Mtb super su ti planovi, bas si dobro sve organizirala! Q za nokte cemo imat na umu, ne tribaju nam dodatni šokovi!! Bas mi je drago radi tebe ,bas si zasluzila!!! Uzivaj i odmaraj trudnice nasa ❤️
Pa, moram priznati da sad više ne znam što bih sa sobom.
Napravila sam sve moguće planove - što ako ne uspije, što treba napraviti na dan druge bete ako bude dobro, što ako...
Ali pojma nemam što sad. Sve zakazala. Još ću popodne NAPOKON naručiti utriće preko socijalne ginekologice, došlo je vrijeme da HZZO počne plaćati za moju trudnoću
Muž naručuje dodatke prehrani, ja ne mogu jer nemam pojma što smijem.
Odjeću ne mogu kupovati jer... ne znam što bih s njom.
U samoizolaciji sam pa se ne neću družiti s ljudima.
I tak.
Malo sam pogubljena. Ne žalim se, niti malo, ovo je ostvarenje snova Ali, nekako sad više ne znam što bih sa sobom.
💔💔💔
Dobar dan cure❤
Evo obavljen drugi ultrazvuk i sve je ok a u nedjelju mi je treći ultrazvuk te mi je doktorica rekla da će aspiracija biti utorak il srijeda,sad mi je dodano tri dana cetrotide inekcije i bogme se tih inekcija bojim 😃 mozete mi objasnit kako se daju 😃hvala😘
Imaš filmić na prvoj stranici ovog topica
I super vijesti, još malo i ti polijećeš!!
💔💔💔
Dobar dan cure❤
Evo obavljen drugi ultrazvuk i sve je ok a u nedjelju mi je treći ultrazvuk te mi je doktorica rekla da će aspiracija biti utorak il srijeda,sad mi je dodano tri dana cetrotide inekcije i bogme se tih inekcija bojim 😃 mozete mi objasnit kako se daju 😃hvala😘
Imaš filmić na prvoj stranici ovog topica
I super vijesti, još malo i ti polijećeš!!
Daaa🤗😃😘😘
Ja imam sto pitanja..
Kad moram doc na uzv iza M, u ambulantu ili na humanu?
Da li ce se onda znati idemo li odma u ET, moram li se ranije zapisat na humanoj?
Hoce li biti prirodni, kako to funkcionira.. Ako ce bit s ljekovima jel kasno iza M doci prvi put?
Sta je sa zamrzavanjem, koliko ide na slamcicu zasto me nitko nije pitao to? Što dr sugerira s obzirom na nalaze i situaciju?
Znam da mi nitko od vas to nemoze odgovorit osim doktora.... Mozda bi Bozma znala kak to ide u Kbc nasem...? Barem prva dva pitanja... Ili netko drugi iz ST?
Nije mi fer da nakon aspiracije kad si sjeban nitko iza ne obavi razgovor i plan za dalje... Nego samo odes kuci oni se zamrzavaju a ti pooojma nemas odakle sad krenut..
Ja imam sto pitanja..
Kad moram doc na uzv iza M, u ambulantu ili na humanu?
Da li ce se onda znati idemo li odma u ET, moram li se ranije zapisat na humanoj?
Hoce li biti prirodni, kako to funkcionira.. Ako ce bit s ljekovima jel kasno iza M doci prvi put?
Sta je sa zamrzavanjem, koliko ide na slamcicu zasto me nitko nije pitao to? Što dr sugerira s obzirom na nalaze i situaciju?
Znam da mi nitko od vas to nemoze odgovorit osim doktora…. Mozda bi Bozma znala kak to ide u Kbc nasem…? Barem prva dva pitanja… Ili netko drugi iz ST?
Nije mi fer da nakon aspiracije kad si sjeban nitko iza ne obavi razgovor i plan za dalje… Nego samo odes kuci oni se zamrzavaju a ti pooojma nemas odakle sad krenut..
Sanjich, nitko još ništa nije zamrznuo. I mislim da je čak i bolje da ne pričaju s nama odmah nakon aspiracije o detaljima, jer onda baš i nismo uračunljive. Sve ove detalje o FETu ćeš saznati nakon što ti kažu koliko ih konačno imaš i koliko su ih smrznuli. Jedino ti je bitno ovo sa slamčicama, AKO želiš da ih smrznu odvojene.
Možda da nazoveš bolnicu i kažeš da želiš razgovarati sa doktorom i kad će imati vremena - prije smrzavanja?
A u međuvremenu, zapisuj sva ova pitanja da znaš što sve trebaš pitati.
💔💔💔
Nazvat cu danas od 13 h kad primaju pozive i pitat za slamcice... Ma znam sve mtb al nekkao sam morala pitat jer moguce da cure znaju kak to bude iza... Pa cisto da znam sta ocekivat.. Nisam bas strpljiva cekat kraj mjeseca u nezananju.. I eventualno propustit priliku za fet sa sljedecom ovulacijom...
Mtb super su ti planovi, bas si dobro sve organizirala! Q za nokte cemo imat na umu, ne tribaju nam dodatni šokovi!! Bas mi je drago radi tebe ,bas si zasluzila!!! Uzivaj i odmaraj trudnice nasa ❤️
Pa, moram priznati da sad više ne znam što bih sa sobom.
Napravila sam sve moguće planove - što ako ne uspije, što treba napraviti na dan druge bete ako bude dobro, što ako…
Ali pojma nemam što sad. Sve zakazala. Još ću popodne NAPOKON naručiti utriće preko socijalne ginekologice, došlo je vrijeme da HZZO počne plaćati za moju trudnoću
Muž naručuje dodatke prehrani, ja ne mogu jer nemam pojma što smijem.
Odjeću ne mogu kupovati jer… ne znam što bih s njom.
U samoizolaciji sam pa se ne neću družiti s ljudima.
I tak.
Malo sam pogubljena. Ne žalim se, niti malo, ovo je ostvarenje snovaAli, nekako sad više ne znam što bih sa sobom.
prijedlog (to ja planiram kad budem doma trudna): srediti slike s laptopa i pripremiti što razviti u albume... imam milijardu slika, nešto je po folderima složeno ali je većina prebacivana s mobitela pa se poduplalo, uglavnom, tamo je kolektivni, nekreativni nered... pa eto, možda pomogne prijedlog... složiti u foldere po izletima, događajima i jednog dana razviti
ja imam plan što kad ostanem trudna, samo mi plusić fali
drago mi je da se smirilo ˝krvaruckanje/smeđarenje˝ , ovo za nokte i rukavice mi ne bi nikad palo napamet
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ovo je jedino mjesto na svijetu gdje me ljudi mogu normalno pitati za stanje moje pipice, a da je meni to pitanje sasvim logično i dobrodošlomiss1502, Meto, hvala na pitanju. Danas je sve u redu, izgleda da je ono jučer bilo jer sam se ogrebala. Naučite iz mog primjera - kratki nokti i rukavice ako želite izbjeći nepotrebne šokove
Ne znam hoću li vaditi ponovo betu. Zakazala sam UZV, za sad sam smirena. Ali ako me krene nešto prati, lako izvadim betu za smirenje. Nakon bete predivno spavam
Sigurno neću vaditi preko vikenda, a kako ću se osjećati do kraja idućeg tjedna, tko zna.
Sretna sam jer sam zakazala i nutricionista. Doduše, dobila sam termin tek 30.11., ali, kako namjeravam biti trudna još 8 mjeseci, nije problem.
Kad je uvz?🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ovo je jedino mjesto na svijetu gdje me ljudi mogu normalno pitati za stanje moje pipice, a da je meni to pitanje sasvim logično i dobrodošlomiss1502, Meto, hvala na pitanju. Danas je sve u redu, izgleda da je ono jučer bilo jer sam se ogrebala. Naučite iz mog primjera - kratki nokti i rukavice ako želite izbjeći nepotrebne šokove
Ne znam hoću li vaditi ponovo betu. Zakazala sam UZV, za sad sam smirena. Ali ako me krene nešto prati, lako izvadim betu za smirenje. Nakon bete predivno spavam
Sigurno neću vaditi preko vikenda, a kako ću se osjećati do kraja idućeg tjedna, tko zna.
Sretna sam jer sam zakazala i nutricionista. Doduše, dobila sam termin tek 30.11., ali, kako namjeravam biti trudna još 8 mjeseci, nije problem.
Kad je uvz?🙂
Jedva čekamo vidjet MTB bebuu 😍😍😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sanjich, ma nećeš propustiti termin. Jednostavno, oni nikad ne govore puno unaprijed. Tek kad imaš smrzliće, govore ti planove za njih.
Možda ti oko FETa može pomoći neka od cura, pisalo se zadnjih puta ovdje o razlici između prirodnog i stimuliranog.
ericaa, dobra ideja, to mi je na ToDo listi već neko vrijeme. Mislim, imam ja i svoj posao i to me lijepo okupira, ali baš mi treba još neka zabava. Inače sam dosta fizički aktivna, i dobar dio dana mi odlazi na fizičke aktivnosti. Sad mi je sve osim šetnje zabranjeno u prvom tromjesečju, a i šetnje sam reducirala do kraja tjedna za svaki slučaj - ako sam zarazna.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji