Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LucyLou
    06. Studeni 2020. 11:10

LUCIJA007

LucyLou

Lucija, hvala ti na ovoj informaciji! Bas cu se raspitati za opciju preko HZZO…ono, imam jos malo mjesta u fasciklu, pa neka se nadje i taj nalaz.😉
    Nikitta, mislio je na kariotip. Koliko vidim, to je jedno te isto, a kariogram je nesto drugo…ili sam ja pobrkala sve loncice?
    Ruska, ti dobivas novi zadatak - strazaris nad potpisima i bacas trudnicku prasinu po nama trudilicama. Moze? 😘

Guglaj kariotip VS kariogram slicno je ali nije isto, Podobnik mi se cini navija za kariotipizacijau da to kod njega napravis 🙄 nadam se da neee, nikako to ne radi privatno vec preko hzzoa…
    Imas pravo nakon toliko neuspjesnih transfera. On neka ti samo napise preporuku a soc. ginekolog tebi daje uputnicu a tvom muzu njegov doktor. Ili trazi soc ginekologa uputnicu odmah bez preporuke, ako je neki normalan ginekolog dat ce ti i bez preporuke icije…

Lucija, ma i ako budemo radili, onda preko HZZO - ne pada mi na pamet placati tolike novce ako vec imamo pravo na to. Hvala ti jos jednom, puno si mi pomogla 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 11:11

Ruska i Ženstvena, hahaha, i ja jedva čekam. Tek 17.11. na 6 tjedana.  
    Je li vi čitate te moje popise uopće 

💔💔💔

• LucyLou
    06. Studeni 2020. 11:13

peyton

Ja bih se samo ubacila u vezi kariograma- ja sam ga evo friško napravila, isla sam u Klaicevu na uputnicu.
    Raspitivala sam se i za Rebro, ali sam dobila savjet da tamo ne idem, da se dugo čeka, a za se dogoditi da im i reagensa ponestane.
    Doduše, ja sam čekala dva mj na termin, ali u doba ljetnih godišnjih pa ne znam koliko je to utjecalo na čekanje, odnosno dobivanje termina za dva mj.

Peyton, hvala ti puno na informaciji. Znas li koliko se ceka na nalaze? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖

Teja09
    06. Studeni 2020. 11:13

LioraLiora

Ana26

Kad ste se vi testirale na covid?
    Zvala sam VV i kažu da se sad po novom testira prije postupka.

Ja se u subotu testirala na VV, tj.Merkuru i sutradan dosao im nalaz, pon.aspiracija bila.. sad neznam jel to po novom ili je to sad od početka 11mj to što spominješ?

Meni sad nista nije jasno, ja idući tjedan trebam na konzultacije i zvala sam jučer, rekla je sestra da za konzultacije ne treba, a za pretrage i postupke treba... 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

• LucyLou
    06. Studeni 2020. 11:15

Cure, malo sam u guzvi na poslu pa se jedva stignem javiti. Ali u mislima sam s vama i dalje svakoj od vas drzim fige - samo hrabro i korak po korak 😘😉

manemoj
    06. Studeni 2020. 11:17

MTB mislim da je laaaagano vrijeme za krenuti čitati recenzije kolica, autosjedalica.. s obzirom na tvoje analize nisam sigurna hoćeš stići, imaš još samo 8 mjeseci 😂😂😂
    Sanjich znam kako ti je. Zato sam se ja za transfer pripremila. Embriolog sve ispričao i kaže pa eto.. a ja reko samo malo, imam pitanja 😂 i izvadila cijeli popis, on se počeo smijati i kaže pa ajmo po redu..
    Nego cure, mene boli lagano kao da ću dobiti mengu, nek me netko pliz utješi i kaže da je to normalno...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🍀🐞MISS🐞🍀
    06. Studeni 2020. 11:17

Mtb dao Bog da svi ne znam sta cemo sa sobom TRUDNE!!! Ovo sto je erica napisala sam i ja uvijek planirala trudna napravit pa eto nadam se tome u 12.mjesec 👏👏👏 
    Sanjich s obzirom da imas toliko pitanja najbolje ti je sve to zapisat i otic kod njega u Cita, platis 200 kn ali saznas u miru sve moguce odgovore! On ti je utorkom tamo, lijepo se narucis ako ti se ne da lovit ga po bolnici...ja nisam imala nikad fet pa ne znam ni ja kako to ide ali ja bi ovako napravila kako san ti napisala...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*
    06. Studeni 2020. 11:20

NadimakMTB

Ruska i Ženstvena, hahaha, i ja jedva čekam. Tek 17.11. na 6 tjedana.
    Je li vi čitate te moje popise uopće

Naravno da čitamo, samo kj nemogu sve popamtit 😂 joooj pa brzo će to sad 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Pepsi
    06. Studeni 2020. 11:22

Ruska1986

Pepsi

NadimakMTB

Danas čekamo još more2309 i Pepsi, a od jučer nam je ostala Lala1982.
    Djevojke, nadam se da negdje slavite i mazite svoje bebice i zato nam se ne javljate

Ne bas u mom slucaju 🙄🤔 imala dug dan pa nisam imala ni snage pisati na vecer.. Rano u jutro otisla vaditi betu pa da stignem na posao kasnije, vratila se kasno s posla pa trebalo skuhati i sl. Naravno da jos uvijek cekam rezultate.. Nadam se da ce stici danas do podne 😊..
    Cestitam svim uredno poduplanim betamaaaa 🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰

Joj, ti ono moras cekat par dana il sam pobrkala s nekim? O jooooooj 🙆‍♀️

Evo nalazaaa.. 3352 druga beta 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Studeni 2020. 11:23

Teja09

LioraLiora

Ana26

Kad ste se vi testirale na covid?
    Zvala sam VV i kažu da se sad po novom testira prije postupka.

Ja se u subotu testirala na VV, tj.Merkuru i sutradan dosao im nalaz, pon.aspiracija bila.. sad neznam jel to po novom ili je to sad od početka 11mj to što spominješ?

Meni sad nista nije jasno, ja idući tjedan trebam na konzultacije i zvala sam jučer, rekla je sestra da za konzultacije ne treba, a za pretrage i postupke treba…

Tako je, za konzultacije ne treba. A dalje će ti objasniti kad treba - to se mijenja s vremenom pa se za sad nemoj brinuti oko toga. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.