Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 12:03

Pepsi

NadimakMTB

Pepsi, hehe. Ma bez brige, bit će taman kako treba biti. Velika beta ne znači puno beba
    Ono što znači jest da si truuuuudnaaaaa

Pa daaaa, bas tako, to jest i najvaznije od svega 🤰🤰🤰🤰🤰🥰🥰🥰
    Neka se samo niz sada dalje nastavlja 🤪 svima saljem, kako to amerikanci kazu, "baby dust" 😍😍

Neego, kad će taj UZV? 

💔💔💔

ericaa
    06. Studeni 2020. 12:05

Pepsi

NadimakMTB

Pepsi, hehe. Ma bez brige, bit će taman kako treba biti. Velika beta ne znači puno beba
    Ono što znači jest da si truuuuudnaaaaa

Pa daaaa, bas tako, to jest i najvaznije od svega 🤰🤰🤰🤰🤰🥰🥰🥰
    Neka se samo niz sada dalje nastavlja 🤪 svima saljem, kako to amerikanci kazu, "baby dust" 😍😍

odličan rezultat!!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Razumna
    06. Studeni 2020. 12:05

Drage zenice, što vam poslodavci kažu na MPO?
    Ja sam na žalost sa svojima bila iskrena i obilo mi se o glavu ( za vrijeme korone su svima srezali plaće na pola, i sad sam doznala da su svima osim meni podigli plaće a meni nisu jer znaju da ne mogu mjenjati posao dok pokušavam MPO).
    U soku sam 😔

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

06. Studeni 2020. 12:10

Sanjich🤞🤰

Ja imam sto pitanja..
    Kad moram doc na uzv iza M, u ambulantu ili na humanu?
    Da li ce se onda znati idemo li odma u ET, moram li se ranije zapisat na humanoj?
    Hoce li biti prirodni, kako to funkcionira.. Ako ce bit s ljekovima jel kasno iza M doci prvi put?
    Sta je sa zamrzavanjem, koliko ide na slamcicu zasto me nitko nije pitao to? Što dr sugerira s obzirom na nalaze i situaciju?

Znam da mi nitko od vas to nemoze odgovorit osim doktora…. Mozda bi Bozma znala kak to ide u Kbc nasem…? Barem prva dva pitanja… Ili netko drugi iz ST?

Nije mi fer da nakon aspiracije kad si sjeban nitko iza ne obavi razgovor i plan za dalje… Nego samo odes kuci oni se zamrzavaju a ti pooojma nemas odakle sad krenut..

Znaci koliko vidim cekate do 10-og..tada ce ti reci koliko ih je ostalo i vjerujem da ce  te pitati koliko zelis u slamku i vjerojatno ti predloziti koliko u nju s obzirom na kvalitetu embrija..
    Nece oni sami zamravari bez zvog blagoslova, bar ne bi smjeli /trebali.. Ne znam za ostale bolnice ja pisem za svoje iskustvo s vv i kod Lucingera... 
    A za, FET ces takodjer sve saznati ne brini nista znaju oni kad trebas  krenuti tj doci na ultrazvuk... Znaci tebi sad kad dodje menga otici ces na ultrazvuk 2 ili 3 dan ciklusa... 
    I tu se sve odredjuje, prirodni ili stimulirani FET. 

MaloTele
    06. Studeni 2020. 12:13

Razumna

Ja sam na žalost sa svojima bila iskrena i obilo mi se o glavu ( za vrijeme korone su svima srezali plaće na pola, i sad sam doznala da su svima osim meni podigli plaće a meni nisu jer znaju da ne mogu mjenjati posao dok pokušavam MPO).
    U soku sam 😔

Kod mene zna samo sefica(direktor ne) jer s njom dogovaram slobodne dane,godišnji itd, ona 8god nije imala djece pa zna kako je to i stvarno je susretljiva i inace a sada cak i jos vise,tako da sam oko toga stvarno sretna 😊 da li mogu uopce zakonski tebi ne dignut placu ako dizu svima natrag? 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Sreca ♥
    06. Studeni 2020. 12:14

Cure pozdrav, 
    Nakon dugog razgovora s muzem, odlucili smo da idemo u dogovoreni postupak, za 10-ak dana vec 😨
    Paralelno cu pit sve cajeve, pa cemo vidit oce ista pomoc. Aaa ukoliko ne uspije, idemo u malu pauzu, ne radi travara, niti radi koga nego radi nas dvoje. Malo odmorit glavu i psihu, posvetit se sebi. Svi znamo koliko svaki postupak djeluje na nas, vjecno iscekivanje...
    Nadam se da ste mi sve dobro i da se drzite. Bella  tebi posebni pozdrav...

🤍

manemoj
    06. Studeni 2020. 12:16

Razumna

U soku sam 😔

Ja sam rekla šefici jer sam znala da ću uzimati po jedan dan pa ne bude čudno. Ona je stvarno odlično reagirala i rekla da odmah ostanem raditi od doma da ne bi pobrala koronu i svako toliko mi šalje poruku da pita kako ide i drži fige. I inače sam s njom jako jako zadovoljna a sad pogotovo. Svjesna sam da imam sreće i da to nije standard nažalost..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

06. Studeni 2020. 12:17

MilaSt

Cure pozdrav,
    Nakon dugog razgovora s muzem, odlucili smo da idemo u dogovoreni postupak, za 10-ak dana vec 😨
    Paralelno cu pit sve cajeve, pa cemo vidit oce ista pomoc. Aaa ukoliko ne uspije, idemo u malu pauzu, ne radi travara, niti radi koga nego radi nas dvoje. Malo odmorit glavu i psihu, posvetit se sebi. Svi znamo koliko svaki postupak djeluje na nas, vjecno iscekivanje…
    Nadam se da ste mi sve dobro i da se drzite. Bellatebi posebni pozdrav…

U koliko idete u postupak nije preporucljivo piti cajeve (koji utjecu na hormonalnu sliku) prije postupka.. Dobro taj dio prouci... 

manemoj
    06. Studeni 2020. 12:19

NadimakMTB

manemoj, a ne, za to mi je prerano, prepraznovjerna sam za to. Neke stvari ću raditi tek kad prođe 6 mjeseci.
    Osim toga, MM je već dobio najavu da će u jednom trenutku dobiti zadatke. Autosjedalica će biti jedna od njih.
    Btw, kad smo prije par godina kupovali auto, on se raspametio od sreće i mjesecima sve proučavao i gledao. I ja rekoh, ok, ne razumijem, to je samo auto. A on si onako sav važan - neću ja u bilo čemu voziti svoju ženu i djecu
    A to što boli kao da ćeš dobiti mengu ne znači ništa. Pojačavat će se i pojačavati. A onda ćeš ili dobiti mengu ili nećeš.
    Meni su simptomi bilo kao jedan od jačih PMSova do sad, čak sam u jednom trenutku imala sliku kako poplava menge pokušava probiti barijeru koju su napravili utrići. A onda je sve nestalo.
    Mi držmo fige da će i tvoji utrići napraviti dobru utvrdumiss1502, tako je, držom fige da se sve vrlo brzo počnete dosađivati jer ne znate što bi sa sobom, trudnima!
    Zato i kažem, ne žalim se, samo dijelim svoje iznenađenje. Nisam to tako zamišljala.

Pepsi, wooooohooooo!!! Pa ti nosiš četvorke
    Ajde dogovaraj UZV i javi nam termin

Ok, znam da može biti i jedan i drugi ishod samo me mučilo jel to normalno ili nešto ne štima.. nisu to bolovi za tabletu ali osjetim i kad se dignem imam osjećaj kao da imam upalu donjih trbušnih mišića.. može biti da to jajnici još uvijek dolaze sebi? 🤷
    Sad si mislim da sam trebala to sve jučer pitati doktora ali šta on zna, nije da je ikad imao menstrualne bolove 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nirvana2024
    06. Studeni 2020. 12:19

Pepsi, čestitam, beta je A liga 
    Taman sam se htjela raspisati o poslu, kad vidim da je Razumna već počela.
    Ja srećom nisam morala ništa govoriti jer sam mogla sve odraditi bez da me itko pita, u mojoj firmi radi se od kuće i bitno da posao ide, nitko ne pita ama baš ništa.
    Ono što je meni problem je da bih ja otišla što prije na bolovanje/komplikacije/you name it, samo da se maknem. S obzirom da je posao jako specifičan, trebat će naći nekoga za zamjenu što prije pa ne znam kako da to izvedem, odnosno ja bih trebala reći krajem godine da počnu tražiti zamjenu. Ja nisam nikome mislila govoriti do 12 tt, ali uopće ne želim da mi beba bude u stresu kojeg ja živim na ovom poslu već 5 godina i koji je sigurno utjecao i na zatrudnjivanje.
    Posao je takav da čak i ako uzmem bolovanje, morat ću se javljati na telefon i rješavati posao neko vrijeme, a bez zamjene je to i 100x gore.

Ja sam nedavno dobila jako veliku povišicu plaće i mjesečni bonus bez kojeg ću ostati, ali nema veze, plaća mi ostaje, sva sreća, samo uopće ne znam kako se računa odlazak na čuvanje, odnosno, ako mi se povećala plaća 1.9., koji se prosjek uzima za porodiljni, pune 3 ili punih 6 plaća prije odlaska na čuvanje/porodiljni? To mi je sve science fiction trenutno, a volim biti spremna i upućena da se ne zeznem.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.