Sanjich, oplodnja, neoplodnja, ti se sad možeš seksati sve u 16. Seksaj se i u ime nas koji još ne možemo, a rado bi
A ako ostaneš trudna sa petorkama, ovdje imaš kome podijeliti "višak", kao Simba 1986manemoj, a ne, ne, ja te ne nagovaram na ništa. Podržavam svaku tvoju odluku.
Nadalica, hvala ti na dijeljenju iskustva
Ja sve više vjerujem da sam se stvarno ogrebala, sad sam taj jedan prst uglancala sa svih strana.
Pratit ću situaciju, za sad je par puta na papiru bilo nešto, zadnji put ništa.
Ja se tako sa curama mogu zezati jer sam ih upoznala upravo ovdje i kasnije na fejsu i jedne su mi od najboljih prijateljica.
Kupi si medicinske rukavice i mijenjaj kod svakog apliciranja utrogestana, a nokte skroz skrati jer koliko god su ruke čiste ako su nokti duži nije dovoljno čisto
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Lucija, hvala ti na ovoj informaciji! Bas cu se raspitati za opciju preko HZZO…ono, imam jos malo mjesta u fasciklu, pa neka se nadje i taj nalaz.😉
Nikitta, mislio je na kariotip. Koliko vidim, to je jedno te isto, a kariogram je nesto drugo…ili sam ja pobrkala sve loncice?
Ruska, ti dobivas novi zadatak - strazaris nad potpisima i bacas trudnicku prasinu po nama trudilicama. Moze? 😘
Guglaj kariotip VS kariogram slicno je ali nije isto, Podobnik mi se cini navija za kariotipizacijau da to kod njega napravis 🙄 nadam se da neee, nikako to ne radi privatno vec preko hzzoa...
Imas pravo nakon toliko neuspjesnih transfera. On neka ti samo napise preporuku a soc. ginekolog tebi daje uputnicu a tvom muzu njegov doktor. Ili trazi soc ginekologa uputnicu odmah bez preporuke, ako je neki normalan ginekolog dat ce ti i bez preporuke icije...
Hvala ti Mountain Bike 🙂 na riječima podrške i savjetu. Vidjeti ću kakav će mi biti state od mind kad dođe vrijeme za postupak. Ako ću se osjećati ovako kao sada, kao da nešto vrišti iz mene, odustati ću. Ja se nadam da će me taj osjećaj proći i da je to zapravo strah od ponovnog neuspjeha. Bo. Vidjeti ću. 😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Simbaaaa 💗💗
Aurora - ja ti savjetujem da slusas sebe! Ja sam mogla u fet odmah, ali jednostavno sam osjecala da to nije to. Sad jedva cekam 12. mjesec i osjecam da sam bas spremna. Naravno da mi to ne garantira nista, ali ja bi se vise grizla da sam isla odmah u fet i da nije uspjelo. Sad ako i ne uspije ja cu biti na miru sama sa sobom jer sam si bila na prvom mjestu - a to je najbitnije
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sanjich, oplodnja, neoplodnja, ti se sad možeš seksati sve u 16. Seksaj se i u ime nas koji još ne možemo, a rado bi
A ako ostaneš trudna sa petorkama, ovdje imaš kome podijeliti "višak", kao Simba 1986manemoj, a ne, ne, ja te ne nagovaram na ništa. Podržavam svaku tvoju odluku.
Nadalica, hvala ti na dijeljenju iskustva
Ja sve više vjerujem da sam se stvarno ogrebala, sad sam taj jedan prst uglancala sa svih strana.
Pratit ću situaciju, za sad je par puta na papiru bilo nešto, zadnji put ništa.
Ja se tako sa curama mogu zezati jer sam ih upoznala upravo ovdje i kasnije na fejsu i jedne su mi od najboljih prijateljica.
Kupi si medicinske rukavice i mijenjaj kod svakog apliciranja utrogestana, a nokte skroz skrati jer koliko god su ruke čiste ako su nokti duži nije dovoljno čisto
Žao mi je ako sam te uvrijedila, nisam mislila ništa loše. Shvatila sam da ste prijateljice
Neću više ići u tom smjeru.
Hvala na savjetu, ošišala sam nokte, a možda ću početi koristiti i rukavice. Ionako imam zalihu, kupila ih na početku korona krize.
💔💔💔
AuroraB, slično muči i mene. Dosta mi je postupaka, trebala sam već prošli petak bit u novom postupku, čini mi se da sam i umislila simptome korone samo da ne idem. Sad bi trebala sa sljedećom M za 10-tak dana opet, a čini mi se rano, ali ako odgodim tko zna šta će bit u 12.mjesec jer nitko ne radi, svi su po godišnjima, a iza toga će bit još gore sranje sa koronom, a ako ne bude idu doktori na skijanja, a ja stvarno nemam više vremena. Do tada ću popit sve ove vitamine što sam kupila pa ću opet morat par tisuća kuna dat da kupim nove . A karijera, dokazivanje godinama, bez dana bolovanja, bez 10minuta kašnjenja na posao u sve te godine, a vidi me sad, neću imat pravo ni na punu rodiljnu ako se ne zaposlim za koji mjesec. I onda sama sebi stvaram nepotreban stres. Čak su me svi kojima sam pisala za donaciju odjebali zbog korone, mislila da bar konzultacije obavimo pa dok nađu donoricu, taman bi u proljeće možda mogli ić....ovako ništa ni od toga.
Ali kad gledam tvoju situaciju, ti stvarno ne bi trebala žurit, ako si već upisana u Petrovu i ugodno ti je tamo, nije da imaš još par mjeseci fore preko HZZO pa da moraš odmah.
AuroraB, slično muči i mene. Dosta mi je postupaka, trebala sam već prošli petak bit u novom postupku, čini mi se da sam i umislila simptome korone samo da ne idem. Sad bi trebala sa sljedećom M za 10-tak dana opet, a čini mi se rano, ali ako odgodim tko zna šta će bit u 12.mjesec jer nitko ne radi, svi su po godišnjima, a iza toga će bit još gore sranje sa koronom, a ako ne bude idu doktori na skijanja, a ja stvarno nemam više vremena. Do tada ću popit sve ove vitamine što sam kupila pa ću opet morat par tisuća kuna dat da kupim nove. A karijera, dokazivanje godinama, bez dana bolovanja, bez 10minuta kašnjenja na posao u sve te godine, a vidi me sad, neću imat pravo ni na punu rodiljnu ako se ne zaposlim za koji mjesec. I onda sama sebi stvaram nepotreban stres. Čak su me svi kojima sam pisala za donaciju odjebali zbog korone, mislila da bar konzultacije obavimo pa dok nađu donoricu, taman bi u proljeće možda mogli ić….ovako ništa ni od toga.
Ali kad gledam tvoju situaciju, ti stvarno ne bi trebala žurit, ako si već upisana u Petrovu i ugodno ti je tamo, nije da imaš još par mjeseci fore preko HZZO pa da moraš odmah.
Svi smo u istim govnima, ja sam uvjerena da bi opet mogla prirodno ostati trudna ali sve mi stvara presing, toliko da se ni ne mogu opustiti vise u seksu. Isla sam 2 mjeseca za redom na folikulometrije, sasula novaca, samo da se uvjerim da imam ovulacije, pa jel to bolest? I sada kombiniram da idem u cito jer znam da ce me on po brzom postupku bez cekanja staviti u postupak. Svjesna sam ja toga i da idu godine i da imam ostecene jajnike i onda ni sama u jednom trenu ne znam sta da radim. Teska zbrka. Pa jos ova glupa korona. Pa strasno😒😒
Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…
Bilo je takvih primjera, ali su iznimno rijetki - toliko rijetki da završe u novinama.
😂😂😂😂
Bas tako… E ja pikala jednu takvu! Da ju dam u novine? Dakle goooodinama polusavali, odluci se konacno na ivf.. Rezultat katastrofa dakle niti jedna oplodjena stanica.. Nema transfera… Treba ona ici samo na konzultacije da vidi sto kako zasto.. Nalazi nisu bili tako losi.. Pise ona ali meni menga kasni.. Ja nju nagovaram napravi test.. Ma neee nije ona trudna nema sanse pa tolike godine nista to joj od stresa. Stavi nju doktor na ultrazvuk da pogleda gdje zapelo a ono GESTACIJSKA mase mah mah..
😂😂😂… Nakon tog je radila test jer ni doktoru nije vjerovala ja, sam krepala od smijeha.. I dodje kuci i napravi test tek tad i pise ona meni gle ja stvarno trudna, sta ja znam on meni tam neku tockicu pokazao😂😂😂😂😂… Dakle🙃🙃🙃🙃
A, ma nisam mislila na takve, to je čak dosta često.
Nego na ono kad ti naprave transfer, a ti se poslije seksaš s mužem i on oplodi jednu od jajnih stanica koju nisu aspirirali a ona se svejedno oslobodila.
To su trudnoće gdje je žena trudna sa dva djeteta koji su doslovno različite starosti u danima.
Aaa a.. Mislim da sam davno citala da je bio jedan takav slucaj zenske mislim u Petrovoj… Pisala je na forumu samo mislim ne na ovom.. Rodinom mislim.. Dakle isti ciklus ostala i prirodno i potpomognuto trudna… 🙃
E da,da. To sam mislila...ono, znaci,nisam poludila 😁😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Piky sutra reci da te boli i ne mrdaj dok te ne prime ako vec ti nije opcija Zagreb… moj savjet…ocito dok trpis i dok ne napravis scenu nitko te ne dozivljava…. a jesi razmislila o Ogulinskoj bolnici? Ili Gospic spada pod nju? Nisam pametna,neznam… mogu reci samo sretno i izdrzi,i iznimno si hrabra i jaka ako ti sto to znaci…
Pa nije mi ni pao na pamet ogulin… Hmmmm.
Sutra će me primit milom ili silom il će netko biti mrtav.. Ma stvarno, danas je 16.dan.
Ja sam odstranjivala polip u maternici u Ogulinu. Bolnica je lijepa,cista,sestre su bile drage... bubnula sam to al mi je palo napamet... a mislim da si dosta trpila i sutila i vrijeme je za scenu!!! Zaprijeti PROVJERENIM tog mi se cini da se svi boje.... sretno i ako treba sto,tu smo!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja se slazem s Nikitom - staviti sebe na prvo mjesto. Zena ima puno uloga, a biti majka je vazna uloga, ali samo jedna od njih, ne i jedina. Naravno da smo sve nestrpljive i to zelimo i to zelimo odmah, ali dati svom tijelu i psihi vremena da procesuiraju sve je jako vazno, odmor je jako vazan i nikakva forsiranja nikad ne naprave nista dobro. Meni je dobro dosla ova pauza da rascistim neke stvari saama sa sobom, daleko od toga da nemam vise sto za cistiti, ima toga jos, ali osjetim da sam spremnija nego pred dva mjeseca.
Jbg, korona nam stvara paniku da necemo stici nesto, ali ja ne bi dopustila da mi to odlucuje kad cu u postupak. Ionako nemam stvari u svojim rukama i gubim kontrolu - pa bar da nad necim tu kontrolu imam, odabirem sama kad cu u postupak.
(Naravno, ne govorim o onim slucajevima kada zbog niskog amh-a ili slicnog ne smijes riskirati s pauzama)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji