Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisi
Rekla bih da će ti vrijeme proletiti… ali neće
Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
Od danas sam PUPO. 💕
Upalila sam si Emily in Paris i odmaram.
Nisam pojela sve krumpirice, ali bila sam prava 🐖🐷😂😂
👏🏼👏🏼👏🏼🎉🎉🎉
Kako se osjećaš sad?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisi
Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
Od danas sam PUPO. 💕
E sad uzivaj, zasluzila si! 🥰🥰
Hvala ❤️
Od danas sam PUPO. 💕
Uf, bitno da ti je doktor lijepo namjestio bebu. Sad će se beba lijepo uhvatiti, nema drugog izbora
Super mi je da ćeš na isti dan ti saznati svoju debelu betu kad ja čujem srce svoje bebe
Uživaj, PUPO
Nema druge, to ce onda biti jedan poseban utorak ❤️🥰
Hvala
Od danas sam PUPO. 💕
👏🏼👏🏼👏🏼🎉🎉🎉
Kako se osjećaš sad?
Sad sam dobro, danas bas onako, skroz laganini 😊
Od danas sam PUPO. 💕
👏🏼👏🏼👏🏼🎉🎉🎉
Kako se osjećaš sad?
Kako si ti? 🥰
Piky ajme je li takvo nešto moguće Bože dragi? 🥵 Jako mi je žao, kakvo mučenje!
Teja enjoy sada! Emily je taman za razbibrigu. 🥰
Peyton meni je maca isto bila preužasna za piti, a uzimala sam je s juiceom. Nisam primjetila da mi je regulirala išta. Uzimala sam u ovih 7 godina u različitim intervalima ili paralelno:
- vrkuta i marulja čaj
- maca prah
- magnezij
- b12
- e vitamin
- q10
- čuvarkuću s medom
- matičnu mliječ
- riblje ulje (omegu)
- tinkturu Vitexa
- Vitex kasnije u tabletama
- tinkturu koprive
- koprivu kasnije u kompresama (tabletama)
- čaj od koprive
- čaj od lista maline
- smokve u maslinovom ulju
- mješavina čaja od nekog lika iz Dalmacije za ciste i endometriozu
- mješavina čaja za ciste i endometriozu Časne Ljubice
- mješavina čaja za polipe i miome Časne Ljubice (nisam nikad imala polipe, ali jesam miom 2009. i imam miom opet)
- homeopatske kapi protiv endometrioze
- cink u tabletama, kasnije u kapima
- prenatalne vitamine
- vitamin C (Ester C) u mega dozama
- vitamin D
- bkompleks
- Folacin 5mg godinama doslovno, dok nisam otkrila da ne prerađujem dobro folnu, pa sam prešla na folat
- ulje noćurka u soft gel kapsulama
Uz to 2,5 godine nisam jela meso, mlijeko, gluten… bila na sirovoj prehrani, smoothije više ne mogu nacrtane vidjeti.
Sigurno sam još nešto uzimala, ali tko će sve popamtiti. Od svega, meni osobno najviše pomogao vitamin D i svježa matična mliječ.
Stvarno je, samo sto ne znam stati 😂
Vjerojatno cu je danas pogledati cijelu 🙈
Piky ajme je li takvo nešto moguće Bože dragi? 🥵 Jako mi je žao, kakvo mučenje!
Teja enjoy sada! Emily je taman za razbibrigu. 🥰
Peyton meni je maca isto bila preužasna za piti, a uzimala sam je s juiceom. Nisam primjetila da mi je regulirala išta. Uzimala sam u ovih 7 godina u različitim intervalima ili paralelno:
- vrkuta i marulja čaj
- maca prah
- magnezij
- b12
- e vitamin
- q10
- čuvarkuću s medom
- matičnu mliječ
- riblje ulje (omegu)
- tinkturu Vitexa
- Vitex kasnije u tabletama
- tinkturu koprive
- koprivu kasnije u kompresama (tabletama)
- čaj od koprive
- čaj od lista maline
- smokve u maslinovom ulju
- mješavina čaja od nekog lika iz Dalmacije za ciste i endometriozu
- mješavina čaja za ciste i endometriozu Časne Ljubice
- mješavina čaja za polipe i miome Časne Ljubice (nisam nikad imala polipe, ali jesam miom 2009. i imam miom opet)
- homeopatske kapi protiv endometrioze
- cink u tabletama, kasnije u kapima
- prenatalne vitamine
- vitamin C (Ester C) u mega dozama
- vitamin D
- bkompleks
- Folacin 5mg godinama doslovno, dok nisam otkrila da ne prerađujem dobro folnu, pa sam prešla na folat
- ulje noćurka u soft gel kapsulama
Uz to 2,5 godine nisam jela meso, mlijeko, gluten… bila na sirovoj prehrani, smoothije više ne mogu nacrtane vidjeti.
Sigurno sam još nešto uzimala, ali tko će sve popamtiti. Od svega, meni osobno najviše pomogao vitamin D i svježa matična mliječ.
Ajmeeee cega tu svega nemaaa🤢
Ti si definitivno svoj obol dala🙏
Od danas sam PUPO. 💕
👏🏼👏🏼👏🏼🎉🎉🎉
Kako se osjećaš sad?
Kako si ti? 🥰
Evo odvažila se odvesti do dućana :)
Inače ležim ali proći će to.. mogu reći da totalno razumijem prednosti FET-a i odmornog tijela 😅
Ali nek sve završi dobro, izdržati ćemo mi šta god treba..
Emily sam i ja pogledala u jednom danu, baš za mozak na pašu 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Darliv jesi dobila mengu? Ja ne.
Cure help.Cice me sad bole ful, imam simptome dolaska menge (krv i sluz u stolici), dakle ne brine me da neće doći danas-sutra, nego me peckalo danima (mislim da od antibiotika pala vaginalna flora, iako pijem probiotike), i kao zadnje 4 večeri stavljam Acidosalus vaginalete. Jedva ih uguram, da prostite, rodnica je unutra toliko stisnuta, da je to preprestrašno. Imam inače problem s tim (ako nemam odnose više od par dana, sve se stisne), ali ovo je sad baš ajme. Jel se to kojoj od vas događa tako ponekad?
Meni se zna dogoditi.
Pomaže mi orgazam. Ako ti to ima smisla.
💔💔💔
Morat ću i ja pogledati tu Emily.
S druge strane, zadnjih dana sam gledala jedan glupi film i par epizoda neke glupe serije, i sva sam se iživcirala kako je preglupo. I onda sam se vratila na provjerene - Poirot, Midsomer, Friends, ...
Želim gledati nešto light, ali sam posebno sad naizritirana na ono što mi vrijeđa inteligenciju.
Npr, zadnji simpa filmić koji sam gledala je Enola Holmes - e to mi je baš bilo fora i opuštajuće.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji