Pozdrav svima. Nova sam u svemu ovome… Gubim se u terminologijiali malo po malo će doć na sebe. Htjela sam pitati da li je netko u postupku u Rijeci…. Ja drugi tjedan idem na konzultacije… Pa me zanimaju Vaši dojmovi
Dobro nam došla, i još brže otišla - trudna.
Pročitaj prve dvije stranice teme, tamo ima jako korisnih informacija.
Terminologiju ćeš usvojiti po putu.
Ima dosta žena sa iskustvima iz Rijeke ovdje, ali lakše bi bilo da pitaš konkretna pitanja.
💔💔💔
Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
Nije mi nikako jasno.. Ako ONI TEBI nisu uspjeli rasiriti grlić maternice pa kako ocekuju da ces ti to sama uspjeti izbaciti… Nista ali nista ti meni nije jasno niti sam ikad cula za ovakav slucaj… Jako mi je zao no sto sad opet poslana doma na milost i nemilost sama sebi.. Ma grozno.. Molim te ako ne uspijes to sad sama rijesiti odi bar u zg na drugo misljenje, ne ustrucavaj se poslati nam broj racuna ovo je zbilja predugo mucenje…
Pa meni isto nije ništa jasno... Što su oni radili i kako misle da ja to izbacim, valjda na usta.. Nisu me pustili kući, kaže doktor ni u ludilu ostajem najvjerojatnije do sutra. Gle svakako idem za zg... I na kraju opet te tablete... Sad sve obrnuto...
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Jesam jesam ali mislim da ću utvrđivati gradivo svaki dan . Zanima se za početak konkretno ukratko dojmovi o dr Višnjić. Naime nisam birala doktora pri naručivanju Al kad su mi promijenili termin sam pitala koji mi je doktor "dodijeljen".
Ja 33 on 37
Njegova dijagnoza :astheno...
Ma dr. me s tim komentarom da je viši uplašio. Sada mi po glavi lutaju svakojaki scenariji. :) Eh, što može naša mašta.
Hvala vam. Uzv mi je u ned. Ali smanjio mi je danas Gonal s 225 na 150.
I da, moram napomenuti da ovdje vlada totalna pozitiva. Vjerojatno se zato i javila. :) Nadam se da ćemo sve brzo otići odavde - trudne. :)
Stiže nam curica 💓
Ma dr. me s tim komentarom da je viši uplašio. Sada mi po glavi lutaju svakojaki scenariji. :) Eh, što može naša mašta.
I da, moram napomenuti da ovdje vlada totalna pozitiva. Vjerojatno se zato i javila. :) Nadam se da ćemo sve brzo otići odavde - trudne. :)
Njihovi umovi funkcioniraju drugačije nego naši.
On je komentirao da je viši. Nakon toga ti je smanjio dozu i time je on riješio problem.
A ti danima brineš što je komentar značio. A značio je upravo to - da treba smanjiti dozu.
Kao što je meni doktorica komentirala da je niži, i zato mi dala štopericu dan kasnije.
Ja sam se brinula što to znači, a značilo je upravo ono što je napravila - da mi da štopericu dan kasnije
Eto, u nedjelju ćeš znati dan aspiracije i sve će biti upravo onako kako treba biti
💔💔💔
Piky drago mi je da nije bio dr mesar i da nisu nista na silu ako misle da bi vise stete napravili, ali ovo zbilja predugo traje. Stvarno me vec strah za tebe. Samo da napokon sve krene 🙏
Belaaa, draga mogu mislit u kojoj si agoniji. Nadam se da ce ubrzo biti sve gotovo i da se neces puno patiti. Molimo za tebe i piky da sve ok prođe..
More se nije javljala?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nikitta ni moja nije dosla, a nema jos ni smeckarenja, jucer me krenule malo cice boljeti, i vise nemam menstrualnu bol nego neku nelagodu u cijeloj utrobi i bubrezi me vec par dana dosta bole.. Sad nisam pametna, ako ne dođe za vikend mozda da se pokusam ubaciti na neki ginekoloski pregled 🤔
Piky, Belaaa tko bi rekao da ce uz sve muke toliko zakomplicirati neizbjezno 😣 drzite se ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB hvala ti puno, moram nekome reći da mi to nabavi dolje, nemam nikoga u Srbiji ali ovdje imam prijateljice koje će kad tad n g.o kd prođe korona pa nek mi kupe, nemam pro izgubiti. Ili probati preko interneta naručiti 😊
.
Ja imam sreće što moj doktor ne priča hrvatski pa ga nemogu baš ubit pitanjimaa, a i njega razumjeti na bilo koji drugi jezik mi je teže, ali što manje znam, manje ću se i brinuti 😂
No spremila sam se ja svejedno da ga izrešetam pitanjima koliko god je moguće 😂
Sutra treba stići M a ja nemam apsolutno nikakve simptome da je blizu uopće, što mi je čudno jer me inače cicke bole kao da će opasti.. Valjda stres 🙄😲
endometrioza
MTB čula sam da postoje i kapsule, ali nisam istraživala.
Bozma ma i mislim na messenger- možeš mi se javiti na peyton.man19@gmail.com pa da se tipkamo oko ovog
Meni je jedan gin iz Njemacke preporučio Prag, da om tamo šalje svoje pacijentice, ali je spomenuo i Barcelonu kao top destinaciju, koja je i skuplja verzija
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Njihovi umovi funkcioniraju drugačije nego naši.
On je komentirao da je viši. Nakon toga ti je smanjio dozu i time je on riješio problem.
A ti danima brineš što je komentar značio. A značio je upravo to - da treba smanjiti dozu.
Kao što je meni doktorica komentirala da je niži, i zato mi dala štopericu dan kasnije.
Ja sam se brinula što to znači, a značilo je upravo ono što je napravila - da mi da štopericu dan kasnije
Eto, u nedjelju ćeš znati dan aspiracije i sve će biti upravo onako kako treba biti
Hvala ti. :*
Ali vjerujem da ću ja imati još "ispada" panike, heheh.
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji