Miss, odličnooo, bit će jajašaca 🤞🤞🤞
Liora, endometrij raste i nakon aspiracije od utrića npr., to je stimulirani postupak, bez brige 😁
Aaa okk hvala ti… znači utrići ga sad drže ajmo reći, ja mislila utrići samo za pomoć pri implataciji ili tako nešto, nisam se puno informirala niti htjela guglati 😄
Nema pomoći za implantaciju 😂😂 utrići su progesteron, odnosno ono što ti se stvara nakon ovulacije u prirodnom ciklusu. U stimulaciji tog nema, pa dobivamo dodatni progesteron. Priprema tijelo za trudnoću i deblja endometrij 😊
Znam da ništa neznam hahahha, ok znači pripremaju tijelo za trudnoću..a sta je sa ženama koje ostanu prirodno trudne one ne moraju koristiti utriće? A mi ih moramo ako uspije do 3mj jel tako...imam poznanicu koja imala spontani..pa joj iduci put preporucilo utriće..iako prirodno ostala trudna..
U spontanim trudnoćama se koristi ako npr. smeđariš ili eto, kao u slučaju tvoje prijateljice. Utrići ne mogu odmoći, ali ih nema smisla koristiti u spontanim trudnoćama ako ga ima prirodno dovoljno.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Imam sad još pitanja, oprostite ako vas gnjavim. Ja sam pušač … jel mi bolje sutra ne pušiti za transfer? Mislite da to ima veze kakve?
I ja sam 😂 malo smanji, ali nikako nemoj ne pušiti. To ti je veći stres za tijelo nego da pušiš. Ja se nekako ograničim na 5 cigareta dnevno poslije transfera 😂 znaaaam da trebam prestati, ali to mi je jedini porok 😂
I moj jedini porok su cigarete..alkohol ne pijem..ono rijetkost ak rođendan ili neko slavlje popijem jednu casu dvi u vrh glave...
Kad ste se vi testirale na covid?
Zvala sam VV i kažu da se sad po novom testira prije postupka.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Kad ste se vi testirale na covid?
Zvala sam VV i kažu da se sad po novom testira prije postupka.
Ja se u subotu testirala na VV, tj.Merkuru i sutradan dosao im nalaz, pon.aspiracija bila.. sad neznam jel to po novom ili je to sad od početka 11mj to što spominješ?
E i doktor vas zgodni xy je glavni danas a oni,svi ko pacici za njim on gleda moje papire pita pise a moja na izlazu vice meni imenom i vidimo se❤️
Bela sretno.. Vjeruj mi dr xy je vrliki strucnjak i ako je on tamo u dobrim si rukama ❤️❤️❤️
LioraLiora to je vjerojatno sad novo. Ja sam trebala u 10mj ići pa su mi rekli prije aspiracije, a sad kažu prije postupka.
Jesu tebe naručili s humane ili tvoj ginekolog? Kod koje si ti dr? Ja sam kod dr. Jukić.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tina jucer ti nisam cetitala na lijepoj beti, paa cestitam, divna je😍
Ruska bebica ti je preeee😍🥰
Miss rastu, rastu💪🤞🤞
Mtb kako si jutros, dolje sve ok?🤞
Chloe buknit ce oni ova dva dana, udri po cikli. Mi smo sad na zadnjem fetu hvatali ovulaciju i bio je jadni folikul od 12mm, dva dana nakon 18mm💪 Sad ce hormoni izvuci od njih maksimum, ne brini🤞
Liora i ja sam pusac, nedavno smo o tom pricale bas.. ja bi svaki transfer prestajala i sad zadnji sam odlucila da cu smanjiti na minimum jer nisam zeljela sokirati tijelo jer sam bila dosta uznemirena zbog zadnjih smrzlica, pa sad.. nisam pametna po tom nikako. Svakako bi trebalo puno ranije prestati, a ako pusis onda nastaviti minimalno🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja sam se testirala ovaj tjedan prije prve folikulometrije sam morala donit nalaz da sam negativna i sad mi traze ponovo iduci tjedan prije aspiracije! 🤦🤦
MTB daaa, bas sam zadovoljna,nadam se da ce bit dobrih jajnih stanica i smrzlića ako Bog da...kako si ti, jel sve ok danas? Hoces li vadit 3.betu ili cekas prvi UZV?
Manemoj nema do cikle i ananasa, vjerujem u njih 🍍🍍
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji