lucija007, da, da, o tome pričam - u istom ciklusu i prirodno i s MPO, ili dva prirodnjaka jer je žena ovulirala dva puta. To su jaaako rijetki slučajevi, često završe u novinama. Ali ih ima.Piky
manemoj, 365 sati do bete, umirem
Kao prvo, mislim da ne moraš čekati do 20.11. Dovoljno je da vadiš 14 dana nakon aspiracije.
Kao drugo - forum, serije, druženja, shoppinzi, tjeranje muža da ti udovoljava i mazi te jer si ti sad u posebnom stanju, …
Inače, moći ćeš i šetati. Sad će ti prvo svaki dan biti sve bolje i bolje, pa ćeš se početi brinuti je li ti predobro.A onda ćeš početi opsesivno tražiti simptome svega ikad. Ja sam, npr, nakon 7 dana od transfera mogla utege dizati koliko sam se dobro osjećala (nisam, ali mogla sam)
anavi985, hvalaMilaSt, daj si da prespavaš a onda napravi ono što osjećaš. Mlada si još, imaš vremena eksperimentirati.
To je 5 dana prije nego je doktor rekao a ja sam ti štreber poslušni, onaj najgori 🙈 malo me tješi što taj zadnji tjedan imam dosta važnih sastanaka pa se nadam da će me to zaokupiti .
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
lucija007, da, da, o tome pričam - u istom ciklusu i prirodno i s MPO, ili dva prirodnjaka jer je žena ovulirala dva puta. To su jaaako rijetki slučajevi, često završe u novinama. Ali ih ima.Piky
Kao prvo, mislim da ne moraš čekati do 20.11. Dovoljno je da vadiš 14 dana nakon aspiracije.
Kao drugo - forum, serije, druženja, shoppinzi, tjeranje muža da ti udovoljava i mazi te jer si ti sad u posebnom stanju, …
Inače, moći ćeš i šetati. Sad će ti prvo svaki dan biti sve bolje i bolje, pa ćeš se početi brinuti je li ti predobro.A onda ćeš početi opsesivno tražiti simptome svega ikad. Ja sam, npr, nakon 7 dana od transfera mogla utege dizati koliko sam se dobro osjećala (nisam, ali mogla sam)
anavi985, hvalaMilaSt, daj si da prespavaš a onda napravi ono što osjećaš. Mlada si još, imaš vremena eksperimentirati.
To je 5 dana prije nego je doktor rekao a ja sam ti štreber poslušni, onaj najgori 🙈 malo me tješi što taj zadnji tjedan imam dosta važnih sastanaka pa se nadam da će me to zaokupiti .
Ti prati sebe i ono što je tebi OK, to je uvijek najbitnije.
Ono što ti ja kažem jest da je po nekim pravilima najraniji termin kad treba vaditi 14 dana od aspiracije. S druge strane, nakon 20 dana će ti rezultat biti takav da se nećeš morati brinuti je li prenizak, je li to to, je li to štoperica, ....
💔💔💔
Jel si ti svjesna koliko je 5 dana duuugoooo za cekati?? 🙄😂😂......
Vidjet ces... Meni isto uvijek rekli 14 za vaditi.. Onak... 14..jeste ludi 🤢😂. 10 dan beta i to samo ako test pozitivan inace nisam ni vadila 🙄😂
No to sam ja💆♀️
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…
to se i ja pitam? tko bi znao je li onaj dobitni bio iz te prirodne O, ili onaj iz laboratorija kojeg vrate na transferu, ako je moguće ovulirat tako.
Još je netko napisao da je na transferu vidio još hrpu folikula po jajnicima od stimulacije.
Meni nisu uspili lijevi jajnik aspirirat, bio je bas tesko dostupan.. Pokusao je... Al kako nije islo a desni je dao dosta stanica stao je... Jel to znaci da se trebam seksat sad ako ti folikulu daju jajnu stanicu mozd uspije? Hahah ili mogu pstat trudna sa šestorkama s obizirom kolko ce ih jos se otpustit hahah
Jel si ti svjesna koliko je 5 dana duuugoooo za cekati?? 🙄😂😂……
Vidjet ces… Meni isto uvijek rekli 14 za vaditi.. Onak… 14..jeste ludi 🤢😂. 10 dan beta i to samo ako test pozitivan inace nisam ni vadila 🙄😂
No to sam ja💆♀️
Vas dvije kao mali vragovi na ramenu koji nagovaraju učini to, vidjeti ćeš kako je dobro 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure drage, ja sutra krecem s vadjenjem hormona, markera itd. - dok cekamo novi postupak, da barem odradimo taj dio. Pa se pitam, ima li tko od vas iskustva s kariotipizacijom? I mislite li da ima smisla to napraviti u nasem slucaju, kada dobivamo blastice ali kada ne dolazi do zaceca? Nije nam ga nitko spomenuo aki sam igrom slucaja stupila u kontakt s jednim MPO doktorom u inozemstvu. Prvo me je pitao jesu li embriji genetski testirani (nisu), a nakon toga i za kariotipizaciju. On smatra da bismo to svakako, ono 100% trebali provjeriti...Nisam ni sama pametna ali zato vi jeste pa sam dosla da vas pitam 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…
to se i ja pitam? tko bi znao je li onaj dobitni bio iz te prirodne O, ili onaj iz laboratorija kojeg vrate na transferu, ako je moguće ovulirat tako.
Još je netko napisao da je na transferu vidio još hrpu folikula po jajnicima od stimulacije.
Meni nisu uspili lijevi jajnik aspirirat, bio je bas tesko dostupan.. Pokusao je… Al kako nije islo a desni je dao dosta stanica stao je… Jel to znaci da se trebam seksat sad ako ti folikulu daju jajnu stanicu mozd uspije? Hahah ili mogu pstat trudna sa šestorkama s obizirom kolko ce ih jos se otpustit hahah
Prvo što mi je palo na pamet, a šta ako ostaneš trudna sa petorkama . A gle, ako spermio nije najsjajniji, pa neće valjda bit petorki....navalite dok još nije kasno, možda ti neće ni trebat FET još koju godinicu
MTB imala sam isto iskustvo, negdje oko 5 tt, nedugo nakon bete pojavilo se to rozkasto krvarenje, trajalo je oko 2 dana, igrom okolnosti ja se zadesila tada u Bosni pa me jos veca panika uhvatila, zovi Austriju vidi sta gdje kako, otisla privatno sve bilo ok, ne znaju odakle je se pojavilo, terapija max doza iutrogestana i lezanje, ono samo na wc sam smjela ici dok nije prestalo, hvala bogu sve bilo ok, nije se vise pojavljivalo cijelu trudnocu
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nikitta eo da napokon odgovorim. Nisam ništa za endometriozu uzimala, valjda sam imala sreće nakon tih operacija, da je fino očistio sve, bitna mjesta gdje najviše pritišće koje kakve živce i sa crijeva.Nije da je nema, al s obzirom na bolove od prije i bolnim odlascima na wc, pa danima prije nego što stigne menga, sad je pjesma.
I cure imam jedno pitanje u vezi Q10 ubiquinol oblika,koliko dnevno ih uzimate tj. koliko mg? Ja od 3.mj ove godine koristim ovaj drugi lošiji, al bi sad prije postupka prešla na ovaj ubiquinol, al eo nisam pametna koliko da uzimam a da ima neki učinak, skuplji je dosta, al nema veze pokušat ću, samo da ne bude da uzimam premalo.
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Sanjich, oplodnja, neoplodnja, ti se sad možeš seksati sve u 16. Seksaj se i u ime nas koji još ne možemo, a rado bi
A ako ostaneš trudna sa petorkama, ovdje imaš kome podijeliti "višak", kao Simba 1986
manemoj, a ne, ne, ja te ne nagovaram na ništa. Podržavam svaku tvoju odluku.
Nadalica, hvala ti na dijeljenju iskustva
Ja sve više vjerujem da sam se stvarno ogrebala, sad sam taj jedan prst uglancala sa svih strana.
Pratit ću situaciju, za sad je par puta na papiru bilo nešto, zadnji put ništa.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji