Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2020. 21:34

Piky

Ma odmah u ponedjeljak ću dignuti ponovno uputnicu za test covid I idem na Sv duh nema druge tako sam bila odmah htjela I na kraju promjenila mišljenje, ali nakon ovog danas sumnjam da može jače boliti.
    Al nemogu vjerovat da ne krvarim.
    Lucija ili tko je išao na te tablete kako ste prošle koliko to traje..

Joj draga pisala sam to vjerojatno si zaboravila pa cu opet.. Ja sam isla u Ginekos.. Dobila ukupno cak 6 tableta bila 3 dana u zg unajmili apartman blizu Ginekosa tako mi doktor naredio.. Krvarila sam jaaaako ali uzasno jako sve boje i oblike.. Stajala pol dana pod tusem kako je to curilo i ugrusci 2 dana tako ali gestacijska nije izasla i opet sam na kraju završila na kiretazi 🤷‍♀️😔😔😔... 

• *.Women_name.*
    06. Studeni 2020. 21:34

Bela, Piky držite se 😔😔😔 nadam se da će brzo proc to mučenje 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

06. Studeni 2020. 21:37

angribird

Piky

Ma odmah u ponedjeljak ću dignuti ponovno uputnicu za test covid I idem na Sv duh nema druge tako sam bila odmah htjela I na kraju promjenila mišljenje, ali nakon ovog danas sumnjam da može jače boliti.

A šta te boli? Ja sam imala prije 3 mjeseca istu situaciju kao ti, 7. tjedan trudnoće. Za 2 sata sam bila gotova u bolnici. Anestezija i čisćenje, stvarno me nije apsolutno nista bolilo. Ne kuzim sta ti rade?? Po meni je ovo za prijaviti lijecnickoj komori!!!

Nisu je uopce ocistili jer joj grlic uzak 🤷‍♀️nego joj dali tablete za stezanje maternice i neka sad to sama pokusa izbaciti.. Joj joj🤢🤢🤢🤢

• Piky
    06. Studeni 2020. 21:38

LUCIJA007

Piky

Joj draga pisala sam to vjerojatno si zaboravila pa cu opet.. Ja sam isla u Ginekos.. Dobila ukupno cak 6 tableta bila 3 dana u zg unajmili apartman blizu Ginekosa tako mi doktor naredio.. Krvarila sam jaaaako ali uzasno jako sve boje i oblike.. Stajala pol dana pod tusem kako je to curilo i ugrusci 2 dana tako ali gestacijska nije izasla i opet sam na kraju završila na kiretazi 🤷‍♀️😔😔😔…

E a znači kod mene obrnuto bila na kiretažu pa sad na tablete... Ali stvarno ne razumijem što je moglo dogoditi.. Kako su transfer odradili bez problema.. Nije bio zatvoren grlić, tko zna kako je on reagirao na trudnoću... Maternica ga stisla i neda van. 🤦‍♀️
    Ja se čak dobro osjećam s obzirom na sve i što prođe danas i ništa ne napravi🤦‍♀️🙆‍♀️

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

06. Studeni 2020. 21:39

Piky

angribird

Piky

A šta te boli? Ja sam imala prije 3 mjeseca istu situaciju kao ti, 7. tjedan trudnoće. Za 2 sata sam bila gotova u bolnici. Anestezija i čisćenje, stvarno me nije apsolutno nista bolilo. Ne kuzim sta ti rade?? Po meni je ovo za prijaviti lijecnickoj komori!!!

Pa neznam navodno mj nisu ništa mogli napraviti.. Bila sam u anesteziji i kad sam se probudila oni meni kažu nismo ništa napravili nismo mogli ući i to nismo vidjeli so sad u karijeri da je grlić maternice toliko zatvoren.. E sad što su oni pokušavali ja ne zna ali boli me…
    E možda od inekcija što su mi valjda dali za stezanje maternice pa da ona sama to izbaci.
    I rekli su ako ona to ne izbaci za 7 dana u rijeku na tablete

Stvarno mi je zao sto ti se to događa. Da, vjerojatno te boli ako su ti dali nesto za stezanje i grčenje maternice. Nadam se da ce to uspjeti. Svakako ako uspije i ako ne uspije pođi nakon toga na sv. Duh ili bilo kamo gdje su veći stručnjaci, mozda bi oni znali zbog cega ti nije mogla biti napravljena kiretaža. Drži se! 

06. Studeni 2020. 21:44

LUCIJA007

angribird

Piky

Nisu je uopce ocistili jer joj grlic uzak 🤷‍♀️nego joj dali tablete za stezanje maternice i neka sad to sama pokusa izbaciti.. Joj joj🤢🤢🤢🤢

*injekciju
    Vidim da je kasnije i sama napisala... 
    Ja se samo nadam da ni jedna necete proci kao ja no budite spremne i na to jer nazalost velika vecina cura zavrsi opet na kiretazi nakon tableta🙄😔😔😔.. Meni ni druga tura tableta nije pomogla.. I ace daju kao 4 ja sam dobila 6 i nista.. Zavrsila na svetom duhu i kiterazi koja je bila gotova za 5 minuta i odradio ju je lijepo (koliko to moze biti) doktor Ujević koji mi je stvarno maximalno pazio na endometrij.. On je muz od doktorice Martine koja radi u ginekosu pa sam tamo kod njega na kraju zavrsila... 

darliv
    06. Studeni 2020. 21:46

Ana26

darliv

Nikitta

Darliv ista stvar kod mene. Temperatura mi je 37.0 danima, ja već godinama ne mjerim bazalnu, skontala sam svoje tijelo dovoljno da mogu i običnu temperaturu mjeriti i po njoj očekivati mengu. Očekujem je do nedjelje, jer me dosta boli, a kad se pojača problem sa stolicom (učestalost i ostalo), onda je fakat pred vratima. Samo da temperatura padne i doći će. Baš me satire ovaj put. Ako ne dođe do ponedjeljka, onda vadim krv da vidim wth. Jel ti mjeriš tempicu ikako?

Nisam mjerila bazalnu, nego preko dana kad se sjetim i par dana je bila 36,9, ali sad je preko dana 36, 5 i stalno mislim da bi zbog toga uskoro trebala doci, iako znam da nije pravilno tak kad se sjetis mjeriti, ali to kak mi dođe ludilo u glavu 🙈 ja sam naravno i danas radila test 🙄🙄 sama sebe mucim, i jedva cekam da dođe..i stalno nesto kalkuliram, kad smo se poseksali, kad mi je mogla biti ovulacija, kad je bio onaj jedan dan kad sam prilikom jednog brisanja kao puknutu kapilaru vidjela, ma cuda mi se vrte u glavi, i nista se ne slaze s nicim i jos testovi kao vrhovi planina 😁

Joj , cure, znam kako vam je. Meni kasni 5 dana, nikako da dođe, a trebam krenuti u postupak.
    Meni baš jako rijetko kasni i baš sad mora. Svaki dan pravim test kao luda iako znam da ništa od trudnoće.
    A inače nemam PMS niti bolne menstruacije tako da nemam pojma ni kad da očekujem.
    Ne znam jesam ja jedina osoba koja nema PMS i bolove za vrijeme menstruacije.

Joj Ana sve smo u istom sosu 🤣 meni isto kasni jednom u dvije godine, i sad kad ne treba zeza 😐 ajme ali ti si prava sretnica ako nemas nikakvih tegoba, prvi puta to cujem 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

06. Studeni 2020. 21:57

Belaaa

Cure evo me lezim malo sam povracala i glavobolja sad je mrvu bolje prokrvarila jos nisam kazu sutra ce otici s drugom tura tableta sama sam u sobibko cuko i nemam drustva bas uzas sestre povire tu i tamo
    Picky draga evo ja sam na tim nekim tabletama i evo me lezim od jucer od podne u sest sam pila te tri tablete i evo nista kazu sutra kad ide iduca tura da onda ce to kreniti druži se koliko mos sve te razumim dva danaci mukami je i jedva cekam da sve prodje😪😪💔

Joj joj
    Drzi se... Nadam se da ce sve otici sutra.. Dobro je da si bar u bolnici i dat ce ti za bolove kad to krene...samo se nemoj drzati hrabra, vristi moli ako treba neka te 'nadrogiraju maximalno' 🤢😔Drzi se koliko mozes 😔😔😔🙏🙏🙏🌺

06. Studeni 2020. 22:00

Nikitta

Piky meni nisu mogli zadnji put prošle godine transfer napraviti radi grlića koji je bio užas, ne znam je li bio zaključan, zatvoren, izvrnut ili sve troje. Znam samo da su se 10ak minuta mučili, a onda su rekli da ga moraju probit, naravnat, pojma nemam. Umirala sam od bolova. Ubo me s nečim što bih mogla opisati samo kao koplje, ja sam vrisnula da me se čulo do Bjelovara, i onda su kakti učinili transfer. Kod tebe je to još gore, jer si trudna pa se grlić možda u neki grč zacementirao. Iskreno, zaista nemam iskustva, pošto si bila u općoj anesteziji, ne znam zašto se nisu usudili probost te kao mene, možda nije preporučljivo u tvom slučaju. Svakako pravac Zg. 💔
    Bela mila, baš mi je žao što si k tome sama u sobi. Probaj spavati, neka ti daju Normabel. Nemam ti neke utjehe, osim da smo tu za tebe. 💔
    Darliv i Ana26ma ja se ne mučim testovima, nisam trudna, ali evo ući ću u rekord najvećeg kašnjenja menge u povijesti mojih ciklusa. Da sam i ja to jednom doživjela tako da kasni…. 🥵🤪

Ma bas to.. Pravac Zagreb kod iskusniji doktora koji rade svaki dan kiretaze🙄 
    Samo koliko je to vec dana muke joj sto nam rade ma uzas... 

ericaa
    06. Studeni 2020. 23:54

Hostes

Jesam jesam ali mislim da ću utvrđivati gradivo svaki dan. Zanima se za početak konkretno ukratko dojmovi o dr Višnjić. Naime nisam birala doktora pri naručivanju Al kad su mi promijenili termin sam pitala koji mi je doktor "dodijeljen".

Bokić! Ja sam u Rijeci. Prosla sam 3 konzultacije,hssg,duple nalaze zbog korone i sad cekam nadam se zadnje konzultacije sa najsvjezijim nalazima i planiramo u prvi prirodni IVF  u 12 mjesecu.... ja sam kod profesorice SS

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.