Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    06. Studeni 2020. 11:25

Pepsi

Ruska1986

Pepsi

NadimakMTB

Danas čekamo još more2309 i Pepsi, a od jučer nam je ostala Lala1982.
    Djevojke, nadam se da negdje slavite i mazite svoje bebice i zato nam se ne javljate

Ne bas u mom slucaju 🙄🤔 imala dug dan pa nisam imala ni snage pisati na vecer.. Rano u jutro otisla vaditi betu pa da stignem na posao kasnije, vratila se kasno s posla pa trebalo skuhati i sl. Naravno da jos uvijek cekam rezultate.. Nadam se da ce stici danas do podne 😊..
    Cestitam svim uredno poduplanim betamaaaa 🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰

Joj, ti ono moras cekat par dana il sam pobrkala s nekim? O jooooooj 🙆‍♀️

Evo nalazaaa.. 3352 druga beta 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎉👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Odlično 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    06. Studeni 2020. 11:25

Pepsi

Ruska1986

Pepsi

NadimakMTB

Djevojke, nadam se da negdje slavite i mazite svoje bebice i zato nam se ne javljate

Ne bas u mom slucaju 🙄🤔 imala dug dan pa nisam imala ni snage pisati na vecer.. Rano u jutro otisla vaditi betu pa da stignem na posao kasnije, vratila se kasno s posla pa trebalo skuhati i sl. Naravno da jos uvijek cekam rezultate.. Nadam se da ce stici danas do podne 😊..

Ma evo nam dvojceka 😁😁😁😍 joooj cure koliko beba pa nećemo ih moć izbrojat na prste dvije ruke.... Hvala Bogu 🙏🙏🙏 a joos koliko nas ovakvih lijepih vijesti čeka 😁😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

06. Studeni 2020. 11:28

Sanjich🤞🤰

Ja imam sto pitanja..
    Kad moram doc na uzv iza M, u ambulantu ili na humanu?
    Da li ce se onda znati idemo li odma u ET, moram li se ranije zapisat na humanoj?
    Hoce li biti prirodni, kako to funkcionira.. Ako ce bit s ljekovima jel kasno iza M doci prvi put?
    Sta je sa zamrzavanjem, koliko ide na slamcicu zasto me nitko nije pitao to? Što dr sugerira s obzirom na nalaze i situaciju?

Znam da mi nitko od vas to nemoze odgovorit osim doktora…. Mozda bi Bozma znala kak to ide u Kbc nasem…? Barem prva dva pitanja… Ili netko drugi iz ST?

Nije mi fer da nakon aspiracije kad si sjeban nitko iza ne obavi razgovor i plan za dalje… Nego samo odes kuci oni se zamrzavaju a ti pooojma nemas odakle sad krenut..

Pitaj ih. Evo ja npr kad budem isla u fet ici cu u prirodnom ciklusu jer imam ovul i endometrij mi se prirodno zadebljava. Znaci isla sam na folikulometrije od 10dc i mogla sam i prosli mjesec u fet ali sam odgodila. Dobila bi stopericu kad mi folikul bude na oko 18mm, nakon odprilike 36h nastupa ovulacija i treci dan nakon toga idem na transfer. Da je prosli mjesec primjeceno da nemam O ili da mi se endometrij ne zadebljava kako treba prirodno onda bi mi fet bio odgođen i isla bi na estrofem. Tako da mislim da ti taj sljedeci ciklus kad ti je planiran transfer mogu ti ga napraviti tada, ako ti sve prirodno bude kako treba, a ako ne bude onda se ide u stimulirani fet sa estrofemom. Lucija ti je prosla fet-ove pa mozda ona najbolje zna.

Ruska1986
    06. Studeni 2020. 11:32

Pepsi

Ruska1986

Pepsi

NadimakMTB

🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎉🥰🥰🥰🥰🥰🥰 supeeer

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 11:33

manemoj, a ne, za to mi je prerano, prepraznovjerna sam za to. Neke stvari ću raditi tek kad prođe 6 mjeseci. 
    Osim toga, MM je već dobio najavu da će u jednom trenutku dobiti zadatke. Autosjedalica će biti jedna od njih. 
    Btw, kad smo prije par godina kupovali auto, on se raspametio od sreće i mjesecima sve proučavao i gledao. I ja rekoh, ok, ne razumijem, to je samo auto. A on si onako sav važan - neću ja u bilo čemu voziti svoju ženu i djecu 
    A to što boli kao da ćeš dobiti mengu ne znači ništa. Pojačavat će se i pojačavati. A onda ćeš ili dobiti mengu ili nećeš.
    Meni su simptomi bilo kao jedan od jačih PMSova do sad, čak sam u jednom trenutku imala sliku kako poplava menge pokušava probiti barijeru koju su napravili utrići. A onda je sve nestalo.
    Mi držmo fige da će i tvoji utrići napraviti dobru utvrdu 

miss1502, tako je, držom fige da se sve vrlo brzo počnete dosađivati jer ne znate što bi sa sobom, trudnima! 
    Zato i kažem, ne žalim se, samo dijelim svoje iznenađenje. Nisam to tako zamišljala.

Pepsi, wooooohooooo!!! Pa ti nosiš četvorke  
    Ajde dogovaraj UZV i javi nam termin

💔💔💔

Teja09
    06. Studeni 2020. 11:43

Hvala MTB  

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

Pepsi
    06. Studeni 2020. 11:50

NadimakMTB

manemoj, a ne, za to mi je prerano, prepraznovjerna sam za to. Neke stvari ću raditi tek kad prođe 6 mjeseci.
    Osim toga, MM je već dobio najavu da će u jednom trenutku dobiti zadatke. Autosjedalica će biti jedna od njih.
    Btw, kad smo prije par godina kupovali auto, on se raspametio od sreće i mjesecima sve proučavao i gledao. I ja rekoh, ok, ne razumijem, to je samo auto. A on si onako sav važan - neću ja u bilo čemu voziti svoju ženu i djecu
    A to što boli kao da ćeš dobiti mengu ne znači ništa. Pojačavat će se i pojačavati. A onda ćeš ili dobiti mengu ili nećeš.
    Meni su simptomi bilo kao jedan od jačih PMSova do sad, čak sam u jednom trenutku imala sliku kako poplava menge pokušava probiti barijeru koju su napravili utrići. A onda je sve nestalo.
    Mi držmo fige da će i tvoji utrići napraviti dobru utvrdumiss1502, tako je, držom fige da se sve vrlo brzo počnete dosađivati jer ne znate što bi sa sobom, trudnima!
    Zato i kažem, ne žalim se, samo dijelim svoje iznenađenje. Nisam to tako zamišljala.

Pepsi, wooooohooooo!!! Pa ti nosiš četvorke
    Ajde dogovaraj UZV i javi nam termin

Jao nemojte se zezati, za dvojke sam recimo koliko toliko spremna al na vise od toga neeeee 😂😂😂🤪🤪🤪

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

06. Studeni 2020. 11:54

Sanjich🤞🤰

Ja imam sto pitanja..
    Kad moram doc na uzv iza M, u ambulantu ili na humanu?
    Da li ce se onda znati idemo li odma u ET, moram li se ranije zapisat na humanoj?
    Hoce li biti prirodni, kako to funkcionira.. Ako ce bit s ljekovima jel kasno iza M doci prvi put?
    Sta je sa zamrzavanjem, koliko ide na slamcicu zasto me nitko nije pitao to? Što dr sugerira s obzirom na nalaze i situaciju?

Znam da mi nitko od vas to nemoze odgovorit osim doktora…. Mozda bi Bozma znala kak to ide u Kbc nasem…? Barem prva dva pitanja… Ili netko drugi iz ST?

Nije mi fer da nakon aspiracije kad si sjeban nitko iza ne obavi razgovor i plan za dalje… Nego samo odes kuci oni se zamrzavaju a ti pooojma nemas odakle sad krenut..

Nije ti kasno iza M, tad se i ide na FET a da li ce biti s estrofemom ili bez to ce doktor odlucit.. Ja npr na vv nisam imala mohucnost izbora, unatoc tome sto imam svoje ovulacije no oni nedjeljom me rade i zato mi ne rade fet po ovulacije nego samo s estrofemom.. 
    I za prirodni i za stimulirani fet se ide na prvi ultrazvuk 2 ili 3 dan ciklusa.. 
    Tada te pogleda mozda ces dobiti tablete a mozda ce ici po ovulacije.. 
    Za zamrzavanje... Trebali bi te pitati zelis li po 1 ili 2 u slamcicu, no oni da dan punkcije ne znaju koliko ces ti imati oplodjenih  i koliko ce ih u konacnici biti kvalitetnih za zamrzavanje....
    Vjerujem da ce ti sve objasniti i pitati te koliko zelis u slamku... 
    Kod Lucingera su me isto pitali i predložili vraćanje po 2, biologica mi je rekla da ce zamrznuti u jednu slamku po dva,  jedan bolji i jedan losiji pa da ne daj Boze prilikom odmrzavanja ovaj slabiji odustane od razvoja imamo rezervni.... Ja, sam se s tim složila.. No to smo sve dogovarale nakon treceg dana kad je vidjela stanje embrija... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 11:55

Pepsi, hehe. Ma bez brige, bit će taman kako treba biti. Velika beta ne znači puno beba 
    Ono što znači jest da si truuuuudnaaaaa 

💔💔💔

Pepsi
    06. Studeni 2020. 11:57

NadimakMTB

Pepsi, hehe. Ma bez brige, bit će taman kako treba biti. Velika beta ne znači puno beba
    Ono što znači jest da si truuuuudnaaaaa

Pa daaaa, bas tako, to jest i najvaznije od svega 🤰🤰🤰🤰🤰🥰🥰🥰
    Neka se samo niz sada dalje nastavlja 🤪 svima saljem, kako to amerikanci kazu, "baby dust" 😍😍

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.