Ja isto nazlost nisam danas sve pohvatala, puno ste pisale a nisam nikako mogla stalno citati .koliko sam skuzila, imamo 3 lijepe betice ! Jako mi je drago i nadam se da cu i ja uskoro vidit taj lijepi nalaz
Piky ,Bela drzite se obe ! Nemam sta pametno za rec,samo saljem podrsku❤️
MilaSt slazem se s aurorom ne gubi vrijeme,ali eto tvoja je odluka ..
Moj UZV je sutra, nadam se da su folikulici nesto narasli, sad u 22h ide prvi Cetrotid!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ruska1986 imam sve dogovoreno. No, vidjet ćemo kako će to zaista biti. Do zadnjeg trena će bit neizvjesno radi korone i svega. Hvala ti 🙏🏼❤️
Nadajmo se sto prije! 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bjankaa, za Ubiquinol je preporuka 600mg, 3 puta dnevno po 200mg. Ali kako je skup, ja pijem jednu od 200mg ujutro i 1 navecer. Nadam se da ce bit dovoljnoBozma ,koji kupis ? Mozes li nam ostavit sliku?
Prije sam i ja uzimala ove jeftinije sa iHerba, a sad sam odlučila uzet točno sve što je navedeno u onoj knjizi koju smo spominjale, i brendove koje je ona preporučila. Sve sam našla na iHerbu. Dugo sam se mislila između Jarrow Formulas i Doctor's Best (njega i njihovu Alfa lipoic sam pila prije postupka u kojem sam dobila blastice, ali je veće pakiranje pa košta 600kn) na kraju sam uzela Jarrow jer mi je bio jeftiniji.
https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Ubiquinol-with-Kaneka-200-mg-120-Softgels/41054
https://hr.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Ubiquinol-QH-Absorb-200-mg-60-Softgels/36528
Evo ispod su preporuke brendova, ali nije sve za svakoga, Ja sam sebi zapisala koliko čega za nizak AMH i visoke godine (uzela sam prenatale, Q10, R-Lipoic-Acid, Vitamin E, NAC, Melatonin, Vitamin D i vitamin C) E sad...vidjet ćemo hoće li bit ikakve razlike u kvaliteti stanica
https://itstartswiththeegg.com/supplements/
Imam osjećaj ko da vodim utrku s ovim forumom🙄 Full se trudim sve pročitati, ali svejedno ne stignem, pa više ne znam što sam preskočila, što nisam…
Pikynemam savjet jer ne znam uopće koliko se može biti u takvoj situaciji bez negativnih posljedica… bilo bi dobro da prihvatiš našu pomoć i privatno to obaviš radi svojeg psihičkog zdravlja kao i fizičkog.
Bela, nemoj očajavati toliko, to je nešto što se mora uraditi zbog tvojeg zdravlja, a bebici ćeš isto olakšati, ona sama si ne može pomoći, zato si ti tu. To je viša sila.
MilaSTsvaka čast travama i bapskim pričama, ali ako želiš bebu, a ne želiš gubiti vrijeme- pravac na postupak. To je moje mišljenje….
Nirvana, Ruska i ostale trudnice, blago vama na trudnoćama❤😊 Zbog takvih poput vas i vjerujem u ove postupke i da se briga i muka na kraju isplati…
Meni je trenutno najveca zelja(al bez ikakvog prenemaganja)da sto vise vas zatrudni i, najbitnije, da sve bude u najboljem redu! A i bit ce 🙂 samo netko ima vise srece u pocetku, netko kasnije ali vjerujem da ce svima biti uspjesno 🙂🙂 Mora bit 💪🏻💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Bjankaa, za Ubiquinol je preporuka 600mg, 3 puta dnevno po 200mg. Ali kako je skup, ja pijem jednu od 200mg ujutro i 1 navecer. Nadam se da ce bit dovoljnoBozma ,koji kupis ? Mozes li nam ostavit sliku?
Prije sam i ja uzimala ove jeftinije sa iHerba, a sad sam odlučila uzet točno sve što je navedeno u onoj knjizi koju smo spominjale, i brendove koje je ona preporučila. Sve sam našla na iHerbu. Dugo sam se mislila između Jarrow Formulas i Doctor's Best (njega i njihovu Alfa lipoic sam pila prije postupka u kojem sam dobila blastice, ali je veće pakiranje pa košta 600kn) na kraju sam uzela Jarrow jer mi je bio jeftiniji.
https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Ubiquinol-with-Kaneka-200-mg-120-Softgels/41054
https://hr.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Ubiquinol-QH-Absorb-200-mg-60-Softgels/36528
Evo ispod su preporuke brendova, ali nije sve za svakoga, Ja sam sebi zapisala koliko čega za nizak AMH i visoke godine (uzela sam prenatale, Q10, R-Lipoic-Acid, Vitamin E, NAC, Melatonin, Vitamin D i vitamin C) E sad…vidjet ćemo hoće li bit ikakve razlike u kvaliteti stanica
https://itstartswiththeegg.com/supplements/
Ja ne znam kam sam mislila sve ovo vrijeme dosad (a imala sam ga!) da nisam pila ništa osim prentala i omege pred kraj. Stalno je bilo kao sa menom je sve u redu, ne trebam se šopati pa eto ti na iznenadenja! Sad se ja sjetim mjesec dana prije 2. postupka😬
I još nešto, stalno se tu priča o tome kako treba slušati sebe a ja i dalje kao ga to ne radim i idem glavom kroz zid. Osjećam da trebam piti taj proxeed još 2-3 mjeseca i onda u Petrovu lijepo na Menopur i kod svoje dobre doktorice. Ali pritišće me strah da ako ne odem sad u 12mj., a poslije se nešto zakomplicira s koronom i ne odem ni u Petrovu u 2.mj, da sam svjesno potratila još vremena. Kao da ga nisam potratila sve do sad, do svoje 34.god kad sam gradila karijeru i zidove, a za dijete sam mislila da će doći kad pucnem s prstima.
Morala sam sad to malo izbaciti iz sebe. 🙃
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
LucyJa sam radila kariotip, pardon, muž i ja, na uputnicu na Sv. Duhu. Ne znam na kakvu kariotipizaciju dr. misli? Za HLA ne znam, pričale smo nedavno Lucija i ja, ona zna sigurno? Ja nisam radila. Koliko znam radi se na Rebru.
Da i meni je rekao na Rebru.. Drugo nista ne znam tj sto i kako dalje ukoliko rezultati ne bi bili ok dobivala bi imunoglobulin tako nesto nemam pojma🙄
Lucija, hvala ti na ovoj informaciji! Bas cu se raspitati za opciju preko HZZO...ono, imam jos malo mjesta u fasciklu, pa neka se nadje i taj nalaz. 😉
Nikitta, mislio je na kariotip. Koliko vidim, to je jedno te isto, a kariogram je nesto drugo...ili sam ja pobrkala sve loncice?
Ruska, ti dobivas novi zadatak - strazaris nad potpisima i bacas trudnicku prasinu po nama trudilicama. Moze? 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
AuroraB, jako je važno da odluke ne donosiš s mjesta panike - jer onda obično donosimo pogrešne odluke. Ako sad odlučiš odjuriti na postupak, a ti i tvoje tijelo niste spremni na to, velika je vjerojatnost da će biti neuspješno. A to ti je veći "gubitak vremena" nego da si daš ta dva mjeseca o kojima pričaš.
Sjedni sa sobom, vidi kako se osjećaš, i napravi po tome. Na kraju krajeva, ti i tvoje tijelo ste najveći faktor u ovoj priči.
Nije ti zadnji vlak.
Meni je recimo teško bilo donijeti odluku hoću li vratiti jedan ili dva zametka, baš s tog mjesta panike. A onda sam si stala, i rekla - što bi napravila da znaš da imaš vremena i da nema pritiska? I odluka je bila jasna.
Prije transfera sam pitala i doktoricu - da li sam došla u točku kad moram ići na sve ili ništa, ili još nisam. I onda se složila sa mojom odlukom i rekla da, ako sad i ne upali, imam vremena za 3 mjeseca donijeti drukčiju odluku.
💔💔💔
Danas čekamo još more2309 i Pepsi, a od jučer nam je ostala Lala1982.
Djevojke, nadam se da negdje slavite i mazite svoje bebice i zato nam se ne javljate
💔💔💔
Lucija, hvala ti na ovoj informaciji! Bas cu se raspitati za opciju preko HZZO…ono, imam jos malo mjesta u fasciklu, pa neka se nadje i taj nalaz.😉
Nikitta, mislio je na kariotip. Koliko vidim, to je jedno te isto, a kariogram je nesto drugo…ili sam ja pobrkala sve loncice?
Ruska, ti dobivas novi zadatak - strazaris nad potpisima i bacas trudnicku prasinu po nama trudilicama. Moze? 😘
Na zapovjed! 🧏♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji