Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    06. Studeni 2020. 16:27

peyton

Pila sam maca prah na samom početku, Al sam dvaputa povratila od njega, pa sam odustala od daljnje konzumacije.
    Al stalno mi je na pameti. Bas ću pitati dr sto misli o tome. Pila sam vrkutu, ali sam čula sa može dosta zeznuti hormone pa sam i to prestala

meni su u ljekarni rekli da ima nekoliko vrsta, kao baš za žene, za muškarce i za oboje. Ja sam uzela ono za oboje. Odvrtna je, najpitkija je bila kad bi stavila u sok od cijeđene naranče ili iso sport. U vodi je nisam mogla popit, isto me na povraćanje tjeralo i dizao mi se želudac. Ta naranča donekle ublaži okus piljevine i miris pokvarene cedevite hahahahahha

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

06. Studeni 2020. 16:31

NadimakMTB

peyton

Pila sam maca prah na samom početku, Al sam dvaputa povratila od njega, pa sam odustala od daljnje konzumacije.
    Al stalno mi je na pameti. Bas ću pitati dr sto misli o tome. Pila sam vrkutu, ali sam čula sa može dosta zeznuti hormone pa sam i to prestala

Kako si pila macu? Samu pa si povratila radi okusa ili?
    Ja je pijem dosta redovno već godinama, stavim jednu malu žličicu u smoothie, ni ne osjetim je okusom.
    Druga stvar je ako te iritira baš sastav, onda tu nema pomoći.

Ja sam je jedno vrijeme pila u kapsulama, bila mi je ok za PMS koji me u zadnje vrijeme baš gadno sastavi. ali samo jedna vrsta kapsula mi je pasala, poslije kupila drugi brend i ne mogu je. Stoje tu sa mojom hrpicom tableta, kako pijem sve i svašta ona je na čekanju.
    peyton, nemam odavno fejs, brisala ga, ali ostavila sam messenger pa se dopisivat možemo

ericaa
    06. Studeni 2020. 16:31

A vrkutu sam i ja počela piti zbog endometrioze i ginekologica mi je rekla da prestanem jer kako smo pokušavali da ako ostanem trudna a pijem vrkutu da nije dobro. Uglavnom, prepala me pa sam odustala... a inače nije sklona protiv prirodnoga tako da sam se prebacila na med i čuvarkuću, sad ću napravit još jednu turu od 10ak dana prije postupka, možda se sve to popravi nakon hssg  a čuvarkuća ima okus kao da kaktus kiseli grickam isto muku mučim al ajde....
    A što sve nećemo popiti i pojesti hahahhahaha

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 16:33

peyton

MTB stavljala sam je u cokolino koji inače jedem bez problema. Morat cu prvom prilikom ponovo probati.

Čokolino ima preblagi okus da bi prikrio macu. Ja bih je radije bolje zakamuflirala 

💔💔💔

ericaa
    06. Studeni 2020. 16:34

NadimakMTB

peyton

MTB stavljala sam je u cokolino koji inače jedem bez problema. Morat cu prvom prilikom ponovo probati.

Čokolino ima preblagi okus da bi prikrio macu. Ja bih je radije bolje zakamuflirala

i u smuti sam je i ja znala ubaciti, skroz zaboravila 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 16:35

ericaa

A vrkutu sam i ja počela piti zbog endometrioze i ginekologica mi je rekla da prestanem jer kako smo pokušavali da ako ostanem trudna a pijem vrkutu da nije dobro. Uglavnom, prepala me pa sam odustala… a inače nije sklona protiv prirodnoga tako da sam se prebacila na med i čuvarkuću, sad ću napravit još jednu turu od 10ak dana prije postupka, možda se sve to popravi nakon hssga čuvarkuća ima okus kao da kaktus kiseli grickamisto muku mučim al ajde….
    A što sve nećemo popiti i pojesti hahahhahaha

Meni su zato smutiji zakon. Nabacam hrpu korisnih stvari unutra, namjestim si neki fini okus i guštam.

💔💔💔

06. Studeni 2020. 16:43

LUCIJA007

Piky

Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
    Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
    Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
    Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.

Oooo Boze, ovo jos nisam cula.. Jesu li ti rekli od cega je toliko uzak??
    Jesi li ikad imala kakve promjene grlića maternice, tipa hpv? Papa test uvijek uredan bio?

Piky, stvarno tvoja agonija nikako proć.. želim ti samo reć od srca da se izvrsno držiš i svaka ti čast <3 Ponosni smo na tebe, i nadamo se da će sve proći čim prije <3 <3 <3 IMAŠ NAŠU PODRŠKU i ako treba novčano javi nam molim te...

Teja1408
    06. Studeni 2020. 16:48

NadimakMTB

Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisiRekla bih da će ti vrijeme proletiti… ali neće

Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
    Od danas sam PUPO. 💕
    Upalila sam si Emily in Paris i odmaram. 
    Nisam pojela sve krumpirice, ali bila sam prava 🐖🐷😂😂

Ruska1986
    06. Studeni 2020. 16:52

Teja1408

NadimakMTB

Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisiRekla bih da će ti vrijeme proletiti… ali neće

Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
    Od danas sam PUPO. 💕

E sad uzivaj, zasluzila si! 🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 16:53

Teja1408

NadimakMTB

Od danas sam PUPO. 💕

Uf, bitno da ti je doktor lijepo namjestio bebu. Sad će se beba lijepo uhvatiti, nema drugog izbora 
    Super mi je da ćeš na isti dan ti saznati svoju debelu betu kad ja čujem srce svoje bebe 
    Uživaj, PUPO 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.