Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.
Nije mi nikako jasno.. Ako ONI TEBI nisu uspjeli rasiriti grlić maternice pa kako ocekuju da ces ti to sama uspjeti izbaciti… Nista ali nista ti meni nije jasno niti sam ikad cula za ovakav slucaj… Jako mi je zao no sto sad opet poslana doma na milost i nemilost sama sebi.. Ma grozno.. Molim te ako ne uspijes to sad sama rijesiti odi bar u zg na drugo misljenje, ne ustrucavaj se poslati nam broj racuna ovo je zbilja predugo mucenje…
Pa meni isto nije ništa jasno… Što su oni radili i kako misle da ja to izbacim, valjda na usta.. Nisu me pustili kući, kaže doktor ni u ludilu ostajem najvjerojatnije do sutra. Gle svakako idem za zg… I na kraju opet te tablete… Sad sve obrnuto…
Ah dobro da te bar nisu pustili kuci…
Ne znam stvarno sta reci na ovo, nisam iskreno nikad cula za ovakav slucaj.. Nadam se da ce ta agonija konacno proci uz sto manje fizicke boli, psihicki vjerujem da si slomljena😔🙏
Znas sta.. Sad kad si vec tamo ne mrdaj dok ti to ne rijese! Jel nemaju tablete ako ti budu trebale? Reci da ces ih sama nabavit-kupit ali ostani tamo dok se ne ocisti.. Mozda da nazoves Ginekos i pitas njih mozes li kupiti jer si zapela u bolnici u kojoj ih nemaju.. Oni su tamo stvarno svi divni.. Ne znam… Ja sam te tablete tamo dobila tj kupila- platila….
Di si išla I koliko si platila
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ma odmah u ponedjeljak ću dignuti ponovno uputnicu za test covid I idem na Sv duh nema druge tako sam bila odmah htjela I na kraju promjenila mišljenje, ali nakon ovog danas sumnjam da može jače boliti.
Al nemogu vjerovat da ne krvarim.
Lucija ili tko je išao na te tablete kako ste prošle koliko to traje..
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Darliv ista stvar kod mene. Temperatura mi je 37.0 danima, ja već godinama ne mjerim bazalnu, skontala sam svoje tijelo dovoljno da mogu i običnu temperaturu mjeriti i po njoj očekivati mengu. Očekujem je do nedjelje, jer me dosta boli, a kad se pojača problem sa stolicom (učestalost i ostalo), onda je fakat pred vratima. Samo da temperatura padne i doći će. Baš me satire ovaj put. Ako ne dođe do ponedjeljka, onda vadim krv da vidim wth. Jel ti mjeriš tempicu ikako?
Nisam mjerila bazalnu, nego preko dana kad se sjetim i par dana je bila 36,9, ali sad je preko dana 36, 5 i stalno mislim da bi zbog toga uskoro trebala doci, iako znam da nije pravilno tak kad se sjetis mjeriti, ali to kak mi dođe ludilo u glavu 🙈 ja sam naravno i danas radila test 🙄🙄 sama sebe mucim, i jedva cekam da dođe..i stalno nesto kalkuliram, kad smo se poseksali, kad mi je mogla biti ovulacija, kad je bio onaj jedan dan kad sam prilikom jednog brisanja kao puknutu kapilaru vidjela, ma cuda mi se vrte u glavi, i nista se ne slaze s nicim i jos testovi kao vrhovi planina 😁
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ma odmah u ponedjeljak ću dignuti ponovno uputnicu za test covid I idem na Sv duh nema druge tako sam bila odmah htjela I na kraju promjenila mišljenje, ali nakon ovog danas sumnjam da može jače boliti.
A šta te boli? Ja sam imala prije 3 mjeseca istu situaciju kao ti, 7. tjedan trudnoće. Za 2 sata sam bila gotova u bolnici. Anestezija i čisćenje, stvarno me nije apsolutno nista bolilo. Ne kuzim sta ti rade?? Po meni je ovo za prijaviti lijecnickoj komori!!!
Cure evo me lezim malo sam povracala i glavobolja sad je mrvu bolje prokrvarila jos nisam kazu sutra ce otici s drugom tura tableta sama sam u sobibko cuko i nemam drustva bas uzas sestre povire tu i tamo
Picky draga evo ja sam na tim nekim tabletama i evo me lezim od jucer od podne u sest sam pila te tri tablete i evo nista kazu sutra kad ide iduca tura da onda ce to kreniti druži se koliko mos sve te razumim dva danaci mukami je i jedva cekam da sve prodje😪😪💔
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
U sri je endometrij bio 11,05. Danas je 12,75 mm.
Stiže nam curica 💓
Cure evo me lezim malo sam povracala i glavobolja sad je mrvu bolje prokrvarila jos nisam kazu sutra ce otici s drugom tura tableta sama sam u sobibko cuko i nemam drustva bas uzas sestre povire tu i tamo
Picky draga evo ja sam na tim nekim tabletama i evo me lezim od jucer od podne u sest sam pila te tri tablete i evo nista kazu sutra kad ide iduca tura da onda ce to kreniti druži se koliko mos sve te razumim dva danaci mukami je i jedva cekam da sve prodje😪😪💔
A daj mi reci jel te boli ili samo čekaš da prokrvariš?
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
A šta te boli? Ja sam imala prije 3 mjeseca istu situaciju kao ti, 7. tjedan trudnoće. Za 2 sata sam bila gotova u bolnici. Anestezija i čisćenje, stvarno me nije apsolutno nista bolilo. Ne kuzim sta ti rade?? Po meni je ovo za prijaviti lijecnickoj komori!!!
Pa neznam navodno mj nisu ništa mogli napraviti.. Bila sam u anesteziji i kad sam se probudila oni meni kažu nismo ništa napravili nismo mogli ući i to nismo vidjeli so sad u karijeri da je grlić maternice toliko zatvoren.. E sad što su oni pokušavali ja ne zna ali boli me...
E možda od inekcija što su mi valjda dali za stezanje maternice pa da ona sama to izbaci.
I rekli su ako ona to ne izbaci za 7 dana u rijeku na tablete
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
U sri je endometrij bio 11,05. Danas je 12,75 mm.
O pa ti si baš dobra s endometrijem. Ne znam koja je gornja granica ali mislim da je to negdje 15..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Darliv ista stvar kod mene. Temperatura mi je 37.0 danima, ja već godinama ne mjerim bazalnu, skontala sam svoje tijelo dovoljno da mogu i običnu temperaturu mjeriti i po njoj očekivati mengu. Očekujem je do nedjelje, jer me dosta boli, a kad se pojača problem sa stolicom (učestalost i ostalo), onda je fakat pred vratima. Samo da temperatura padne i doći će. Baš me satire ovaj put. Ako ne dođe do ponedjeljka, onda vadim krv da vidim wth. Jel ti mjeriš tempicu ikako?
Nisam mjerila bazalnu, nego preko dana kad se sjetim i par dana je bila 36,9, ali sad je preko dana 36, 5 i stalno mislim da bi zbog toga uskoro trebala doci, iako znam da nije pravilno tak kad se sjetis mjeriti, ali to kak mi dođe ludilo u glavu 🙈 ja sam naravno i danas radila test 🙄🙄 sama sebe mucim, i jedva cekam da dođe..i stalno nesto kalkuliram, kad smo se poseksali, kad mi je mogla biti ovulacija, kad je bio onaj jedan dan kad sam prilikom jednog brisanja kao puknutu kapilaru vidjela, ma cuda mi se vrte u glavi, i nista se ne slaze s nicim i jos testovi kao vrhovi planina 😁
Joj , cure, znam kako vam je. Meni kasni 5 dana, nikako da dođe, a trebam krenuti u postupak.
Meni baš jako rijetko kasni i baš sad mora. Svaki dan pravim test kao luda iako znam da ništa od trudnoće.
A inače nemam PMS niti bolne menstruacije tako da nemam pojma ni kad da očekujem.
Ne znam jesam ja jedina osoba koja nema PMS i bolove za vrijeme menstruacije.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji