Sunshine to je bila apartman boni s fejsa. Curi su doslovno mislili otkazati sve, dosla na zadnji uzv da samo jos jednom provjere prije nego odustanu, a kad oni poludili, narasli i evo je sad na pola trudnoce
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sunshine to je bila apartman boni s fejsa. Curi su doslovno mislili otkazati sve, dosla na zadnji uzv da samo jos jednom provjere prije nego odustanu, a kad oni poludili, narasli i evo je sad na pola trudnoce
E i ona, ali bila je još i jedna prije prije, mislim da ti još nisi ni bila na forumu. Eto, koliko primjera znamo 😁
Chloe hvala 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo i mene s folikulometrije, imam 11 folikula (7+4), endometrij 7 mm..sad udaram po cikli i ananasu 😂😂 chloe ne znam zasto se bediras , i meni je 9.dan ciklusa i folikuli su mi 13-14 mm, prije 2 dana su bili 10-11mm, doktor je rekao da je to normalan porast i da su taman velicine kako trebaju biti ..idem na novi uzv u nedjelju ,a aspiraciju ocekuje u utorak-najkasnije srijedu! Ja sam bas sretna i zadovoljnaEvo i mene s folikulometrije, imam 11 folikula (7+4), endometrij 7 mm..sad udaram po cikli i ananasu 😂😂 chloe ne znam zasto se bediras , i meni je 9.dan ciklusa i folikuli su mi 13-14 mm, prije 2 dana su bili 10-11mm, doktor je rekao da je to normalan porast i da su taman velicine kako trebaju biti ..idem na novi uzv u nedjelju ,a aspiraciju ocekuje u utorak-najkasnije srijedu! Ja sam bas sretna i zadovoljna !
Moji su prije 2 dana bili 12,sad su 13,to nije bas veliki porast,tvoji su bar narasli 😊😊 Nez vidjet cemo u pon, pokrenut ce se oni pa cemo skupa rađati 🤞😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ma znam sve to, ali svejedno sam se zbedirala,jos me najviše zbediralo kaj sam ja sve samo ne lijena,ono ja bi sve odmah a mm je taj koji je lijen (ko i njegovi spermici) a sad imamo duplu lijenost 🤦🤦😨 a ja ocekivala od malaca da ce bit na mene i zurit a oni svi pomalo,nije prisa 😏 a kaj se doktora tice palo mi je napamet da je mozda to rekla samo da me utjesi a ne da to stvarno misli 🙊 bumo vidli,probat cu se ne zivcirat pa sta bude bude,hvala curke😘
Rast ćeee 9dc ti je tek..šopaj se dalje terapijom i bude to sve ok..moj treći na aspiraciji imao oko 15mm i eno ga oplodio se sad 🥳 . Vidim pišete o endometriju, i sad me nešto zanima..jel se sad iza aspiracije on smanjuje ili? Pitam pošto me buni to..jer on u određenom vremenu tijekom cikusa raste? I bitan je za transfer? Meni bio super na dan aspiracije..ali sta ako se sad tijelo priprema vec na mengu..meni ispada transfer sutra a vec trebam dobiti iduci vikend... 🙄 i jel onaj brevactid sto sam primila na dan aspiracije za endometrij ili?
Miss, odličnooo, bit će jajašaca 🤞🤞🤞
Liora, endometrij raste i nakon aspiracije od utrića npr., to je stimulirani postupak, bez brige 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Liora, endometrij raste i nakon aspiracije od utrića npr., to je stimulirani postupak, bez brige 😁
Aaa okk hvala ti... znači utrići ga sad drže ajmo reći, ja mislila utrići samo za pomoć pri implataciji ili tako nešto, nisam se puno informirala niti htjela guglati 😄
Evo i mene s folikulometrije, imam 11 folikula (7+4), endometrij 7 mm..sad udaram po cikli i ananasu 😂😂 chloe ne znam zasto se bediras , i meni je 9.dan ciklusa i folikuli su mi 13-14 mm, prije 2 dana su bili 10-11mm, doktor je rekao da je to normalan porast i da su taman velicine kako trebaju biti ..idem na novi uzv u nedjelju ,a aspiraciju ocekuje u utorak-najkasnije srijedu! Ja sam bas sretna i zadovoljna !
Sestro po cikli i ananasu 😂 sretno 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Aaa okk hvala ti… znači utrići ga sad drže ajmo reći, ja mislila utrići samo za pomoć pri implataciji ili tako nešto, nisam se puno informirala niti htjela guglati 😄
Nema pomoći za implantaciju 😂😂 utrići su progesteron, odnosno ono što ti se stvara nakon ovulacije u prirodnom ciklusu. U stimulaciji tog nema, pa dobivamo dodatni progesteron. Priprema tijelo za trudnoću i deblja endometrij 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Imam sad još pitanja, oprostite ako vas gnjavim. Ja sam pušač ... jel mi bolje sutra ne pušiti za transfer? Mislite da to ima veze kakve?
Imam sad još pitanja, oprostite ako vas gnjavim. Ja sam pušač … jel mi bolje sutra ne pušiti za transfer? Mislite da to ima veze kakve?
I ja sam 😂 malo smanji, ali nikako nemoj ne pušiti. To ti je veći stres za tijelo nego da pušiš. Ja se nekako ograničim na 5 cigareta dnevno poslije transfera 😂 znaaaam da trebam prestati, ali to mi je jedini porok 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji