Ruska1986 , U pravu si, radila ne radila, bit će kako bude 😀. Meni na aspiraciji u pon. rekli vidimo se u srijedu i petak i tako ti ja uzmem cijeli tjedan bolovanja..da bi me nazvali i rekli u utorak kao ipak se vidimo u subotu 🤨 ali ok ajd..nakon dugo vremena sam odmorila barem..radim uredski posao samo sjedim. Ništa onda idem delati u pon. 💪 Možda bolje skrenuti misli od testa i bete 😃
Jutroo
Sretno curke ❤️❤️
Bela mislimo na tebe, drži se ❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
LioraLiora, pametno je nakon aspiracije biti na bolovanju jer tih par dana nam stvarno treba odmor. Na dan transfera nam također treba pauza i taj dan se trebamo posvetiti sebi.
Nakon toga je bolje raditi, jer ti inače vrijeme nikad neće proći. Naravno, izbjegavaj teži fizički rad, trebamo štediti taj srednji dio tijela, tamo se čuda zbivaju.
💔💔💔
Ruska1986 ,U pravu si, radila ne radila, bit će kako bude 😀. Meni na aspiraciji u pon. rekli vidimo se u srijedu i petak i tako ti ja uzmem cijeli tjedan bolovanja..da bi me nazvali i rekli u utorak kao ipak se vidimo u subotu 🤨 ali ok ajd..nakon dugo vremena sam odmorila barem..radim uredski posao samo sjedim. Ništa onda idem delati u pon. 💪 Možda bolje skrenuti misli od testa i bete 😃
U svakom slucaju! Bar ces imat neku zanimaciju 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
LioraLiora, pametno je nakon aspiracije biti na bolovanju jer tih par dana nam stvarno treba odmor. Na dan transfera nam također treba pauza i taj dan se trebamo posvetiti sebi.
Nakon toga je bolje raditi, jer ti inače vrijeme nikad neće proći. Naravno, izbjegavaj teži fizički rad, trebamo štediti taj srednji dio tijela, tamo se čuda zbivaju.
Uredsko sjedilački posao 8 sati..valjda to nema veze stim što veliš srednji dio tijela da štedimo 🤔
LioraLiora ja sam uzimala bolovanja samo na te dane kad bi išla kod njih, ostale radim od doma jer imam najbolju šeficu na svijetu.
Što se tiče transfera, mislim da ovisi kako se osjećaš. Ove žene su ti lavice, ja sam očito mačak 😂. Meni je jučer bilo bas teško. Nije da te nešto ne znam kako boli ali ja sam baš bila iscrpljena od svega i šetnja mi je bila odlazak na WC. Danas mi se čini da sam bolje ali ne tako da bi mogla ne znam šta raditi.. tako da mislim da se trebaš ravnati po tome kako se ti osjećaš.. ako si lavica onda možeš sve, ako si malo mačak i mimoza daj si vremena
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucyinthesky ne idem, tamo sam bila pa sam na kraju upućena na donaciju.
Do ovog sam doktora došla sasvim slučajno, odnosno mogu reci da je on došao sasvim slučajno, ali još ne bih pisala o kome se radi.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Lucyinthesky i hvalaaaa :)
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
LioraLiora ja sam uzimala bolovanja samo na te dane kad bi išla kod njih, ostale radim od doma jer imam najbolju šeficu na svijetu.
Što se tiče transfera, mislim da ovisi kako se osjećaš. Ove žene su ti lavice, ja sam očito mačak 😂. Meni je jučer bilo bas teško. Nije da te nešto ne znam kako boli ali ja sam baš bila iscrpljena od svega i šetnja mi je bila odlazak na WC. Danas mi se čini da sam bolje ali ne tako da bi mogla ne znam šta raditi.. tako da mislim da se trebaš ravnati po tome kako se ti osjećaš.. ako si lavica onda možeš sve, ako si malo mačak i mimoza daj si vremena
Šta fali mačku
Ja isto na dan transfera nisam mogla čuda. Mislila sam da ću moći, krenula šetati šetnju od 10 minuta do najbližeg McD. Shvatila da sam pretjerala jer sam se umorila. I onda fino sjela tamo, odmorila i ostatak dana jako usporila. A inače prohodam svaki dan 15-20km kao od šale.
To je jako zahtjevan period za nas, ne samo fizički, nego i emotivno i psihički.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji