Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Studeni 2020. 10:25

miss1502

Evo i mene s folikulometrije, imam 11 folikula (7+4), endometrij 7 mm..sad udaram po cikli i ananasu 😂😂 chloe ne znam zasto se bediras , i meni je 9.dan ciklusa i folikuli su mi 13-14 mm, prije 2 dana su bili 10-11mm, doktor je rekao da je to normalan porast i da su taman velicine kako trebaju biti ..idem na novi uzv u nedjelju ,a aspiraciju ocekuje u utorak-najkasnije srijedu! Ja sam bas sretna i zadovoljna !

Weeee jedva cekamo.... Sta mislis jel ce dr xy radi ovaj vikend posto prosli nije.. Ja san preglupa kmam sto pitanja za njega a nemam pojma kako sad dpvo do njega... 

06. Studeni 2020. 10:26

miss1502

Ja sam se testirala ovaj tjedan prije prve folikulometrije sam morala donit nalaz da sam negativna i sad mi traze ponovo iduci tjedan prije aspiracije! 🤦🤦
    MTB daaa, bas sam zadovoljna,nadam se da ce bit dobrih jajnih stanica i smrzlića ako Bog da…kako si ti, jel sve ok danas? Hoces li vadit 3.betu ili cekas prvi UZV?
    Manemoj nema do cikle i ananasa, vjerujem u njih 🍍🍍

Da to su svjeze uveli..  Valjda je buknulo po bolnici pa da sprijece..kad sam imala aspiraciju dosla je bila doktorica i kad je vidila kolko je ljudi u. Cekaoni plus pratnje (muzevi) poludila je i potirala van sve

🍀🐞MISS🐞🍀
    06. Studeni 2020. 10:26

Sanjich🤞🤰

miss1502

Evo i mene s folikulometrije, imam 11 folikula (7+4), endometrij 7 mm..sad udaram po cikli i ananasu 😂😂 chloe ne znam zasto se bediras , i meni je 9.dan ciklusa i folikuli su mi 13-14 mm, prije 2 dana su bili 10-11mm, doktor je rekao da je to normalan porast i da su taman velicine kako trebaju biti ..idem na novi uzv u nedjelju ,a aspiraciju ocekuje u utorak-najkasnije srijedu! Ja sam bas sretna i zadovoljna !

Weeee jedva cekamo…. Sta mislis jel ce dr xy radi ovaj vikend posto prosli nije.. Ja san preglupa kmam sto pitanja za njega a nemam pojma kako sad dpvo do njega…

Sutra ti je dezuran , sad san ga pitala i meni je reka da dldem u nedilju u 7 na uzv rano rano ujutro da me pregleda nakon dezurstva prije nego bude isa kuci...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

06. Studeni 2020. 10:27

Ana26

LioraLiora to je vjerojatno sad novo. Ja sam trebala u 10mj ići pa su mi rekli prije aspiracije, a sad kažu prije postupka.
    Jesu tebe naručili s humane ili tvoj ginekolog? Kod koje si ti dr? Ja sam kod dr. Jukić.

Naručili me s humane, jer bila subota a u svojoj zupaniji nisam mogla, tamo se čeka duže i ne rade svaki dan s testiranjem. Ali sam za svaki slučaj imala i uputnicu od doktora opce prakse, u slučaju jel da ne mogu ni kod njih..tako mi sestra preporučila, ali eto nije mi trebala na kraju, ja sam kod dok.Planinić

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 10:31

Ovo je jedino mjesto na svijetu gdje me ljudi mogu normalno pitati za stanje moje pipice, a da je meni to pitanje sasvim logično i dobrodošlo 
    miss1502, Meto, hvala na pitanju. Danas je sve u redu, izgleda da je ono jučer bilo jer sam se ogrebala. Naučite iz mog primjera - kratki nokti i rukavice ako želite izbjeći nepotrebne šokove 
    Ne znam hoću li vaditi ponovo betu. Zakazala sam UZV, za sad sam smirena. Ali ako me krene nešto prati, lako izvadim betu za smirenje. Nakon bete predivno spavam 
    Sigurno neću vaditi preko vikenda, a kako ću se osjećati do kraja idućeg tjedna, tko zna.
    Sretna sam jer sam zakazala i nutricionista. Doduše, dobila sam termin tek 30.11., ali, kako namjeravam biti trudna još 8 mjeseci, nije problem. 

💔💔💔

06. Studeni 2020. 10:31

Ana26, pošto to novo, valjda meni ne treba za transfer sutra novi test..ovaj mi star sutra 7 dana točno...al valjda bi javili 🤦‍♀️🤷‍♀️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 10:32

LioraLiora

Ana26, pošto to novo, valjda meni ne treba za transfer sutra novi test..ovaj mi star sutra 7 dana točno…al valjda bi javili 🤦‍♀️🤷‍♀️

Rekli bi ti da je potrebno, no woriz.

💔💔💔

🍀🐞MISS🐞🍀
    06. Studeni 2020. 10:33

Mtb super su ti planovi, bas si dobro sve organizirala! Q za nokte cemo imat na umu, ne tribaju nam dodatni šokovi!! Bas mi je drago radi tebe ,bas si zasluzila!!! Uzivaj i odmaraj trudnice nasa ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Ana26
    06. Studeni 2020. 10:35

LioraLiora Slažeš se s MTB, rekli bi ti da treba. Sretno na transferu. Ona je meni rekla da sad nije prije aspiracije nego prije postupka. Ne brini! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

06. Studeni 2020. 10:37

Dobar dan cure❤
    Evo obavljen drugi ultrazvuk i sve je ok a u nedjelju mi je treći ultrazvuk te mi je doktorica rekla da će aspiracija biti utorak il srijeda,sad mi je dodano tri dana cetrotide inekcije i bogme se tih inekcija bojim 😃 mozete mi objasnit kako se daju 😃hvala😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.