgiji su mi preporučili 3 klinike u Barceloni: Poslala sam popodne mail i jednoj od te 3. Nekako ćemo već stupit u kontakt pa ti pošaljem njihove odgovore, ako te bude zanimalo
Hvala na odgovrima!
Meni već 2 dana curi sluz, a aspiracija najranije u uto. Do utorka je još 4 dana plus će estradiol još porasti.
AMH mi je nekih 28, ak se dobro sjećam.
Kažu da nema štoperice dok barem 3 ne budu iznad 17mm.
Na koliko ste vi dobivale štopericu?
Stiže nam curica 💓
Pozdrav svima!
Pratim vas, čitam. Mislila sam da će ova moja mpo priča proći brzinski, ali nažalost nije tako.
Imam nekoliko pitanja/strahova/nedoumica.
Danas mi 11 dc.9- dan pikanja.
Folikuli su mi: 12,8,8,8,8
15,1, 14,2, 13, 12,12,12
Estradiol1739.0 pg/ml (6384.0 pmol/L)
LH3.6 lU/L
Endometrij 12,7
Doktor mi rekao da je malo visok estradiol. Što to znači? Da ću imati hiperstimulaciju ili? Je li netko imao ovoliki, a da nije došlo do toga? Iskreno, malo me strah. Danas i sutra smanjujem Gonal na 150. U ned uzv i vidjeti hoće biti štoperica.
I imam hrpetinu cervikalne sluzi (onako vodenastije). Nije valjda da će biti ovulacija i pored ovih hormona? Je li imao tko slično?
Hvala vam na pomoći.
Dobrodošla. Evo išla sam pogledat svoj nalaz estradiola pred punkciju, 6268 pmol/l na 5 folikula. I tada su mi sve stanice bile nezrele unatoč visokom estradiolu. Tako da ne mora uvijek značit hiperstimulaciju. Nemoj da te strah, i Sanjich su spominjali hiperstimulaciju, bilo je i još više folikula pa je koliko znam ok. Bit će to dobro i neće bit ovulacije dok si na ljekovima
Meni estradiol bio 4500 na 4 folikula tako da mi isto ovaj tvoj ne djeluje tako visok s obzirom da ih imaš puno vise
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala na odgovrima!
Meni već 2 dana curi sluz, a aspiracija najranije u uto. Do utorka je još 4 dana plus će estradiol još porasti.
Ista stvar je i kod mene, imam dosta sluzi, a aspiracija utorak ili srijedu...nista ne brini, to je sve normalno...ovo mi je 2 .stimulirani ciklus pa vec znam kako ide, kod prvog sam mislila da su svi folikuli popucali da je zato ta sluz al to nema veze s vezom ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Hvala na odgovrima!
Na minimum 18mm...
Hvala na odgovrima!
Bez brige, doktori su stručnjaci, kroz ruke su im prošle na stotine pacijentica i ti im nisi nimalo neuobičajeni slučaj.
Mi se sve brinemo i želimo imati kontrolu u ovom postupku, ali ne možemo. Moramo se prepustiti stručnjacima.
Brzo će ti to sad narasti, za dan ili dva ćeš imati preko 17mm, vjerojatno će ti na idućem UZV propisati štopericu.
Kad ti je UZV?
Imaš hrpu folikula, estradiol ti i treba biti visok i bit će još viši jer ti sazrijevaju jajne stanice - a želiš ih imati što više zrelih.
Do ovulacije neće doći, toga se ne moraš brinuti.
Što se sluzi tiče, ovo je tek početak, tek će svašta curiti iz tebe. Dobro došla u MPO
💔💔💔
Pozdrav svima. Nova sam u svemu ovome... Gubim se u terminologiji ali malo po malo će doć na sebe. Htjela sam pitati da li je netko u postupku u Rijeci.... Ja drugi tjedan idem na konzultacije... Pa me zanimaju Vaši dojmovi
Ja 33 on 37
Njegova dijagnoza :astheno...
Sortiraj odgovore
Najstariji