Ja sam sa prijave na 9500kn pala na minimalac + putni troškovi do 5500kn ( to je neki sefov delanac koji je on smislio) .
Ako odem na komplikacije slijedi me samo minimalac…
Osjećam se kao zadnja budala jer sam toliko svog slobodnog vremena uložila u posao… A opet ako ostanem trudna briga me za sve ( ok nisam misila dijete oblaciti u Lidlu i c&A, ali ok, bitno da od njega napravim dobrog čovjeka) .
U šoku sam pa pišem nepovezano
Oprostite na iskrenosti ali ovo mi je uzasno sta ste napisali za lidl i c&a....
MTB do kad si ti u samoizolaciji? Nadam se da Ce ti brzo proci vrijeme, a ovo sa slikama ja pokusAvamo vec godinama doslovno panikako 🤣 izgleda da cemo svi sredivati slike cijeli 12.mjesec 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Razumna, ja nisam nikome rekla, pa ti ne mogu pomoći. Možda da provjeriš je li to legalno što su napravili?
Mislim, ako mi ne bi htio dignuti plaću, ja bih samoinicijativno počela raditi upravo onoliko koliko me plaća.
Što se para tiče, ja jako dobro zarađujem, pa ću dijete oblačiti u Lidlu i C&A, oni imaju pravu peri deri odjeću kao stvorenu za djecu. Ne namjeravam trošiti previše novaca na odjeću koju djeca ionako jako brzo prerastu.
Lucija007, imali smo ovdje već primjer da su zaledili po dva na slamku bez da su išta pitali. Zato je možda bolje da Sanjich, ako to ne želi, nazove i ranije i to naglasi.
MilaSt, dobro je da ste zajednički donijeli odluku. Ja bih vjerojatno donijela sličnu.manemoj, meni je trebalo 7 dana da mi se cijelo skroz oporavi od aspiracije. Stalno sam osjećala bolove i grčeve, doduše, sve manje i manje. Onda me 2 dana nije bolilo ništa. A onda je krenulo opet, ali od slabijeg prema jačem. Ovo što opisuješ je normalno, dok god se ne radi o krvarenju i jakim, oštrim bolovima. S tim da sam ja imala oštra probadanja, ali kratka. I par puta osjećaj kao da mi je u vaginalnom otvoru hladan nož - ne u smislu da boli, nego osjeta.
Da, to sam citala, zato kazem ne znam kako je u drugim bolnicama i to je bas grozno..mislim to bi trebala biti isključivo odluka para kako zeli da, se zamrznu no kazem meni su tek na dan zamrzavanja pitali i predložili kako da ih zamrznu.
LucyLou, ja sam radila 31.8.i 7.9.su me zvali da su nešto našli. (Koliko sam čula - ako dobiješ poziv od njih, nešto su našli). Tad mi je rečeno da čekam pismo od njih i kad ga dobijem, javljam se na drugi broj za genetsko savjetovanje i uručenje nalaza.
Meni je pismo stiglo krajem rujna, a 23.listopada je bilo uručenje nalaza. Sve u svemu, koma procedura. Kao da ne mogu ili poslati mailom ili telefonski ti dati broj za narudžbe.
Preko telefona mi je rečeno da jednog genetičara trenutno nema i da sve obavlja ta jedna genetičarka.
Ni za vađenje krvi ni za uručenje nalaza nije bio potreban test na covid.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Što se testiranja tiče očito svaka klinika ima drugačiju politiku. Ja sam morala napraviti test prije podizanja terapije, pa kazu opet prije prvog uzva i opet prije aspiracije, znači tri puta ću se testirati 🤷🏻♀️, malo su ludo ali tako je kako je.
Na poslu su mi išli na ruku i puštali me bez uzimanja go. Inače, znam da nemamo pravo na bo prije aspiracije i baš mi je jučer rekla sestra od gin da sada daju bo čim prije, došla nova odluka, pa eto da znate. Ja ću od pon na bo a trebam dobiti tek oko četvrtka.
Ja sam za folikulometrije dobivala bolovanja. Poslala soc ginekologici mail da idemo u proceduru i mogu li za to dobivati bolovanja i rekla da naravno.
Tako bi i trebalo biti, ali nazalost ne zeli svaki soc.gin. dat bolovanje! Bezveze…
Da, baš to, nece svaki dati😠
Meni je bitno da se maknem čim prije s posla, bilo me strah uopće ih pitati da mi izađu u susret kad ono kažu nema problema. Tako da sam mirna i jedva čekam da procurim. Nisam se m nikad ovako veselila😂
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Što se testiranja tiče očito svaka klinika ima drugačiju politiku. Ja sam morala napraviti test prije podizanja terapije, pa kazu opet prije prvog uzva i opet prije aspiracije, znači tri puta ću se testirati 🤷🏻♀️, malo su ludo ali tako je kako je.
Na poslu su mi išli na ruku i puštali me bez uzimanja go. Inače, znam da nemamo pravo na bo prije aspiracije i baš mi je jučer rekla sestra od gin da sada daju bo čim prije, došla nova odluka, pa eto da znate. Ja ću od pon na bo a trebam dobiti tek oko četvrtka.
Ja sam za folikulometrije dobivala bolovanja. Poslala soc ginekologici mail da idemo u proceduru i mogu li za to dobivati bolovanja i rekla da naravno.
Tako bi i trebalo biti, ali nazalost ne zeli svaki soc.gin. dat bolovanje! Bezveze…
Ali stvarno bezveze.. mislim nemojte me krivo shvatiti, nije da inače živim u nekom svom oblacicu ali baš me frustrira ta neravnopravnost.
Sve žene koje prolaze kroz ovo bi trebale imati isti ljudski tretman i ne pricamo tu sad o privatnicima nego svaka bolnica svoju politiku a neke osnovne stvari bi svi trebali raditi isto. Onak već smo na rubu živaca i onda da ti 5 dana nitko ne kaže jesu se oplodile ili ne, kad ne daj bože nešto krene po krivu žene se tretira grozno i nema baš ljudskosti. Užas mi je to. A najgore što se nitko time ne bavi, nitko u predizbornim obećanjima ne priča o zdravstvu.. uopće ne djeluje da ide na bolje. Fuj mi je to
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam sa prijave na 9500kn pala na minimalac + putni troškovi do 5500kn ( to je neki sefov delanac koji je on smislio) .
Osjećam se kao zadnja budala jer sam toliko svog slobodnog vremena uložila u posao… A opet ako ostanem trudna briga me za sve ( ok nisam misila dijete oblaciti u Lidlu i c&A, ali ok, bitno da od njega napravim dobrog čovjeka) .
Oprostite na iskrenosti ali ovo mi je uzasno sta ste napisali za lidl i c&a….
Ja isto imam dobra primanja i non stop kupujem u Lidlu! Trenirku zutu, plisanu iz Lidla imam vise od 10 godina i dan danas je ista! Kvalitetniji je Lidl od npr.poznatih, uzvikanih marki(znam, radim s njima).
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sve je legalno napravio, pričala sam sa 2 odvjetnika, jedino mogu igrati na kartu mobinga jer imam mailove sa uzasnim sadržajem ( tipa da ako odem da se ne vraćam jer oni moraju naći novog čovjeka da me zamijeni... I da zašto si želim upropastiti život sa djetetom ( oni nemaju djece) , da cu si sjebati karijeru i takve stvari!)
A što se tiče Lidla, i meni je on super ali želim da to bude moj izbor, a ne zato što moram, me kužiš?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Oprostite na iskrenosti ali ovo mi je uzasno sta ste napisali za lidl i c&a….
Žena je sad malo pod šokom pa možda nije ni svjesna što piše. Plus, neki ljudi imaju predrasude prema određenim dućanima.
Ali kao što rekoh, ja namjeravam kupovati u Lidlu i C&A odjeću i za bebu i trudničku za sebe. Ne pada mi na pamet trošiti pare na odjeću kojoj je svrha trajati samo par tjedana/mjeseci. A očito imam novaca.
💔💔💔
Ja sam se uspjela za folikulometrije dogovorit na poslu, i stvarno sam sretna zbog toga,pogotovo kad vidim kako su drugi u jos vecem stresu zbog kombiniranja s poslom..
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji