Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
Nije mi nikako jasno.. Ako ONI TEBI nisu uspjeli rasiriti grlić maternice pa kako ocekuju da ces ti to sama uspjeti izbaciti… Nista ali nista ti meni nije jasno niti sam ikad cula za ovakav slucaj… Jako mi je zao no sto sad opet poslana doma na milost i nemilost sama sebi.. Ma grozno.. Molim te ako ne uspijes to sad sama rijesiti odi bar u zg na drugo misljenje, ne ustrucavaj se poslati nam broj racuna ovo je zbilja predugo mucenje…
Pa meni isto nije ništa jasno… Što su oni radili i kako misle da ja to izbacim, valjda na usta.. Nisu me pustili kući, kaže doktor ni u ludilu ostajem najvjerojatnije do sutra. Gle svakako idem za zg… I na kraju opet te tablete… Sad sve obrnuto…
Ah dobro da te bar nisu pustili kuci...
Ne znam stvarno sta reci na ovo, nisam iskreno nikad cula za ovakav slucaj.. Nadam se da ce ta agonija konacno proci uz sto manje fizicke boli, psihicki vjerujem da si slomljena😔🙏
Hvala na odgovrima!
Meni već 2 dana curi sluz, a aspiracija najranije u uto. Do utorka je još 4 dana plus će estradiol još porasti.
AMH mi je nekih 28, ak se dobro sjećam.
Kažu da nema štoperice dok barem 3 ne budu iznad 17mm.
Na koliko ste vi dobivale štopericu?
Ja na 17 mm većinom
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ma dr. me s tim komentarom da je viši uplašio. Sada mi po glavi lutaju svakojaki scenariji. :) Eh, što može naša mašta.
Hvala vam. Uzv mi je u ned. Ali smanjio mi je danas Gonal s 225 na 150.
I da, moram napomenuti da ovdje vlada totalna pozitiva. Vjerojatno se zato i javila. :) Nadam se da ćemo sve brzo otići odavde - trudne. :)
Njihovi umovi funkcioniraju drugačije nego naši.
On je komentirao da je viši. Nakon toga ti je smanjio dozu i time je on riješio problem.
A ti danima brineš što je komentar značio. A značio je upravo to - da treba smanjiti dozu.
Kao što je meni doktorica komentirala da je niži, i zato mi dala štopericu dan kasnije.
Ja sam se brinula što to znači, a značilo je upravo ono što je napravila - da mi da štopericu dan kasnije
Eto, u nedjelju ćeš znati dan aspiracije i sve će biti upravo onako kako treba biti
Hvala ti. :*
Ali vjerujem da ću ja imati još "ispada" panike, heheh.
Po tome znaš da si žena I to još pod hormonima
💔💔💔
Piky drago mi je da nije bio dr mesar i da nisu nista na silu ako misle da bi vise stete napravili, ali ovo zbilja predugo traje. Stvarno me vec strah za tebe. Samo da napokon sve krene 🙏
Belaaa, draga mogu mislit u kojoj si agoniji. Nadam se da ce ubrzo biti sve gotovo i da se neces puno patiti. Molimo za tebe i piky da sve ok prođe..
More se nije javljala?
Pa nije se javljala ne🤷♀️
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
Nije mi nikako jasno.. Ako ONI TEBI nisu uspjeli rasiriti grlić maternice pa kako ocekuju da ces ti to sama uspjeti izbaciti… Nista ali nista ti meni nije jasno niti sam ikad cula za ovakav slucaj… Jako mi je zao no sto sad opet poslana doma na milost i nemilost sama sebi.. Ma grozno.. Molim te ako ne uspijes to sad sama rijesiti odi bar u zg na drugo misljenje, ne ustrucavaj se poslati nam broj racuna ovo je zbilja predugo mucenje…
Pa meni isto nije ništa jasno… Što su oni radili i kako misle da ja to izbacim, valjda na usta.. Nisu me pustili kući, kaže doktor ni u ludilu ostajem najvjerojatnije do sutra. Gle svakako idem za zg… I na kraju opet te tablete… Sad sve obrnuto…
Ah dobro da te bar nisu pustili kuci…
Ne znam stvarno sta reci na ovo, nisam iskreno nikad cula za ovakav slucaj.. Nadam se da ce ta agonija konacno proci uz sto manje fizicke boli, psihicki vjerujem da si slomljena😔🙏
Znas sta.. Sad kad si vec tamo ne mrdaj dok ti to ne rijese! Jel nemaju tablete ako ti budu trebale? Reci da ces ih sama nabavit-kupit ali ostani tamo dok se ne ocisti.. Mozda da nazoves Ginekos i pitas njih mozes li kupiti jer si zapela u bolnici u kojoj ih nemaju.. Oni su tamo stvarno svi divni.. Ne znam... Ja sam te tablete tamo dobila tj kupila- platila....
Znas sta.. Sad kad si vec tamo ne mrdaj dok ti to ne rijese! Jel nemaju tablete ako ti budu trebale? Reci da ces ih sama nabavit-kupit ali ostani tamo dok se ne ocisti.. Mozda da nazoves Ginekos i pitas njih mozes li kupiti jer si zapela u bolnici u kojoj ih nemaju.. Oni su tamo stvarno svi divni.. Ne znam… Ja sam te tablete tamo dobila tj kupila- platila….
Mislim koja im je to ideja ako se sad ne ocistis da za 7 dana da ides uz tablete?? 7 dana jos? Meni to nista nije normalno...
Znas sta.. Sad kad si vec tamo ne mrdaj dok ti to ne rijese! Jel nemaju tablete ako ti budu trebale? Reci da ces ih sama nabavit-kupit ali ostani tamo dok se ne ocisti.. Mozda da nazoves Ginekos i pitas njih mozes li kupiti jer si zapela u bolnici u kojoj ih nemaju.. Oni su tamo stvarno svi divni.. Ne znam… Ja sam te tablete tamo dobila tj kupila- platila….
Mislim koja im je to ideja ako se sad ne ocistis da za 7 dana da ides uz tablete?? 7 dana jos? Meni to nista nije normalno…
Ne da nije normalno nego je užas!! Ja i dalje ne vjerujem.. nadam se da će brzo sve završiti, kakvih 7 dana, pa ovo već traje predugo
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo mene opet, nisam dugo. :)
Endometrij već sada zadebljan. Što ako bude predebeo? Narastao malo više od 1,5 cm za dva dana.
Stiže nam curica 💓
Evo mene opet, nisam dugo. :)
Endometrij već sada zadebljan. Što ako bude predebeo?Narastao malo više od 1,5 cm za dva dana.
A koliko je sad?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam sa prijave na 9500kn pala na minimalac + putni troškovi do 5500kn ( to je neki sefov delanac koji je on smislio) .
Ako odem na komplikacije slijedi me samo minimalac…
Osjećam se kao zadnja budala jer sam toliko svog slobodnog vremena uložila u posao… A opet ako ostanem trudna briga me za sve ( ok nisam misila dijete oblaciti u Lidlu i c&A, ali ok, bitno da od njega napravim dobrog čovjeka) .
U šoku sam pa pišem nepovezano
Oprostite na iskrenosti ali ovo mi je uzasno sta ste napisali za lidl i c&a….
Ja oblacim svoju dicu u Lidlu a i sebe
Moja sestra koja je dr. Isto tako
Moja druga sestra koja je i glavna sestra isto 😘
Ja sam lidlic😅
Sortiraj odgovore
Najstariji