Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 18:46

NadimakMTB

ericaa

Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…

Bilo je takvih primjera, ali su iznimno rijetki - toliko rijetki da završe u novinama.

😂😂😂😂
    Bas tako... E ja pikala jednu takvu! Da ju dam u novine? Dakle goooodinama polusavali, odluci se konacno na ivf.. Rezultat katastrofa dakle niti jedna oplodjena stanica.. Nema transfera... Treba ona ici samo na konzultacije da vidi sto kako zasto.. Nalazi nisu bili tako losi.. Pise ona ali meni menga kasni.. Ja nju nagovaram napravi test.. Ma neee nije ona trudna nema sanse pa tolike godine nista to joj  od stresa. Stavi nju doktor na ultrazvuk da pogleda gdje zapelo a ono GESTACIJSKA mase mah mah.. 
    😂😂😂... Nakon tog je radila test jer ni doktoru nije vjerovala ja, sam krepala od smijeha.. I dodje kuci i napravi test tek tad i pise ona meni gle ja stvarno trudna, sta ja znam on meni tam neku tockicu pokazao😂😂😂😂😂... Dakle🙃🙃🙃🙃

• Piky
    05. Studeni 2020. 18:49

LUCIJA007

Piky

Pa ja jedva čekam da vidim što će biti sutra, sad mi je jedina želja da mi sutra kažu da su se za bunili i da je sve super..🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭
    Ja mislim da ubit nekog u takvim situacijama nebi trebalo uopće kažnjavati… Vidjet ćemo sve sutra..
    Kao ne krvarim pa nije to ništa, ne brini, to je normalno…
    OK. Možda i je ali psihički sigurno nije. Pun mi je k… Vjerujte gadi mi se sve

I nisu te bar mogli ni pogledati na ultrazvuk jel?? Gluposti uopce pitam
    Ma jojjjjjj za ubit nekog da!!

Pa neee..., aj sad reci ma nemam riječi... Pitanje što će biti i sutra 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 18:49

LUCIJA007

NadimakMTB

ericaa

Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…

Bilo je takvih primjera, ali su iznimno rijetki - toliko rijetki da završe u novinama.

😂😂😂😂
    Bas tako… E ja pikala jednu takvu! Da ju dam u novine? Dakle goooodinama polusavali, odluci se konacno na ivf.. Rezultat katastrofa dakle niti jedna oplodjena stanica.. Nema transfera… Treba ona ici samo na konzultacije da vidi sto kako zasto.. Nalazi nisu bili tako losi.. Pise ona ali meni menga kasni.. Ja nju nagovaram napravi test.. Ma neee nije ona trudna nema sanse pa tolike godine nista to joj od stresa. Stavi nju doktor na ultrazvuk da pogleda gdje zapelo a ono GESTACIJSKA mase mah mah..
    😂😂😂… Nakon tog je radila test jer ni doktoru nije vjerovala ja, sam krepala od smijeha.. I dodje kuci i napravi test tek tad i pise ona meni gle ja stvarno trudna, sta ja znam on meni tam neku tockicu pokazao😂😂😂😂😂… Dakle🙃🙃🙃🙃

A, ma nisam mislila na takve, to je čak dosta često.
    Nego na ono kad ti naprave transfer, a ti se poslije seksaš s mužem i on oplodi jednu od jajnih stanica koju nisu aspirirali a ona se svejedno oslobodila.
    To su trudnoće gdje je žena trudna sa dva djeteta koji su doslovno različite starosti u danima.

💔💔💔

• Piky
    05. Studeni 2020. 18:50

NadimakMTB

Piky

NadimakMTB

Tiinaa, super, pišem. A sad fino opušteno. Uskoro ćeš čuti srce svoje bebePiky, oh
    Imaš li šanse doći u Zagreb?

Nikitta, slažem se s tobom. Prvo operacija, pa oporavak, a onda ćeš dalje donositi odluke.
    Hvala na utjehi. Već sam čula da nije strašno kad je ružičasto, zato ne paničarim do sutra.
    Idem sad rezati nokte.

flower93, hvala. Ja se nadam da više neće biti, ako bude do sutra, onda ću zvati ginekologa.

Ruska1986, jelda, jelda? Glupi nokti!

Evo sam sad i potpis promijenila. Kao što je LucyLou rekla, ja više nisam PUPO več PREGGO

Ma kad sam glupa i zavrnuta i najvažnije plašljiva…
    Kao ovo je moj grad blizo sam, muž mi nije daleko, što ako me bude bolilo, kako ću ja sama u drugom gradu. Bla bla bla… A trebala sam isti dan otići u zg i gotovo..

Piky, nisi ni glupa ni zavrnuta ni plašljiva.
    Prolaziš kroz horor scenarij i nosiš se s tim zadivljujuće. Hrpa ljudi se ne bi mogla nositi ni sa 10% onoga kroz što si ti prošla i kroz što sad prolaziš. Nevjerojatno si hrabra i snažna žena, samo što toga nisi svjesna. I da te nisam više čula da ružno pričaš o sebi!!
    Sad lijepo sjedni, malo dođi k sebi, i vidi što bi najbolja strategija bila za tebe sad. Hoćeš li čekati do sutra za Gospić. Hoćeš li u Zagreb. Hoćeš li privatno. Mi smo ovdje sve uz tebe i podržat ćemo te.

Ajme hvala, baš si mi izmamaila smijeh.. Ma sve smo mi hrabre, jako hrabre.. I svaka nam čast kroz što prolazimo, samo da Bog da pozitivne rezultate. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    3/2020 insem. - stigla M
    Beta
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

05. Studeni 2020. 18:51

angribird

ericaa

Po internetu ima primjera ovih surogat majki koje su isle u fet sa tuđim embrijima i u istom ciklusu ostale trudne sa svojim muževima. To mi je bas ono malo too much😳😳ali izgleda da se moze dogoditi.

Fet je druga stvar po meni jer tu su te zene samo 'inkubarori' zenama koje iz bilo kojeg razloga ne mogu iznjeti trudnocu do kraja ili nemaju maternicu no to su jajna i spermić bracnog para.. A kako mislis bas isti ciklus? Sto onda su nosile blizance?? 

05. Studeni 2020. 18:53

NadimakMTB

LUCIJA007

NadimakMTB

ericaa

😂😂😂😂
    Bas tako… E ja pikala jednu takvu! Da ju dam u novine? Dakle goooodinama polusavali, odluci se konacno na ivf.. Rezultat katastrofa dakle niti jedna oplodjena stanica.. Nema transfera… Treba ona ici samo na konzultacije da vidi sto kako zasto.. Nalazi nisu bili tako losi.. Pise ona ali meni menga kasni.. Ja nju nagovaram napravi test.. Ma neee nije ona trudna nema sanse pa tolike godine nista to joj od stresa. Stavi nju doktor na ultrazvuk da pogleda gdje zapelo a ono GESTACIJSKA mase mah mah..
    😂😂😂… Nakon tog je radila test jer ni doktoru nije vjerovala ja, sam krepala od smijeha.. I dodje kuci i napravi test tek tad i pise ona meni gle ja stvarno trudna, sta ja znam on meni tam neku tockicu pokazao😂😂😂😂😂… Dakle🙃🙃🙃🙃

A, ma nisam mislila na takve, to je čak dosta često.
    Nego na ono kad ti naprave transfer, a ti se poslije seksaš s mužem i on oplodi jednu od jajnih stanica koju nisu aspirirali a ona se svejedno oslobodila.
    To su trudnoće gdje je žena trudna sa dva djeteta koji su doslovno različite starosti u danima.

Aaa a.. Mislim da sam davno citala da je bio jedan takav slucaj zenske mislim u Petrovoj... Pisala je na forumu samo mislim ne na ovom.. Rodinom mislim.. Dakle isti ciklus ostala i prirodno i potpomognuto trudna... 🙃

• Piky
    05. Studeni 2020. 18:54

Bozma

Nirvana2020, e pa ovo je sexy doktor. Pokusavam zamislit naseg dr. Sheldona kako ovako mokar izlazi iz bazena, igra tenis…..😂😂. Nama treba admin da brise moje postove jer cu ja stvarno jednom ostavit jajaca na ginekoloskom stolu 🙈
    Cure s fejsaja mislim da cu i ja kad jednog dana zatrudnim bit kao ta trudnica 🙈
    Tirelesslvy, a meni se obicno hvataju za glavu, jer je i moj FSH slican tvome, osim privatnika 😂. Jednom sam vadila ciklus nakon stimulacije i bio je 12. Uvijek se vrti oko te brojke. Nego ti ionako ides privatno, ne vjerujem da ce bit neugodni i izbacit te naglavacke, niti se hvatat za glavu. Ako imas boljih nalaza nosi samo njih, ove ne spominji, najgore sto se moze desit je da te stave koji mjesec na Femoston.
    Piky to je uzas, pa ima li tome kraja. A da ipak razmislis o Zagrebu. Stignes nazvat i narucit se za sutra, a i mi stignemo reagirat dok krenes imat ces na racunu
    Tanja79 trebala bi i ja malo u tu tvoju kliniku, ako nista bar malo doc, sjedit u cekaoni i gledat. Tu kod nas kad dodjem pravo mi neugodno, sve mularija u cekaoni

Hvala, gvala, hvala... Dajem im još sutra šansu, pa ćemo vidjeti... 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    3/2020 insem. - stigla M
    Beta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Piky
    05. Studeni 2020. 18:55

Belaaa

Upravo sam poila 3 tablete dali mi i sad cekat divne su sestre a ja se oprastsm sa svojom bebicoom😪😪😪😪😪🙏❤️

😭 Drži se draga, izdrži to teško razdoblje, dat će Bog i sunce balon ove kiše i oluje što nas je zadesila. Drži se, sve smo uz tebe. ❤️❤️

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    3/2020 insem. - stigla M
    Beta
    26.04 ET, 10.5 beta

• Piky
    05. Studeni 2020. 19:01

ericaa

Piky sutra reci da te boli i ne mrdaj dok te ne prime ako vec ti nije opcija Zagreb… moj savjet…ocito dok trpis i dok ne napravis scenu nitko te ne dozivljava…. a jesi razmislila o Ogulinskoj bolnici? Ili Gospic spada pod nju? Nisam pametna,neznam… mogu reci samo sretno i izdrzi,i iznimno si hrabra i jaka ako ti sto to znaci…

Pa nije mi ni pao na pamet ogulin... Hmmmm.
    Sutra će me primit milom ili silom il će netko biti mrtav.. Ma stvarno, danas je 16.dan.

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    3/2020 insem. - stigla M
    Beta
    26.04 ET, 10.5 beta

05. Studeni 2020. 19:02

LUCIJA007

angribird

ericaa

Po internetu ima primjera ovih surogat majki koje su isle u fet sa tuđim embrijima i u istom ciklusu ostale trudne sa svojim muževima. To mi je bas ono malo too much😳😳ali izgleda da se moze dogoditi.

Fet je druga stvar po meni jer tu su te zene samo 'inkubarori' zenama koje iz bilo kojeg razloga ne mogu iznjeti trudnocu do kraja ili nemaju maternicu no to su jajna i spermić bracnog para.. A kako mislis bas isti ciklus? Sto onda su nosile blizance??

Da to sam nasla na instagramu neku zensku koja je bila surogat paru, crncu i bjelkinji i dva njihova embrija, a na kraju rodila jednu malu crnkinju i malu bjelkinju koja je na kraju dnk testom potvrđena kao djete nje i muza🤣🤣🤣🤣 ne znam dal je izmisljeno ali kad razmisliš kada se ide u fet uredno se ovulira i jos potaknu ovulaciju stopericom i ako imas odnos nije nemoguce da se bas iz te ovulacije dogodi trudnoca😅😅. Nisam ja takve srece ali mozda bas ima slucajeva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.