Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Oolive
    06. Studeni 2020. 18:02

NadimakMTB

Oolive

Teja1408

Oolive

Teja1408

NadimakMTB

Teja1408 očito jede sve krumpiriće u svim McD u gradu, koliko se dugo ne javljaRazumna, kupi testove ako već nisiRekla bih da će ti vrijeme proletiti… ali neće

Evo me, evo me 😊 transfer nije prosao bas glatko i bezbolno, bili su neki krivi kanali pa je bilo malo teze vratiti bebu, ali uspio je dr 🥰
    Od danas sam PUPO. 💕
    Upalila sam si Emily in Paris i odmaram.
    Nisam pojela sve krumpirice, ali bila sam prava 🐖🐷😂😂

Drago mi je da je uspio na kraju! Sada odmaraj i gustaj🤞
    Vidim da sam dobila istu th kao i ti, cetrotide si dobila odmah uz ovaleap ili kasnije?

Kasnije, nakon prve folikulometrije to dodaju :)

Aha, joj jel to ono sto moras sama smuckati? Znam da je svima bilo tako pa se kasnije navikneš, ali bas me nervoza pere hocu li to sve dobro odraditi😬

Kad je Sanjich uspjela, svatko može
    Samo si pogledaj filmić par puta i to je to.

💪 Naravno! Prije mu je bila muka od pomisli da cu se morati sama pikati a sada ne mogu docekati, vec lagano i sama sebi zvucim kao ludakinja, mogu misliti kako je muzu samnom😂

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

06. Studeni 2020. 18:07

Belaaa

Curee drage ja i daljee lezim i mucnina glavobolja nista jos ne curim i vjerovatno necu do jutra kad mi daju ostale bas se ovo oduzii i muka od svegaa sama u sobii sestre me povire dala mi za glavobolju ali ne pomazee kad ce sve zavrsitiiii…..😪
    Jos mi dala papire za ispunjavat za slat na citogeniku a ja cila u balunuu 😪😪😪

Jojjjj znam koje je to mucenje no ja, sam bila u unajmljenom apartmanu s muzem pa mi ajd taj dio bio donekle 'laksi'
    Nadam se da ce ti s drugom turom lijeka poceti ici krvarenje... 🤢
    Vidis a meni je cca nakon 4 sata od tablete krenulo van svasta nesta... Tebi bas nista?? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 18:08

Nikitta

Ok, hvala cure, onda je do toga, jer odnose nismo imali sad neko vrijeme kako sam se ja loše osjećala nakon operacije palca. Baš to - back to virgin mode svaki jebeni put! 🙀 Dobro je, već sam se uplašila da mi se nije endometrioza proširila na vaginalno područje, rodnicu, iako - ni to neće bit isključeno do operacije kad ću sigurno saznati kako su stvari unutra stajale 🙈

Naravno, nikad ne znaš.
    Ali ja nemam nikakve bolesti ni stanja, a imam te faze kad ne mogu ni prst ugurati unutra koliko je stisnuto. Što zna biti zeznuto kad moraš ugurati vaginaletu. Ili, recimo, utrić na početku ove priče.
    Kao što rekoh, onda orgazam pomogne da se to sve opusti. Svejedno je i dalje virgin mode, ali opušteniji, pa se daljnjim korištenjem skroz opusti 

💔💔💔

Lucyinthesky
    06. Studeni 2020. 18:08

peyton

MTB stavljala sam je u cokolino koji inače jedem bez problema. Morat cu prvom prilikom ponovo probati.

Maca postoji i u kapsulama, tako mm pije.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Dandelion0
    06. Studeni 2020. 18:19

Po

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    06. Studeni 2020. 18:19

Pozdrav svima!
    Pratim vas, čitam. Mislila sam da će ova moja mpo priča proći brzinski, ali nažalost nije tako.
    Imam nekoliko pitanja/strahova/nedoumica.

Danas mi 11 dc.9- dan pikanja. 
    Folikuli su mi: 12,8,8,8,8
                            15,1, 14,2, 13, 12,12,12
    Estradiol 1739.0 pg/ml  (6384.0 pmol/L)
     LH 3.6 lU/L 
    Endometrij 12,7
    Doktor mi rekao da  je malo visok estradiol. Što to znači? Da ću imati hiperstimulaciju ili? Je li netko imao ovoliki, a da nije došlo do toga? Iskreno, malo me strah. Danas i sutra smanjujem Gonal na 150. U ned uzv i vidjeti hoće biti štoperica.
    I imam hrpetinu cervikalne sluzi (onako vodenastije). Nije valjda da će biti ovulacija i pored ovih hormona? Je li imao tko slično?
    Hvala vam na pomoći.

Stiže nam curica 💓

06. Studeni 2020. 18:23

Piky

Cure na kraju mi je bio jedan super doktor što ima i privatnu ordinaciju.
    Uglavnom nakon što su me probudili iz narkoze rekli su mi da ništa nisu napravili jer mi je toliko grlić maternice uzak da nemogu ništa I da ih je strah bilo što da nebi probili maternicu…. A u k….
    Uglavnom dobila sam inekcije za stezanje maternice pa kao da će to možda samo izći, ako ne onda za 7 dana rijeka ili Zagreb na tablete.
    Užas kako to boli nakon narkoze ja nemogu vjerovat, boli vse a u glavi kao da sam pala sa Marsa.

Nije mi nikako jasno.. Ako ONI TEBI nisu uspjeli rasiriti grlić maternice pa kako ocekuju da ces ti to sama uspjeti izbaciti... Nista ali nista ti meni nije jasno niti sam ikad cula za ovakav slucaj... Jako mi je zao no sto sad opet poslana doma na milost i nemilost sama sebi.. Ma grozno.. Molim te ako ne uspijes to sad sama rijesiti odi bar u zg na drugo misljenje, ne ustrucavaj se poslati nam broj racuna ovo je zbilja predugo mucenje... 

Lucyinthesky
    06. Studeni 2020. 18:24

willy mogu mislit kako je divan osjećaj čuti to malo srce ❤️Samo hrabro dalje, sve će bit super 👍
    peyton baš mi je drago čuti da si naletila na dr koji je voljan pokušati, javi nam kako je bilo, navijam za tebe 💪
    Piky i Belaa život zbilja ponekad nije fer i užasno mi je žao što ovo prolazite. Nadam se da će sve uskoro završiti.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 18:28

Dandelion0

Pozdrav svima!
    Pratim vas, čitam. Mislila sam da će ova moja mpo priča proći brzinski, ali nažalost nije tako.
    Imam nekoliko pitanja/strahova/nedoumica.

Danas mi 11 dc.9- dan pikanja.
    Folikuli su mi: 12,8,8,8,8
               15,1, 14,2, 13, 12,12,12
    Estradiol1739.0 pg/ml (6384.0 pmol/L)
    LH3.6 lU/L
    Endometrij 12,7
    Doktor mi rekao da je malo visok estradiol. Što to znači? Da ću imati hiperstimulaciju ili? Je li netko imao ovoliki, a da nije došlo do toga? Iskreno, malo me strah. Danas i sutra smanjujem Gonal na 150. U ned uzv i vidjeti hoće biti štoperica.
    I imam hrpetinu cervikalne sluzi (onako vodenastije). Nije valjda da će biti ovulacija i pored ovih hormona? Je li imao tko slično?
    Hvala vam na pomoći.

Pozdrav, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!
    Koliko vidim, na desnom jajniku su ti baš lijepi i prekrasno ujednačeni folikuli. Ove osmice na lijevom su malo male u odnosu na druge, ali to se možda još popravi.
    Koliko ja znam, estradiol govori o zrelosti jajnih stanica. Ne znam zašto je doktor to komentirao, meni to zvuči kao da ćeš uskoro na aspiraciju, ali ovi manji se možda neće uspjeti razviti. S druge strane, to nije drama, imaš ih dovoljno ovih većih.
    Hiper nije drama, ako se dogodi jednostavno nećeš ići u svježi transfer, nego u FET. Što je čak i bolje, jer FET ima nešto veće šanse za uspjeh, a i tijelo ti se uspije oporaviti od ovog sad stresa i hormona. S druge strane, sve smo mi nestrpljive i volimo čim prije završiti postupak.
    I konačno, sluz je normalna, ona kreće barem 4 dana prije ovulacije/aspiracije. Do ovulacije neće doći, hormoni to sprečavaju. Do ovulacije dolazi NAKON što si daš štopericu, nekih 36 sat. Zato oni sve naštimaju - štopericu, aspiraciju, da na vrijeme uhvate jajne stanice, tako da o tome ne moraš brinuti.

Prepuštam iskusnijim curama da me isprave/nadopune.

💔💔💔

peyton
    06. Studeni 2020. 18:30

Odgovorim svima poslije kad pročitam zaostatke- ali dr reče nakon pregleda i detaljnijeg nalaza da mi je donacija jedina opcija i da mr nema smisla muciti stimulacijom kad su šanse jako male.
     Preporučio je Barcelonu kao bolju opciju od Praga.

Smišljamo plan za dalje.
    Javim sve! 

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.