Moja prijateljica ima blizanke, prirodnim putem. Dr im je potvrdio da su plodovi par dana razlike. Znaci nastali su iz 2 razlicita odnosa
Da neke zene i po 2 puta u mjesecu ovuliraju...
Neke npr 2 puta godišnje 😂😂😂🙄
Ja imam još 365 sati do bete.. ima netko neku jako dobru ideju kako ubiti vrijeme?
Inače, odlučila sam da neću raditi test.. e sad hoću izdržati.. vjerojatno ne, ali evo truditi ću se
Ja, sam npr rekla mom dragom nakon duuugee setnje da me opali toljagom kad smo dosli kuci da spavam.. Nije htio 🤢🤢😂
Ti si mogla i šetati? Ja sam samo za ležati u krevetu. Znam da je sve psihički mukotrpno ali meni je i fizički baš teško moram priznati 🙈
Ja pitala danas med sestru ako ne budem mogla izdržati jel mogu doći da me malo uspavaju 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja imam još 365 sati do bete.. ima netko neku jako dobru ideju kako ubiti vrijeme?
Inače, odlučila sam da neću raditi test.. e sad hoću izdržati.. vjerojatno ne, ali evo truditi ću se
Ja, sam npr rekla mom dragom nakon duuugee setnje da me opali toljagom kad smo dosli kuci da spavam.. Nije htio 🤢🤢😂
Ti si mogla i šetati? Ja sam samo za ležati u krevetu. Znam da je sve psihički mukotrpno ali meni je i fizički baš teško moram priznati 🙈
Ja pitala danas med sestru ako ne budem mogla izdržati jel mogu doći da me malo uspavaju 😂😂
😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja sam isla u FET pa sam morala setati to mi bas kod Lucingera sestra 'naredila' 😂...
Da prosetam bebe... Jesam, setale one setale i odsetale🙄🤢...
Cure koliko ste napisale danas 🤔🤭🤗😂
Ja sam imala mali tour de BiH😂😂
Bila sam u ljubuskom. Ugl malo sam iznenadena i nez sta rec. Ugl dr mi je da 2caja i 3vrste bobica za cucat ispod jezika. Iznenaden je sta me "tiraju" na umjetnu. Fsh mi je normalan. I sad on preporucava pauzu od 3miseca. Uopce nebi isa u postupke. Misli da cu zatrudnit prirodnim putem uz trave 😰 da dodem za misec dana na kontrolu vidit jel se sta popravilo. Jos pogotovo imala sam jedan missed ab. u 12tj, prirodnim putem 🥺
Aa cula sam se sa svojom dr, ona bi postupak odma iduci ciklus sa femarom.
Cure kako sam zbunjena 😟😟😰
🤍
Mare0208 u Os u pravilu nema čekanja ako imas sve nalaze. Ali eto sad je situacija malo na hladjenju iako ja mislim da ce oni ovih dana početi raditi jer je za vikend 2 tjedna. Valjda su biologice ozdravile 🙏
Hvala na odgovoru! Ne pratim redovito pa dok vidim odgovor :)
Bila sam danas na humanoj u Brodu. Nosila nalaze hormona i spermiograma. Pitala sam baš za OS kakvo je stanje.. dobila sam preporuku za jednu doktoricu. Moram jos slj tjedan na uzv i briseve da uzmu, nadam se da će biti ok. Nakon izvanmaternicne 2015. sam pokupila beta hemoliticki strpeptokok. I to vukla cijelu trudnocu. Ne znam kakvo će sad biti stanje. Nisam briseve ni radila od tad
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
lucija007, da, da, o tome pričam - u istom ciklusu i prirodno i s MPO, ili dva prirodnjaka jer je žena ovulirala dva puta. To su jaaako rijetki slučajevi, često završe u novinama. Ali ih ima.
Piky
manemoj, 365 sati do bete, umirem
Kao prvo, mislim da ne moraš čekati do 20.11. Dovoljno je da vadiš 14 dana nakon aspiracije.
Kao drugo - forum, serije, druženja, shoppinzi, tjeranje muža da ti udovoljava i mazi te jer si ti sad u posebnom stanju, ...
Inače, moći ćeš i šetati. Sad će ti prvo svaki dan biti sve bolje i bolje, pa ćeš se početi brinuti je li ti predobro. A onda ćeš početi opsesivno tražiti simptome svega ikad. Ja sam, npr, nakon 7 dana od transfera mogla utege dizati koliko sam se dobro osjećala (nisam, ali mogla sam)
anavi985, hvala
MilaSt, daj si da prespavaš a onda napravi ono što osjećaš. Mlada si još, imaš vremena eksperimentirati.
💔💔💔
lucija007, da, da, o tome pričam - u istom ciklusu i prirodno i s MPO, ili dva prirodnjaka jer je žena ovulirala dva puta. To su jaaako rijetki slučajevi, često završe u novinama. Ali ih ima.Piky
Kao prvo, mislim da ne moraš čekati do 20.11. Dovoljno je da vadiš 14 dana nakon aspiracije.
Kao drugo - forum, serije, druženja, shoppinzi, tjeranje muža da ti udovoljava i mazi te jer si ti sad u posebnom stanju, …
Inače, moći ćeš i šetati. Sad će ti prvo svaki dan biti sve bolje i bolje, pa ćeš se početi brinuti je li ti predobro.A onda ćeš početi opsesivno tražiti simptome svega ikad. Ja sam, npr, nakon 7 dana od transfera mogla utege dizati koliko sam se dobro osjećala (nisam, ali mogla sam)
anavi985, hvalaMilaSt, daj si da prespavaš a onda napravi ono što osjećaš. Mlada si još, imaš vremena eksperimentirati.
Sve stoji, ali s obzirom da su mi pojedini dr dali godinu do dvi do menopauze i da nemam sta cekat, da mi je svaki ciklus propustena sansa. Bas sam zbunjena 😨
🤍
Cure koliko ste napisale danas 🤔🤭🤗😂
Ja sam imala mali tour de BiH😂😂
Bila sam u ljubuskom. Ugl malo sam iznenadena i nez sta rec. Ugl dr mi je da 2caja i 3vrste bobica za cucat ispod jezika. Iznenaden je sta me "tiraju" na umjetnu. Fsh mi je normalan. I sad on preporucava pauzu od 3miseca. Uopce nebi isa u postupke. Misli da cu zatrudnit prirodnim putem uz trave 😰 da dodem za misec dana na kontrolu vidit jel se sta popravilo. Jos pogotovo imala sam jedan missed ab. u 12tj, prirodnim putem 🥺
Aa cula sam se sa svojom dr, ona bi postupak odma iduci ciklus sa femarom.
Cure kako sam zbunjena 😟😟😰
Kako god zelis... Ali ja bi na tvom mjestu krenula ipak u MPO. Svaka cast travama i vjerujem da mogu pomoci, ali nakon nekog odredjenog vremena.. A ja ne bi htjela gubit vrijeme na nesto sta se moze, a i ne mora dogodit.. Moje misljenje, naravno. Ti ces odlucit sta tebi odgovara i ja ti zelim svu srecu 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
lucija007, da, da, o tome pričam - u istom ciklusu i prirodno i s MPO, ili dva prirodnjaka jer je žena ovulirala dva puta. To su jaaako rijetki slučajevi, često završe u novinama. Ali ih ima.Piky
Kao drugo - forum, serije, druženja, shoppinzi, tjeranje muža da ti udovoljava i mazi te jer si ti sad u posebnom stanju, …
Inače, moći ćeš i šetati. Sad će ti prvo svaki dan biti sve bolje i bolje, pa ćeš se početi brinuti je li ti predobro.A onda ćeš početi opsesivno tražiti simptome svega ikad. Ja sam, npr, nakon 7 dana od transfera mogla utege dizati koliko sam se dobro osjećala (nisam, ali mogla sam)
anavi985, hvalaMilaSt, daj si da prespavaš a onda napravi ono što osjećaš. Mlada si još, imaš vremena eksperimentirati.
Sve stoji, ali s obzirom da su mi pojedini dr dali godinu do dvi do menopauze i da nemam sta cekat, da mi je svaki ciklus propustena sansa. Bas sam zbunjena 😨
Što god da odlučiš, pokušaj ne donositi tu odluku sa mjesta panike. Prespavaj, popričaj s mužem, pa odluči.
I ovo te ne pokušavam nagovoriti na nešto. Npr, ja ne bih išla po savjetu tog čovjeka sa čajevima, ali to je zato što to MENI ne bi bio pravi izbor i ja se ne bih ugodno osjećala s njim. Ti si drugačija osoba i ti trebaš odabrati što je prava odluka za tebe - što je moguće više sa mjesta mira, a ne panike.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji