Evo me s druge folikulometrije,moji folikulcici ne rastu 😭 tj samo su 1mm narasli od prekjucer, 9dan ciklusa mi je a oni su na 13mm, kaze dokt da nastavim s terapijom i da dodem u pon opet,kao bit ce to dobro,samo su malo lijeni, neznam,mene to malo brine, znam da znaju buknuti preko noci, u 9.mj sam na 8dan ciklusa imala 18mm, a od terapije samo femara, sad se pikam s gonalima i cetrotidom i malci ne rastu, bas sam se zbedirala 🙊🤦 ocekivala sam da ce fino narast kad ono sok 😏
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Evo me s druge folikulometrije,moji folikulcici ne rastu 😭 tj samo su 1mm narasli od prekjucer, 9dan ciklusa mi je a oni su na 13mm, kaze dokt da nastavim s terapijom i da dodem u pon opet,kao bit ce to dobro,samo su malo lijeni, neznam,mene to malo brine, znam da znaju buknuti preko noci, u 9.mj sam na 8dan ciklusa imala 18mm, a od terapije samo femara, sad se pikam s gonalima i cetrotidom i malci ne rastu, bas sam se zbedirala 🙊🤦 ocekivala sam da ce fino narast kad ono sok 😏
Razumijem zašto si zbedirana, i ja sam bila kad sam bila u tvojoj situaciji. Važno je da doktor nije zabrinut. Moja doktorica je meni isto rekla, i tako je i bilo - kad su malci krenuli, eksplodirali su. Čak sam imala aspiraciju 3 dana prije nego je ona planirala po tom UZVu.
Imaj povjerenja u svoje malce, malo neka mamica popriča s njima, i oni će se pokrenuti. Ja sam svojima rekla da su lijeni na mamu, ali da je mama vrhunski finisher pa vjerujem da će se i oni požuriti pred kraj
💔💔💔
Ma sigurno je to sta ti je doktorica rekla, malo su lijeni ali sad ce oni krenut! Bez brige 🙂 i bitno je da ti je rekla da ce sve ok bit, oni najbolje znaju 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bitno da doktor nije zabrinut.. meni je slična situacija bila s endometrijem. U srijedu je bio 7.8 u petak 7.9. znači u dva dana 1 mm. I ja već sva skomirana, doktor me tjesio da mi fali samo 1 mm još. U subotu ujutro endometrij na 9.4. znači buknuo preko noći.
Tako da, doći će to sve na svoje sa terapijom. Ovo je period u kojem se za svaku stvar brinemo ali ako doktor kaže da će biti ok vjeruj mu
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ma znam sve to, ali svejedno sam se zbedirala,jos me najviše zbediralo kaj sam ja sve samo ne lijena,ono ja bi sve odmah a mm je taj koji je lijen (ko i njegovi spermici) a sad imamo duplu lijenost 🤦🤦😨 a ja ocekivala od malaca da ce bit na mene i zurit a oni svi pomalo,nije prisa 😏 a kaj se doktora tice palo mi je napamet da je mozda to rekla samo da me utjesi a ne da to stvarno misli 🙊 bumo vidli,probat cu se ne zivcirat pa sta bude bude,hvala curke😘
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Molim te ne sekiraj se, narast će, oni su lijeni tak u početku pa saamo odjednom krenu.. Vidjet ćeš 😘 meni isto rastu 1 mm u dva dana, pa pred kraj malo brže i iza stoperice
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro žene!
Chloe18, sjećam se jedne curke s foruma, isto joj sporo rasli folikuli, htio je dr. i odustati od postupka, ali ipak su nastavili. Folikuli buknuli, a ona ostala trudna od prve! Ne sjećam se nicka, ali samo ti želim reći da ne brineš 😊
Ja idem vaditi tsh i uvijek se sjetim Nikittinih savjeta, opušteno, najedeno i smireno ići vaditi krv 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Jutro žene!
Chloe18, sjećam se jedne curke s foruma, isto joj sporo rasli folikuli, htio je dr. i odustati od postupka, ali ipak su nastavili. Folikuli buknuli, a ona ostala trudna od prve! Ne sjećam se nicka, ali samo ti želim reći da ne brineš 😊
Ja idem vaditi tsh i uvijek se sjetim Nikittinih savjeta, opušteno, najedeno i smireno ići vaditi krv 😂
Ajme nadam se da cu i ja tako 😍😍🤗😊 samo me strah da ne odustani miseki moji skroz 🤞🤞 hvala ti 😊 sretno i tebi s vađenjem krvi,drzim fige da bude okej nalaz 🤞
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Molim te ne sekiraj se, narast će, oni su lijeni tak u početku pa saamo odjednom krenu.. Vidjet ćeš 😘 meni isto rastu 1 mm u dva dana, pa pred kraj malo brže i iza stoperice
Nadamse i ja da ce krenut, kolko se pikam ima da se stvore bebe odma a ne da samo oni porastu 🤞🤞
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Evo i mene s folikulometrije, imam 11 folikula (7+4), endometrij 7 mm..sad udaram po cikli i ananasu 😂😂 chloe ne znam zasto se bediras , i meni je 9.dan ciklusa i folikuli su mi 13-14 mm, prije 2 dana su bili 10-11mm, doktor je rekao da je to normalan porast i da su taman velicine kako trebaju biti ..idem na novi uzv u nedjelju ,a aspiraciju ocekuje u utorak-najkasnije srijedu! Ja sam bas sretna i zadovoljna !
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji