Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 19:04

ericaa

Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…

to se i ja pitam? tko bi znao je li onaj dobitni bio iz te prirodne O, ili onaj iz laboratorija kojeg vrate na transferu, ako je moguće ovulirat tako.
    Još je netko napisao da je na transferu vidio još hrpu folikula po jajnicima od stimulacije.

05. Studeni 2020. 19:08

*dijete, vozim se u pa preskacem slova

manemoj
    05. Studeni 2020. 19:09

Ja imam još 365 sati do bete.. ima netko neku jako dobru ideju kako ubiti vrijeme? 
    Inače, odlučila sam da neću raditi test.. e sad hoću izdržati.. vjerojatno ne, ali evo truditi ću se

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Anavi985
    05. Studeni 2020. 19:10

Cijeli dan po malo pročitam forum i stalno me netko prekine i nikako do kraja, tek sad... sad sam vec pozaboravila kome sto treba cestitati 🤦🏽‍♀️
    MTB -beta je 👍 jedva čekam da ugledat u mailu vise od 2,3..:
    Bela, Piky - 🙏🏻 Držite se... nek čim prije i bezbolnije sve prođe, kad već tako mora biti...
    Ostale cure - nisam nakon čitanja u ratama pozapamtila imena tko je što danas ostvario, ali svima 👏🏻🎉🤗

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

05. Studeni 2020. 19:10

Nikitta

Da, ta cura na forumu se zvala Twin mama. Ili tako nekako, moguće je sve.

Jel da? Znam da sam to citala davno da su se i doktori cudili.. Ono rijetki slucajevi ali ima ih.. 
    Samo za taj slucaj 'zabilježen u novinama 😄' znam.. Mozda ih ima jos, vjerojatno ima samo kolike zene ne pisu po forumima... 

05. Studeni 2020. 19:12

angribird

LUCIJA007

angribird

ericaa

Meni je jedna druga,vjerojatno glupost,pala na pamet. Ako vec imamo 🤞puno folikula🤞,i oni ne izvade sve i imamo odnose nakon transfera,je li moguce da se uhvati i embrio iz transfera i iz nase "prirodne" ovulacije??? To mi je bas palo napamet…ako ne izvade sve…

Po internetu ima primjera ovih surogat majki koje su isle u fet sa tuđim embrijima i u istom ciklusu ostale trudne sa svojim muževima. To mi je bas ono malo too much😳😳ali izgleda da se moze dogoditi.

Fet je druga stvar po meni jer tu su te zene samo 'inkubarori' zenama koje iz bilo kojeg razloga ne mogu iznjeti trudnocu do kraja ili nemaju maternicu no to su jajna i spermić bracnog para.. A kako mislis bas isti ciklus? Sto onda su nosile blizance??

Da to sam nasla na instagramu neku zensku koja je bila surogat paru, crncu i bjelkinji i dva njihova embrija, a na kraju rodila jednu malu crnkinju i malu bjelkinju koja je na kraju dnk testom potvrđena kao djete nje i muza🤣🤣🤣🤣 ne znam dal je izmisljeno ali kad razmisliš kada se ide u fet uredno se ovulira i jos potaknu ovulaciju stopericom i ako imas odnos nije nemoguce da se bas iz te ovulacije dogodi trudnoca😅😅. Nisam ja takve srece ali mozda bas ima slucajeva.

Pa, ako pijes estrofem nemas ovulacije., bar u pravilu ne bi je trebalo biti. Ja npr nikad nisam imala ovulacije kad sam isla u fet s estrofemom .. Ajme ma svega ima no sta im mozes, zabraniti im sex taj ciklus.. Uf ufff🙄🙄🙄🙄

05. Studeni 2020. 19:13

LUCIJA007

Nikitta

Jel da? Znam da sam to citala davno da su se i doktori cudili.. Ono rijetki slucajevi ali ima ih..
    Samo za taj slucaj 'zabilježen u novinama 😄' znam.. Mozda ih ima jos, vjerojatno ima samo kolike zene ne pisu po forumima…

Ili nisu blizanci pa ne znaju je li beba iz ET ili iz prirodne O. Pozitivnu betu pripisu transferu pa se po forumima čude što im je beta mala za taj dan

05. Studeni 2020. 19:15

manemoj

Ja imam još 365 sati do bete.. ima netko neku jako dobru ideju kako ubiti vrijeme?
    Inače, odlučila sam da neću raditi test.. e sad hoću izdržati.. vjerojatno ne, ali evo truditi ću se

Ja, sam npr rekla mom dragom nakon duuugee setnje da me opali toljagom kad smo dosli kuci da spavam.. Nije htio 🤢🤢😂

05. Studeni 2020. 19:18

Bozma

LUCIJA007

Nikitta

Samo za taj slucaj 'zabilježen u novinama 😄' znam.. Mozda ih ima jos, vjerojatno ima samo kolike zene ne pisu po forumima…

Ili nisu blizanci pa ne znaju je li beba iz ET ili iz prirodne O. Pozitivnu betu pripisu transferu pa se po forumima čude što im je beta mala za taj dan

😂😂😂😂😂😂😂😂
    Moj Boze stvarno da doktori ovo citaju... Do kud mi idemo s razmisljanjima😂😂😂😂

Samara
    05. Studeni 2020. 19:19

Moja prijateljica ima blizanke, prirodnim putem. Dr im je potvrdio da su plodovi par dana razlike. Znaci nastali su iz 2 razlicita odnosa

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.