Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    06. Studeni 2020. 17:27

Nikitta

Darliv jesi dobila mengu? Ja ne.
    Cure help.Cice me sad bole ful, imam simptome dolaska menge (krv i sluz u stolici), dakle ne brine me da neće doći danas-sutra, nego me peckalo danima (mislim da od antibiotika pala vaginalna flora, iako pijem probiotike), i kao zadnje 4 večeri stavljam Acidosalus vaginalete. Jedva ih uguram, da prostite, rodnica je unutra toliko stisnuta, da je to preprestrašno. Imam inače problem s tim (ako nemam odnose više od par dana, sve se stisne), ali ovo je sad baš ajme. Jel se to kojoj od vas događa tako ponekad?

I meni isto, pogotovo neposredno prije i poslije menge. Nekak većinom taj prvi odnos nije baš prebajan 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Oolive
    06. Studeni 2020. 17:37

Nikitta

Darliv jesi dobila mengu? Ja ne.
    Cure help.Cice me sad bole ful, imam simptome dolaska menge (krv i sluz u stolici), dakle ne brine me da neće doći danas-sutra, nego me peckalo danima (mislim da od antibiotika pala vaginalna flora, iako pijem probiotike), i kao zadnje 4 večeri stavljam Acidosalus vaginalete. Jedva ih uguram, da prostite, rodnica je unutra toliko stisnuta, da je to preprestrašno. Imam inače problem s tim (ako nemam odnose više od par dana, sve se stisne), ali ovo je sad baš ajme. Jel se to kojoj od vas događa tako ponekad?

I ja se stisnem, pogotovo nakon m jer nemamo odnose bar tjedan dana. Osjecam se ko djevica svaki put, muzu pase a meni bas i ne. 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Teja1408
    06. Studeni 2020. 17:41

MTB bas pogledaj. Ne traje dugo, a stvarno je kak cure kazu. Za pustit mozak na pasu 😁🥰 slatka je skroz 

• Piky
    06. Studeni 2020. 17:42

LUCIJA007

Piky

Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
    Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
    Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
    Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.

Oooo Boze, ovo jos nisam cula.. Jesu li ti rekli od cega je toliko uzak??
    Jesi li ikad imala kakve promjene grlića maternice, tipa hpv? Papa test uvijek uredan bio?

Ma ništa.. Sve super uvijek

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Oolive
    06. Studeni 2020. 17:44

Teja1408

NadimakMTB

Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisiRekla bih da će ti vrijeme proletiti… ali neće

Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
    Od danas sam PUPO. 💕
    Upalila sam si Emily in Paris i odmaram.
    Nisam pojela sve krumpirice, ali bila sam prava 🐖🐷😂😂

Drago mi je da je uspio na kraju! Sada odmaraj i gustaj🤞
    Vidim da sam dobila istu th kao i ti, cetrotide si dobila odmah uz ovaleap ili kasnije? 

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Studeni 2020. 17:46

Curee drage ja i daljee lezim i mucnina glavobolja nista jos ne curim i vjerovatno necu do jutra kad mi daju ostale bas se ovo oduzii i muka od svegaa sama u sobii sestre me povire dala mi za glavobolju ali ne pomazee kad ce sve zavrsitiiii.....😪 
    Jos mi dala papire za ispunjavat za slat na citogeniku a ja cila u balunuu 😪😪😪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Teja1408
    06. Studeni 2020. 17:46

Oolive

Teja1408

NadimakMTB

Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisiRekla bih da će ti vrijeme proletiti… ali neće

Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
    Od danas sam PUPO. 💕

Vidim da sam dobila istu th kao i ti, cetrotide si dobila odmah uz ovaleap ili kasnije?

Kasnije, nakon prve folikulometrije to dodaju :) 

• Oolive
    06. Studeni 2020. 17:48

Teja1408

Oolive

Teja1408

NadimakMTB

Od danas sam PUPO. 💕

Aha, joj jel to ono sto moras sama smuckati? Znam da je svima bilo tako pa se kasnije navikneš, ali bas me nervoza pere hocu li to sve dobro odraditi😬

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *7./2020 AIH
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Teja1408
    06. Studeni 2020. 17:53

Oolive

Teja1408

Oolive

Teja1408

NadimakMTB

Od danas sam PUPO. 💕

Aha, joj jel to ono sto moras sama smuckati? Znam da je svima bilo tako pa se kasnije navikneš, ali bas me nervoza pere hocu li to sve dobro odraditi😬

Dada, to je to. 
    Sestra ce ti smuckati prvu, a kasnije ces sama. 
    Ima i video na prvoj stranici. 
    Vidjet ces, nije uopce strasno. Bez problema ces to odraditi 🤗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 17:53

Oolive

Teja1408

Oolive

Teja1408

NadimakMTB

Od danas sam PUPO. 💕

Kad je Sanjich uspjela, svatko može  
    Samo si pogledaj filmić par puta i to je to.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.