Ako na ulici sretnete ženu sa jednim savršeno izmanikiranim kratkim noktom, bez ijedne grbice, oštrog dijela & slično, a ostalim noktima koji jesu kakvi jesu, slobodno me pozdravite
Hahahahahahahahahhahahah 😍😍😍
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ako na ulici sretnete ženu sa jednim savršeno izmanikiranim kratkim noktom, bez ijedne grbice, oštrog dijela & slično, a ostalim noktima koji jesu kakvi jesu, slobodno me pozdravite
Hahahaha, ja te još zamišljam u majci baby loading ispred a iza kao na dresu broj 291.80 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Oh.. Ja sam vec smisljala kakvu guralicu bi mogla 'napraviti' za te utrogestane😂😂😂
Joj jednom sam koristila chirone gel.. Koje je to olakšanje u odnosu na utrogestan.. Lijepo ujutro si to gurnes i cijeli dan mir.. Ne znam zasto to svima ne propisuju no kad sam vidjela razliku u cijeni njega i utrogestana pretpostavila sam zasto 🙄...
Hahahaha, ja te još zamišljam u majci baby loading ispred a iza kao na dresu broj 291.80 😂
I pušem u svoj savršeno izmanikinirani nokat kao u smoking gun?
💔💔💔
angribird, nisam expert za bete, ali čini me se nevjerojatno da netko 15 dana od transfera blastice ima betu 10. Čini mi se da je veća vjerojatnost da je neki zaostali folikul od punkcije naknadno ovulirao pa se to primilo. trkeljam gluposti, ali i sad sam vidjela na UZV da mi je nakon punkcije ostalo folikula po jajnicima, čak i više nego što su ih aspirirali, šta se s njima desi? je li moguće da ti folikuli ipak ovuliraju? Moram ovo pitat doktoricu
Da, slazem se s tim, ali eto postoje iznimni slucajevi kao sto je mtb nasla na rodinom forumu. Ja sam samo htjela reci da se prirodne trudnoce i visine beta ne mogu mjeriti sa ivf trudnocama. Zene koje zatrudne prirodno pojma nemaju kada im je bila ovulacija niti kada se dogodila oplodnja. Moze biti 10dc a moze 20dc, za razliku od ivfa gdje se u minutu zna kada je bila ovulacija, kada oplodnja i kolika beta bi otprilike morala biti na određeni dan. Mogu biti odstupanja u dan i mogu se javiti nekakvi iznimni i rijetki slucajevi.... U svakom slucaju ni mala beta nije garancija neuspjeha isto kao sto visoka nije garancija uspjeha. Tu su lijecnici da malo poguraju stvari ali na kraju je sve u Bozjim rukama.
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet...ako ne izvade sve...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…
Bilo je takvih primjera, ali su iznimno rijetki - toliko rijetki da završe u novinama.
💔💔💔
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…
Da da.. Ima dosta slucajeva gdje su zene zatrudnile nakon neuspjesnog postupka bas zato sto ti hormoni ostaju i do 3 mjeseca u tijelu....
Po internetu ima primjera ovih surogat majki koje su isle u fet sa tuđim embrijima i u istom ciklusu ostale trudne sa svojim muževima. To mi je bas ono malo too much😳😳ali izgleda da se moze dogoditi.
Nek mi Bog oprosti ali nisam to tila sama on zna da je tako moralo biti😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 molite se za mene🙏🙏🙏
Draga Bela, pa nema ti sto oprostit! Nit si ti to htjela nit trazila.. Nista ne radis namjerno neg zato sta nema sanse da to sve dobro prodje, plus i ti bi mogla zavrsit, ne daj Boze, kriticno. Nista ti nisi kriva i nitko te nece ni krivit! Vidis koliko si se borila da sve to popravis na bilo koji nacin, ali nazalost, priroda je ovaj put odradila svoje... Nemoj tako razmisljat, molim te...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji